Ogladalem 1 i 2 i teraz przychodzi decyzja czy ogladac 3 czy dac sobie spokoj.
Jedynka tak w miare mi się podobala (w miare), dwojka moim zdaniem porazka praktyczny brak klimatu duzo meczacych efektow i bitew co mnie zrazilo i dalem sobie spokoj ale mam teraz więcej czasu wiec pytam jak z trojka czego można się spodziewać po tej części? plyta trochę kosztuje wiec wole najpierw zapytać nie brac w ciemno.
Poczekaj na wersję rozszerzoną BPA bo skoro pustkowie cię zawiodło BPA zrobi to samo.
Pierwsza część jest najlepsza, jeżeli w dwójce męczył cię nadmiar efektów i bitew oraz odczuwałeś brak klimatu to w Bitwie Pięciu Armii również to znajdziesz tylko pomnożone x2. Tak więc możesz się spodziewać jeszcze większej porażki. Ostatnia część jest najsłabsza.
Daj sobie spokój z kupnem płyty. Jeśli Twoim zdaniem dwójka to porażka, (bo brak klimatu, bo nawalone efekty) to Anthrax91 Ci dobrze powiedział, że w ostatniej części znajdziesz to wszystko pomnożone razy dwa a nawet razy trzy. To najgorsza część i nie daj się nabrać, że kilka dodatkowych scen to zmieni. Już wiadomo, jakie niektóre sceny będą dodane i są tak samo głupie jak większość scen w trójce. Ta część to dno. Oczywiście najlepsza jest część pierwsza.