Czyli jak, naprawdę wgniata w fotel czy szału ni ma?
To jakis żart? O co Ty mnie wgl prosisz? Haha ten post jest... dziwny, bardzo dziwny. Aż mnie w tajemniczy sposób zraził :P To tak jakby nauczyciel powiedział do ciebie: "Prosze, nie pisz tym razem wypracowania na 5, bo nie chcę znowu chwalić cię przed klasa".
Skoro juz się nastawiasz na "minusiki" to moze wcale nie idź na film. Nie będziesz miał problemu i nic nie będzie zaprzątać ci głowy.
Nie o to chodziło. Źle to ująłem. Chodzi o to żeby ta recenzja nie była niekończącym się wymienianiem samych plusów bez uzasadnienia:)
No raczje podam argumenty, na tym polega recenzja. Ale o czym my piszemy. Jeszcze nawet filmu nie widziałem :P
Ja będę musiał dłużej poczekać, bo nie chcę takiego filmu oglądać w Heliosie tylko jechać do poznania.
Byłem wtedy mega wkurzony, gdyż czekam tu na film od roku a oni jeszcze mi puszczają 40 minut reklam! Nie no nie wierzę po prostu... ;p
Do którego Multikina chodzisz? Ja na NP byłem we Wrocławiu w Pasażu Grunwaldzkim i reklamy trwały 50 minut z hakiem. Jawna kpina z klienta. Pustkowie już sobie tam odpuściłem i poszedłem do Nowych Horyzontów - puszczają kilka trailerów nie trwa to dłużej niż 5 minut. Na Bitwę wybiorę się chyba do Cinema City.
Na maraton się proponuję wybrać :) No chyba że u ciebie w kinie nie jest grany :)
A bierzesz pod uwagę że film będzie miał minusy? Bo że plusy będzie miał to od razu się nastawiłeś,słusznie zresztą ale zdziwiłeś się jak kolega wyżej wspomniał o minusach.Ja tam się pozytywnie nastawiam mimo że 2-3 sceny ważne są wycięte.Liczę się z tym że jakieś minusy też będzie ten film miał :)
No chyba logiczne, ze ide na film z optymistycznym nastawieniem. Jakby inaczej po tych wszystkich świetnych opiniach, spotach, trailerach, zdjeciach.
Jutro wszystko się okaże. One last time :)
Ja idę na maraton 19 grudnia :) Czytałem niektóre wypowiedzi i minusy się znajdą :) Ale zdecydowanie film na duży plus :)
Wasze lenistwo jest wprost niewyobrażalne. Tu już nawet nie chodzi o grzebanie w zakopanych tematach, ale o fakt, że masz recenzje użytkowników dokładnie pod swoim tematem i to jeszcze praktycznie trzy pod rząd ;/. Ale lepiej zaśmiecić forum kolejnym niepotrzebnym. A co tam. Byle mi było wygodnie. I dlatego ci nie wkleję opinii tych co widzieli. Wysil się choć minimalnie ;/
A co kolejnym razem masz zamiar zrobić to samo? Myślałam, że skłoni cię to do jakiejkolwiek refleksji nad swoim postępowaniem.
Po pierwsze, tematy tego typu zakładam bardzo rzadko, przy wyjątkowych produkcjach. Trzecią część Hobbita uważam za wydarzenie, dlatego myślałam że warto by było zasięgnąć porady u innych. Jak widać myliłam się, bo coś kolega nie umie odpowiedzieć na normalne pytanie, jeno szuka dziury w całym.
"kolega" stara ci się wytłumaczyć że zaśmieciłaś forum kolejnym niepotrzebnym tematem, kiedy dosłownie na pierwszej stronie na samej górze są takie w których znajdziesz interesującą cię odpowiedź. Ale widać dla ciebie to za trudne do ogarnięcia jak i forum.
Chodzi o to, że zamiast zakładać temat wystarczy kliknąć w tematy z recenzjami i to obszernymi. Po co? Po to aby docenić pracę osób, które naprawdę opisały dobrze filmy, pod ich recenzjami często są wypowiedzi uzupełniające innych użytkowników ( co może być korzystne dla ciebie - więcej się dowiesz) oraz co najważniejsze, nie robimy chaosu w postach. Poza tym chcesz usłyszeć wypowiedzi kopiuj-wklej? To nie będzie raczej fajne, a nie sądzę, że osobie która widziała film będzie chciało się na nowo tłumaczyć coś co pisała obszernie w temacie z recenzją + powtórzę się, doceniasz czyjąś pracę - recenzję.
Owszem możesz pozostać przy swoim temacie i będą tu komentarze pewnie typu - "idź, zajebisty" albo "nudy, do dupy..nie trać kasy!" Chodzi ci o coś takiego? Będziesz podejmował decyzję na podstawie takich tekstów? A masz tutaj już gotowe tematy, wystarczy kliknąć i obstawiam w ciemno dowiesz się tam więcej niż w swoim temacie.
Dobrze że mnie oświecasz bo u mnie jak pod latarnią ciemno...o jezu ludzie, już nie można nawet pytania na fw zadać?
Tylko potem pojawia się przeważnie kolejne pytanie -> co tu za syf jest, niczego nie można znaleźć, czemu tematy z recenzjami pospadały a są inne, czemu znów ktoś założył 10 taki sam temat ... i masa innych pytań, zresztą sam się chyba domyślisz. Wyjaśniłam ci grzecznie to co użytkownik wyżej chciał przekazać nie wiem w czym teraz masz problem. Dałam ci też inf. gdzie znajdziesz bardziej wartościowe odp. które może przekonają cię do pójścia na seans ale widać chyba co nieco ci umknęło i pozostała kwestia tego - czy nie można zadać pytania.