PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Dzisiaj w jednym z wywiadów Jackon poinformował, że nowy trailer zostanie zaprezentowany przed
nowym filmem wytwórni Warner Bros. -''Interstellar''

ocenił(a) film na 3
JBridges

Nie miałem na myśli chamskiego zachowania ze strony świadków jehowy bo takiego nie uświadczyłem! Chodziło mi o to, że są oni trochę upierdliwi w swoim przekonywaniu i nakłanianiu do zmiany zdania, stąd porównanie do Kamila. Natomiast chamskie zachowanie Kamila w stosunku do Belief mogę tylko porównać do chamskiego zachowania Kamila w stosunku do innych użytkowników :)

ocenił(a) film na 3
matysek150

Kapitalnie to ująłeś. Jego chamskie zachowanie można porównać jedynie do niego samego w innych przypadkach. Nikt inny nie upadł tak nisko.

JBridges

Znowu zaczynasz, multikonciarzu?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JBridges

Kamil uwielbia się wymądrzać. Pamiętam jak wmawiał mi, że Kraina lodu nie ma najmniejszych szans by pokonać hobbita w zarobkach, pisał że się nie znam i na pewno się mylę. Tymczasem kraina lodu rozłożyła hobbita na łopatki. Tak samo było z obstawianiem daty premiery zwiastuna. Ale to dobrze że Kamil się tak pogrąża. Może kiedy nie będzie nikogo po jego stronie to zmieni zachowanie? Albo wreszcie go zbanują? I mam do wszystkich prośbę, jeżeli Kamil w jakikolwiek sposób was obrazi to od razu go zgłaszajcie. To jedyny sposób żeby się go pozbyć. W grupie siła :P

użytkownik usunięty

Nie narzekajmy. Niedługo seans w kinie

użytkownik usunięty

Dokładnie, to już nie 12 czy 10 miesięcy.

użytkownik usunięty
Indy_6

ht tp://youtu.b e/R4dyRTAfsKc

Indy_6

A masz linka?

ocenił(a) film na 8
Indy_6

Tak myślałem właśnie. Ale przynajmniej COŚ wiemy na temat trailera i bardzo dobrze :D

Indy_6

Mówiłam. To awantury były że będzie w październiku.

ocenił(a) film na 3
sentia

No dokładnie wielcy znaffcy, na czele z wiadomo kim.

ocenił(a) film na 7
JBridges

z królem forum kamilxxx09

ocenił(a) film na 3
realowiec

"Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz. Jackosn to potweirdził tak a propos." - Kamilxxx09 (to nie jest żaden któl forum tylko klaun)

ocenił(a) film na 7
JBridges

no zgadza się klaun ale on uważa się za króla

JBridges

Zlinczowaliby każdego kto ma inne zdanie

sentia

W sumie użytkownik nie dał linka.... po drugie nie chcę usprawiedliwiać te osoby które się o to kłócili ale przypominam sytuacje z lipca. Teaser trailer miał się pojawić przed filmem epicentrum tak a dostaliśmy go 28 lipca można by powiedzieć, że przed strażnikami Galaktyki. Zresztą jeśli chodzi o Hobbita, to w tym roku promowanie filmu idzie inaczej więc czemu mają zapowiadać ten trailer. Mogą go pokazać z zaskoczenia jak Avengers 2..... więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby wypuścić trailer jeszcze w tym miesiącu w przyszłym tygodniu. Zresztą jak dla mnie mogą już wcale nie dawać tego trailera w sumie to po jakiego grzyba skoro, za półtora miesiąca jest film???

ocenił(a) film na 8
Gandalf_Szary_2

Ja czekam na trailer ze względu na to, że Hobbit zawsze ma dobrą muzykę w zwiastunach ... A potrzebuję akiegoś nowego utworu do mojej playlisty. No i oczywiście chcę zobaczyć jak rozwiązali kwestię scenografii w bitwie :)

ocenił(a) film na 7
sawto1

Też zrobiłeś sobie playlistę? :)

ocenił(a) film na 8
thorin3

ba, mam ją publiczną na youtubie :P

ocenił(a) film na 7
sawto1

:) Pochwalisz się?

ocenił(a) film na 8
thorin3

na priva ci wyślę :)

Gandalf_Szary_2

Avengers 2 to zupełnie inna sprawa.

