PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249769
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Maraton - Helios

użytkownik usunięty

Maraton będzie 19 grudnia start o 22:00 :) Czyli 3 część przedpremierowo. (reklama na maratonie
Igrzysk Śmierci)

Serio? To by oznaczało że pokazy przedpremierowe były by już od 19 grudnia no to by mnie ucieszyło

ocenił(a) film na 10

Masz może jakiegoś linka?

użytkownik usunięty
SmaugTheGolden

Nie ma chyba jeszcze nic :). Przed drugimi igrzyskami pojawił się jakby banner maratonu. Wcześniej zapowiedział go także prowadzący. Ogólnie ta informacja wzbudziła ogromne zainteresowanie. W sumie, mógłby ktoś potwierdzić, kto był.

rzeczywiście tak wcześnie pokazy przedpremierowe :) to satysfakcjonuje fanów i jeśli faktycznie będzie to ekstra trzeba kasę szykować :)

SmaugTheGolden

ta linka ci da do maratonu na którym był ja wysłałem wiadomość o pytaniu na facebooku więc powinienem dostać odpowiedz

Gandalf_Szary_2

Do tego są zdolni tylko prawdziwi fani :D
http://www.theonering.net/torwp/2014/11/22/94902-finnish-hobbit-fans-brave-cold- and-snow-to-queue-for-tix/#jp-carousel-94903

Czekają pod kinami w Finlandii, żeby zdobyć pierwsze bilety :)

kamilxxx09

haha to jest dobre kamil na co czekasz zamawiaj samolot piszę do reszty lecimy do nich :)

kamilxxx09

jeszcze trzeba namiot wziąść i odkorkować najlepsze wino z rocznikiem Bilba :)

Gandalf_Szary_2

wziąć* :)

Imitation

sorki laptop mi się ścina :) mogę udowodnić

Gandalf_Szary_2

jasne jasne :)

Gandalf_Szary_2

Wino Thranduila lepsze :)

kamilxxx09

haha nie ukrywam.

"Może nasz król jest w gorącej wodzie kąpany ale na winie to on się zna"

piękne słowa

Na pewno chodzi o Hobbita, a nie WP?. Nawet jeśli to trzeci Hobbit by się zaczął około 4 rano, a więc trochę kiepska godzina. Chociaź można przecież pospać do 3 i pojechać tylko na trzecią część:)

obleh

możliwe że Lotr chociaż fajnie by było gdyby puścili tego 19 zapytałem na facebooku na enemefie jak czegoś się dowiem dam znać

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

za tydzień hobbit na tvn

realowiec

tak i z lektorem TVN jest super nigdy mnie nie zawodzi :)

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

normalna wersja super że z lektorem

realowiec

e tam normalna czy EE co za różnica grunt że będzie a nie te szroty zmierzch

ocenił(a) film na 7
Gandalf_Szary_2

ha no wczoraj był

realowiec

niestety :/

ocenił(a) film na 10
realowiec

Reklamy... :)

ocenił(a) film na 7
SmaugTheGolden

nie załamuj mnie

realowiec

eee tam dzięki reklamom możesz iść się napić ja na przykład zdążę iść szybko do sklepu po picie mam blisko więc mnie reklamy nie załamują i te reklamy nie są tak długaśne jak na kijowym polsacie

ocenił(a) film na 10
Gandalf_Szary_2

Ja to jak są reklamy też zdążam do sklepu (na drugim końcu Polski) wracam i jeszcze reklamy...
Taka prawda o tvnie i Polsacie

SmaugTheGolden

polsat tak nie myl TVN z szrotowym polsatem puszczającym milionowy raz kevina

SmaugTheGolden

Ze 4 zestawy reklam będa

ocenił(a) film na 4

Według cinema city 3 część trwa 90 min.. :P

Joecrou

Chyba jaja se robią

ocenił(a) film na 4
Gandalf_Szary_2

No.. Aż tak krótszy chyba nie będzie :P

Joecrou

Przecież to nie było by w stylu Jacksona

Joecrou

Według rotten tomatoes trwa 3 godz i 25 minut!

Tak naprawdę to trwa z tego co wiem 144 minuty lub 156. Raczej któraś z tych dwóch wersji jest prawdziwa.

ocenił(a) film na 4
obleh

A no. Zapewne coś koło tych 140 min.

Joecrou

Wkrótce pewnie pojawi się oficjalne info, bo wczoraj był ostatni dzień postprodukcji, a więc film jest gotowy.

obleh

skoro w poniedziałek już info o maratonie to już powinniśmy mieć info w ten poniedziałek

19 grudnia będzie maraton Hobbita plus przedpremierowo Hobbit Bitwa Pięciu Armii dostałem wiadomość od tej strony więcej info w poniedziałek lub w wtorek

https://www.facebook.com/ENEMEF?ref=ts&fref=ts

Gandalf_Szary_2

Oby napisy 3D

kamilxxx09

maraton Hobbita w tamtym roku pamiętam u mnie był z napisami i tylko w 3D nie wiem jak teraz :) ale idę

Ps błagam powiedz jaka scena najbardziej ci się podoba z Hobbit Niezwykła Podróż

mnie sceny z piękniejszą Galadrielą :) cała scena z Białą Radą i Rivendell

Gandalf_Szary_2

Dla mnie jest dużo pięknych scen. I Azanulbizar, i rozmowa Gandalfa z Galadrielą, i lot orłów, i wiele wiele innych :)

ocenił(a) film na 4
obleh

Racja. Ciekawe czy rzeczywiście te pokazy przedpremierowe 19 grudnia.. Szczerze już wole 25, bardziej mi pasuje.

Joecrou

ma być narazie tylko na enemef nie wiadomo czy w sobotę 20 grudnia też poleci

obleh

Raczej te 144 minuty.