h t t p s:/ /www.youtube.com/ watch?v=nT7MVnHj6U0&list=UUVJWMJivK-w1AfIZxLAlEfg
Od dwóch lat tworzę własne uniwersum, zupełnie od podstaw. Staram się być jak najbardziej nowatorski, nie ściągać od reszty, zachowując oczywiście przy tym jakość. Staram się łamać wszelkie schematy ;p Bo rzygać się chce kiedy po raz kolejny widzę półnagą pseudo-seksowną kobietę rozwalającą w bitwie jak dzieci, weteranów wojennych których całym życiem jest tylko wojna ;/
Prawda jest taka, ta kobieta albo by się przystosowała do norm panujących na wojnie albo po prostu taplała by się wkrótce wypatroszona w swojej krwi ;/
Osobistą książkę też piszę. Mogę wysłać to, co już mam jeśli o to chodzi. Natomiast jeśli chodzi o opis "Ordosedo : Wojna o Tíortha Tuaiscirt" jest on następujący.
"Od ponad dwudziestu lat niegdyś pięknym i harmonijnym Ordosedem rządzi Isgerison Daemon - nikczemnik, który doprowadził do upadku najpotężniejszego, a za razem królewskiego, rodu Alsatianów. Uzurpator wsączył mrok i strach w serce mieszkańców owego świat. Jest jednak nadzieja na odmienienie przyszłości. W dniu tragedii narodziła się Maria, jedyna córka króla Alerego. Według przepowiedni miała ona zgładzić Uzurpatora i przywrócić dawny stan rzeczy. Dziewczyna jeszcze nie zdaje sobie sprawy, że jej czyny obudzą reakcję łańcuchową, która zmieni los wszystkich"
Jest to niewielka próbka, bo 17 rozdziałów, ale wszyscy są zadowoleni, więc podesłać mogę :)
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Prolog,2559411
Nie tylko to wywróżył on wywróżył cały film.
Jego rozmowa z Belief to potwierdza hehe.
Swoją drogą ma zadatki na wróżbitę.
hehe no z chęcią chciałbym poznać wróżbę pracy Davida Yatesa w spin of Harry Pottera ale jak Marvela wywróży będzie też fajnie :)
wywróżyłeś praktycznie cały film no dobra :)
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Prolog,2559411
to znalazłem teraz wywróżyłeś Bolga jeszcze no proszę hehe. Masz świetne zadatki na wróżbitę w sensie pozytywnym :)
Związku z tym mam pytanie. Czy zostanę prezydentem :) ??? jak długą mam linię życia bardzo mnie to ciekawi ?
oooo całkiem fajnie jeśli chodzi o linie życia . No cóż a może dyrektorem banku zostanę ??? :)