PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

https://pbs.twimg.com/media/B1OG-6iIQAAEYZG.jpg:large

Zródło: onering twitter

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

no jak by inaczej musiałeś zrobić dzisiaj temat myślałem że się nie doczekam
ale jest tu burdel przez ciebie

realowiec

Powtarzasz się. To zdjecie nie dla ciebie, tylko dla tych, którzy naprawde interesują się tą produkcją.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

burdel za burdelem

realowiec

Robisz w tej chwili. The end.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

ja w temacie ty na całym forum. Game over.

realowiec

Nie podoba ci sie temat, chociaz nie komentuj.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Narzekają a po premierze nie będzie już tematów "Nowe zdjęcie". Powinni się cieszyć że jest o czym gdybać.

thorin3

Dokładnie tak :)

ocenił(a) film na 7
thorin3

A tak z innej beczki - mam nadzieję, ze trailer zadebiutuje w kinach 6 listopada, ale w necie będzie kilka dni wcześniej :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Oby :) Zawsze można liczyć na przecieki :)

thorin3

Licze na pon lub wtorek.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Zobaczymy

PS
http://www.filmweb.pl/news/Oto+pe%C5%82na+Faza+Trzecia+kinowego+uniwersum+Marvel a-108036

thorin3

Widziałem, ale dziękuję :) Bedzie co oglądać :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Może te filmy chociaż w najmniejszej skali zastąpią oczekiwanie na Hobbita :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Civil War-Będzie się działo!

ocenił(a) film na 8
thorin3

To przerzucą się na coś innego :D Dalej będzie to samo...

ocenił(a) film na 7
kacperowski20

Może dla Ciebie :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

Ale co dla mnie? :) Mi chodzi że tez pewnie będą zażarte dyskusje i prowokacje :D Możę nie to samo co teraz ale też ciekawie będzie.

ocenił(a) film na 7
kacperowski20

Mam nadzieję :) Myślałem że chodzi Ci o inne filmy :)

kamilxxx09

Fajne zdjęcie,już się nie mogę doczekać 6 listopada jak ma być zwiastun :)

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Jak miło, że założyłeś kolejny temat z powodu jednego zdjęcia, zamiast zwyczajnie dorzucić je do już istniejącego też założonego przez ciebie, w którym inni zamieszczali te które znaleźli. Ale widzę, że to nie najgłupszy powód do założenia osobnego tematu dzisiejszego dnia, bo oto rzucili tak ważną informację jak czas trwania trailera, którą musiałeś się podzielić w kolejnym nowym temacie.

Belief

Spam za spamem. Ale cóż jak wczoraj wrzuciłam do jednego tematu taką pierdołę o gadżecie z Toys4 boys to nikt nawet nie zauważył. Bo od razu polał się spam nowych tematów... Który przesłonił temat Obleha w którym zamieściłam adnotację. Ale cóż "MOJE NA WIERZCHU" FORUM NA DNIE.

sentia

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Zwiastun+6+listopada.,2532655

Ja zauważyłem jeśli chodzi ci o ten Kufel na piwo :) chciałem napisać dziękuje. Ale włączył mi się limit wypowiedzi, a jeszcze pracuje to na forum bywam w nocy i po południu z dwie trzy godziny, no i zapomniałem odpowiedzieć na ciekawą informację dla fanów. Ale na podziękowania nigdy nie jest za późno więc dziękuję. Co jak co, ale muszę to mieć jak pierwszą wypłatę dostanę. To zamawiam to odrazu :) jeszcze ten pierścień na kuflu :) i napis mój skarb hehe ;)

Gandalf_Szary_2

Ludzie, spam niestety będzie zawsze. Ja moge nawet wcale nie zakładac tematów, ale to nic nie da. Przyjdzie 15 trollów Bóg wie skąd, z którymi nawet nie pogadasz, założą ci 60 takich samych tematów i wszystko się zgubi. Możesz przekazac jednej osobie, swoim znajomym, ale nie przekażesz WSZYSTKIM. Wiec lepiej jest założyć nowy temat, bo potem łatwo można z pomoca wyszukiwarki cos znaleźć, niż szukac jakiegoś linku wśród 100 000 postów.

Gandalf_Szary_2

W katalogu Toys4boys jest bardzo dużo fajnych gadżetów :D Cóż nie widziałam sensu zakładania nowego tematu dla pierdoły. Ale jak coś to mogę poszukać w uch katalogu innych fajnych rzeczy bo czasem naprawde potrafią zaskoczyć

sentia

E tam mogłaś założyć naprzykład na forach Władcy Pierścieni gdzie nic się nie dzieje zapewne ktoś rzucił by okiem na temat. A jeśli chodzi o strone możesz poszukać :) byłbym szczęśliwy. Mam sporo gadżetów z gier póki co z wiedźmina i Assasina z bratem kolekcjonujemy. Ogólnie z jakiś filmów tam coś mam. :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Hahaha te miny mnie rozwalają bard - o kurde na klopa mnie ciśnie O_o gandalf - Naprawdę???

GandalfTheWhite

Hahah mocne :D A na polu bitwy wychodka brak :(

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

No właśnie krasnoludy całą wode w klopach wypiły w PS

GandalfTheWhite

Mina Dwalina - bezcenna :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Dokładnie no bo taki wielki według mnie najlepszy krasnolud z kompani, typowy wojownik otwiera oczy patrzy toy toy i mina potobna do tej -,-

GandalfTheWhite

Bilbo tez nie miał najlepszej. Taki przerażony :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Tak ;)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Gandalf - Znasz tego faceta w różowej koszuli?!
Saruman - To chyba ten od marchewki!
Gandalf - Serio ?! uciekajmy!
Saruman Gandalfie ale nie ma ćmy w pobliżu...
Gandalf - facepalm
Saruman - facepalm
Hallowen special

ocenił(a) film na 10
GandalfTheWhite

Link nie działa! znasz tą scene gdy Gandalf z Sarumanem idą w WP a koło nich PJ? bo to do tego

GandalfTheWhite

Nie znam.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

http://brownpau.tumblr.com/post/739698173/gandalf-saruman-and-peter-jackson-via

GandalfTheWhite

Aaaa dzięki :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Spoko

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Gdzie Wy widzicie te miny?

thorin3

Tutaj nowe zdj z planu:
https://twitter.com/PryftanAW/status/528264731329839104/photo/1

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Kolejny mini mem ;)

PJ - Tam jest kibel !

Gandalf - Serio?! Wołaj barda

GandalfTheWhite

Tutaj jeszcze kilka info od Jacksona na temat filmu:
http://herocomplex.latimes.com/movies/hobbit-peter-jackson-promises-thrilling-fi nale-with-five-armies/#/0

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

A co mi tam kolejny memik: ;)

komputer - ERROR

PJ - No kurde ale debil zwalniam cię Matrin

Bilbo - Nie tylko nie to

Babka za nimi - Co za debile !

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Do linku który podałeś na górze pierwsze zdjęcie