Maraton będzie 19 grudnia start o 22:00 :) Czyli 3 część przedpremierowo. (reklama na maratonie
Igrzysk Śmierci)
Nie ma chyba jeszcze nic :). Przed drugimi igrzyskami pojawił się jakby banner maratonu. Wcześniej zapowiedział go także prowadzący. Ogólnie ta informacja wzbudziła ogromne zainteresowanie. W sumie, mógłby ktoś potwierdzić, kto był.
rzeczywiście tak wcześnie pokazy przedpremierowe :) to satysfakcjonuje fanów i jeśli faktycznie będzie to ekstra trzeba kasę szykować :)
ta linka ci da do maratonu na którym był ja wysłałem wiadomość o pytaniu na facebooku więc powinienem dostać odpowiedz
Do tego są zdolni tylko prawdziwi fani :D
http://www.theonering.net/torwp/2014/11/22/94902-finnish-hobbit-fans-brave-cold- and-snow-to-queue-for-tix/#jp-carousel-94903
Czekają pod kinami w Finlandii, żeby zdobyć pierwsze bilety :)
haha nie ukrywam.
"Może nasz król jest w gorącej wodzie kąpany ale na winie to on się zna"
piękne słowa
Na pewno chodzi o Hobbita, a nie WP?. Nawet jeśli to trzeci Hobbit by się zaczął około 4 rano, a więc trochę kiepska godzina. Chociaź można przecież pospać do 3 i pojechać tylko na trzecią część:)
możliwe że Lotr chociaż fajnie by było gdyby puścili tego 19 zapytałem na facebooku na enemefie jak czegoś się dowiem dam znać
eee tam dzięki reklamom możesz iść się napić ja na przykład zdążę iść szybko do sklepu po picie mam blisko więc mnie reklamy nie załamują i te reklamy nie są tak długaśne jak na kijowym polsacie
Ja to jak są reklamy też zdążam do sklepu (na drugim końcu Polski) wracam i jeszcze reklamy...
Taka prawda o tvnie i Polsacie
Według rotten tomatoes trwa 3 godz i 25 minut!
Tak naprawdę to trwa z tego co wiem 144 minuty lub 156. Raczej któraś z tych dwóch wersji jest prawdziwa.
Wkrótce pewnie pojawi się oficjalne info, bo wczoraj był ostatni dzień postprodukcji, a więc film jest gotowy.
skoro w poniedziałek już info o maratonie to już powinniśmy mieć info w ten poniedziałek
19 grudnia będzie maraton Hobbita plus przedpremierowo Hobbit Bitwa Pięciu Armii dostałem wiadomość od tej strony więcej info w poniedziałek lub w wtorek
https://www.facebook.com/ENEMEF?ref=ts&fref=ts
maraton Hobbita w tamtym roku pamiętam u mnie był z napisami i tylko w 3D nie wiem jak teraz :) ale idę
Ps błagam powiedz jaka scena najbardziej ci się podoba z Hobbit Niezwykła Podróż
mnie sceny z piękniejszą Galadrielą :) cała scena z Białą Radą i Rivendell
Dla mnie jest dużo pięknych scen. I Azanulbizar, i rozmowa Gandalfa z Galadrielą, i lot orłów, i wiele wiele innych :)
Racja. Ciekawe czy rzeczywiście te pokazy przedpremierowe 19 grudnia.. Szczerze już wole 25, bardziej mi pasuje.