PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249719
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Ogladalem 1 i 2 i teraz przychodzi decyzja czy ogladac 3 czy dac sobie spokoj.

Jedynka tak w miare mi się podobala (w miare), dwojka moim zdaniem porazka praktyczny brak klimatu duzo meczacych efektow i bitew co mnie zrazilo i dalem sobie spokoj ale mam teraz więcej czasu wiec pytam jak z trojka czego można się spodziewać po tej części? plyta trochę kosztuje wiec wole najpierw zapytać nie brac w ciemno.

użytkownik usunięty
grzechuhtc

Poczekaj na wersję rozszerzoną BPA bo skoro pustkowie cię zawiodło BPA zrobi to samo.

ocenił(a) film na 4
grzechuhtc

Pierwsza część jest najlepsza, jeżeli w dwójce męczył cię nadmiar efektów i bitew oraz odczuwałeś brak klimatu to w Bitwie Pięciu Armii również to znajdziesz tylko pomnożone x2. Tak więc możesz się spodziewać jeszcze większej porażki. Ostatnia część jest najsłabsza.

grzechuhtc

Pierwsza.

grzechuhtc

Pierwsza, choć po wersji rozszerzonej Bitwy bardzo możliwe, ze to Bitwa będzie tym numerem jeden ;)

ocenił(a) film na 4
grzechuhtc

Daj sobie spokój z kupnem płyty. Jeśli Twoim zdaniem dwójka to porażka, (bo brak klimatu, bo nawalone efekty) to Anthrax91 Ci dobrze powiedział, że w ostatniej części znajdziesz to wszystko pomnożone razy dwa a nawet razy trzy. To najgorsza część i nie daj się nabrać, że kilka dodatkowych scen to zmieni. Już wiadomo, jakie niektóre sceny będą dodane i są tak samo głupie jak większość scen w trójce. Ta część to dno. Oczywiście najlepsza jest część pierwsza.

ocenił(a) film na 7
grzechuhtc

Pierwsza , a trzecią radze obejrzeć po wersji rozszerzonej .