PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249771
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

h t t p s:/ /www.youtube.com/ watch?v=nT7MVnHj6U0&list=UUVJWMJivK-w1AfIZxLAlEfg

użytkownik usunięty
JBridges

Od dwóch lat tworzę własne uniwersum, zupełnie od podstaw. Staram się być jak najbardziej nowatorski, nie ściągać od reszty, zachowując oczywiście przy tym jakość. Staram się łamać wszelkie schematy ;p Bo rzygać się chce kiedy po raz kolejny widzę półnagą pseudo-seksowną kobietę rozwalającą w bitwie jak dzieci, weteranów wojennych których całym życiem jest tylko wojna ;/

użytkownik usunięty
JBridges

Prawda jest taka, ta kobieta albo by się przystosowała do norm panujących na wojnie albo po prostu taplała by się wkrótce wypatroszona w swojej krwi ;/

użytkownik usunięty

Osobistą książkę też piszę. Mogę wysłać to, co już mam jeśli o to chodzi. Natomiast jeśli chodzi o opis "Ordosedo : Wojna o Tíortha Tuaiscirt" jest on następujący.

"Od ponad dwudziestu lat niegdyś pięknym i harmonijnym Ordosedem rządzi Isgerison Daemon - nikczemnik, który doprowadził do upadku najpotężniejszego, a za razem królewskiego, rodu Alsatianów. Uzurpator wsączył mrok i strach w serce mieszkańców owego świat. Jest jednak nadzieja na odmienienie przyszłości. W dniu tragedii narodziła się Maria, jedyna córka króla Alerego. Według przepowiedni miała ona zgładzić Uzurpatora i przywrócić dawny stan rzeczy. Dziewczyna jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że jej czyny obudzą reakcję łańcuchową, która zmieni los wszystkich"

Jest to niewielka próbka, bo 17 rozdziałów, ale wszyscy są zadowoleni, więc podesłać mogę :)

użytkownik usunięty

Możesz ;)

mariusz98_fw

To będzie zacnie!
A tauriel naprawdę umiera??

ocenił(a) film na 4
alinka_minka

A po czym udało Ci się to wywnioskować? Niestety nie.

ocenił(a) film na 7
Joecrou

Wywróżyłeś też że nie będzie Bolga!

użytkownik usunięty
thorin3

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Prolog,2559411

Nie tylko to wywróżył on wywróżył cały film.

Jego rozmowa z Belief to potwierdza hehe.

Swoją drogą ma zadatki na wróżbitę.

ocenił(a) film na 7

Teraz niech wróży o filmach Marvela.

użytkownik usunięty
thorin3

hehe no z chęcią chciałbym poznać wróżbę pracy Davida Yatesa w spin of Harry Pottera ale jak Marvela wywróży będzie też fajnie :)

ocenił(a) film na 4
thorin3

A no :P

użytkownik usunięty
Joecrou

wywróżyłeś praktycznie cały film no dobra :)

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Prolog,2559411

to znalazłem teraz wywróżyłeś Bolga jeszcze no proszę hehe. Masz świetne zadatki na wróżbitę w sensie pozytywnym :)

Związku z tym mam pytanie. Czy zostanę prezydentem :) ??? jak długą mam linię życia bardzo mnie to ciekawi ?

ocenił(a) film na 4

:] Niestety nie zostaniesz prezydentem ;( A linia życia raczej długa :P

użytkownik usunięty
Joecrou

oooo całkiem fajnie jeśli chodzi o linie życia . No cóż a może dyrektorem banku zostanę ??? :)

ocenił(a) film na 4

Jest szansa !