Gandalf_Szary_2

Calkowicie sie z Toba zgadzam. Teraz nie ma juz chyba najmniejszego sensu zeby dawali trailer skoro film ma ukazac sie w grudniu. Pod warunkiem, ze w grudniu trafi do kin. Jedynie fanboye beda czerpac radosc z faktu, ze do sieci wyplynal kolejny "news" zwiazany z Hobbitem...
Osobiscie od momentu gdy tworcy z Jacksonem na czele zaczeli przeciagac premiere trailera juz pod koniec czerwca i na poczatku lipca mam nieodparte wrazenie, ze na film bedzie trzeba poczekac do polowy stycznia jak nie dalej. Nie chce zapeszac ale wcale sie nie zdziwe jesli wkrotce okaze sie, ze premiera bedzie opozniona "z przyczyn niezaleznych od tworcow" o miesiac lub poltora. Co prawda przy trzeciej czesci Władcy Pierścieni tworcy mieli pewne problemy techniczne i obawy, czy premiera odbedzie sie terminowo ale wynikaly one z innych powodow.
Ogolnie marketing jesli chodzi o trzecia czesc serii Hobbit lezy i kwiczy. Z laski na ucieche rzucili nam sredniej jakosci teaser trailer. Trailer wlasciwy - na ktory wszyscy tak czekaja - moze zawierac natomiast wiele spoilerow i popsuc przyjemnosc z ogladania filmu w kinie. Osobiscie daruje sobie ogladanie wlaciwego trailera i zalecam to rowniez innym fanom.

MrBaggins

Też się zgadzam z tobą. Ale spokojnie, nie ma powodu by przesuwać datę premiery. Soundtrack już mamy premiera jest 16 grudnia, za chwilę w listopadzie pojawi się końcowa piosenka, The last Goodbaye. Film będzie planowo. A co do opóźnienia się teasera trailera on sięwcale nie opóźnił tylko ktoś na tym forum, mówił że pierwszy trailer musi być w czerwcu. Więc nigdy nikt nie powiedział zwłaszcza Jackson że teaser trailer ma być w czerwcu. Teraz też się nic nie opóźnia. A słowa Jacksona.... to były tylko słowa. A pełny trailer pojawi się zaraz z początku listopada.

ocenił(a) film na 3
sentia

Awantury były tylko przez jednego użytkownika, który innym pisał, że "nie znają się, byłw 100% pewny że trailer będzie max na początek października, że piszą brednie itp itd"

JBridges

No cóż...Ośmiesza się chłopaki tyle

Indy_6

No to czekamy.

ocenił(a) film na 9
Indy_6

Ok, czyli tak jak niektórzy od pewnego czasu przypuszczali. Mamy jakąś konkretną wiadomość dotyczącą filmu a dyskusja idzie na temat: co ktoś kiedyś napisał, dlaczego i jak bardzo był pewny ale się pomylił. Za bardzo nie wiem co tym tu chcecie udowodnić ;/

Ciasteczkowy_Potwor18

Dla mnie to jest śmieszne.... kłócić się o coś co i tak nie ma znaczenia, na półtora miesiąca przed premierą. Taki trailer nic nie wnosi. Tylko nas zaspokaja. Chociaż czy ten nas zaspokoi kto to wie.

Ciasteczkowy_Potwor18

Zgadzam się. Mamy wreszcie mniej więcej podany czas ujawnienia zwiastuna a tutaj ludzie się kłócą o to kto na jaki dzień przewidywał datę wypuszczenia trailera. :/

ocenił(a) film na 7
Edin181

tak czy inaczej to tylko trailer :) za chwilę dostaniemy film

Indy_6

Racja :)