PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Dzisiaj w jednym z wywiadów Jackon poinformował, że nowy trailer zostanie zaprezentowany przed
nowym filmem wytwórni Warner Bros. -''Interstellar''

Indy_6

O rany. To dopiero za dwa tygodnie.

ocenił(a) film na 7
obleh

Musimy uzbroić się w cierpliwość...

obleh

Powinien być chyba w poniedziałek, czyli za trochę ponad tydzień.

obleh

Poza tym premiera Interstellar jest w czwartek 6 listopada w USA. Czyli w pon. powinien być w sieci.

użytkownik usunięty
obleh

Dwa tygodnie to kwestia paru dni.

9 dni bodajże.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

h t t p : / / www . filmweb . pl /film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discussion/Obstawiamy+dat%C4 %99+ukazania+si%C4%99+nowego+zwiastuna+%3A%29,2505283

Tu masz "znaffco" swoje przewiodywania. Niezłą bekę z Ciebie można mieć.

ocenił(a) film na 7
JBridges

użytkownik Hobbit1 powinien wygrać. kamilek "Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz."

JBridges

Obleh: "8 listopad"
kamilxxx09: "Nie no bez przesady. Podawajcie normalne daty. Realne."

I co? Jak Ci teraz nie wstyd "znawco"? Gdybyś miał honor powinieneś teraz przeprosić Obleha i Hobbita1

ocenił(a) film na 3
Imitation

Kamilxxx09 nie ma honoru. On nigdy nikogo nie przeprosi, ten znaffca do potęgo jest niewinny, jak zawsze....

JBridges

Szkoda słów na niego...

Imitation

O ŚWIĘTA RACJA ! :))

Imitation

Bo 8 listopada nie będzie "ZNAFFCYYY" bo jak już to 3.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Tymi przewidywaniami i swoją pewnością tylko się ośmieszasz.Taki z ciebie momentami znawca że szkoda gadać...

kamilxxx09

Oj Kamil pogrążasz się... Dlaczego jest w Tobie tyle zła? :\

Imitation

We mnie? A kto dzisiaj na mnie tak naskoczył rano? Oczywiscie pan JBridges, bo jakby to było, gdyby nie było dnia bez prowokacji? Po co podnosił ten temat? Oczywiscie zeby sobie powyzywac i ośmieszyć.

ocenił(a) film na 4
Imitation

Hobbit1: "6-7 Listopada"
Gandalf_Szary_2:"Nieee!!! Jackson powiedział w październiku więc będzie w październiku."
kamilxxx09: "Nie czytaj jego postów. Nie warto."
Hobbit1:""Nie czytaj jego postów.Nie warto "Ogarnij się młody człowieku ja pisze to co myślę. Nie wtrącaj się."
kamilxxx09:"Piszesz brednie."

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/to+kiedy,2509982#post_12571929

Zabawne jak to w innych tematach wciąż podkreśla jak to on nie obraża. Zauważyliście, że on wiecznie robi z siebie ofiarę? Wiecznie wszyscy go atakują niesłusznie. A on jest przecież taki niewinny.

ocenił(a) film na 10
Belief

W sumie nie warto wypominac ale wypada przeprosic Kamil

GandalfTheWhite

On chyba nie zna takiego słowa. Ale co ja tam wiem.

Belief

Nie chwal dnia przed zachodzem słońca...
Szkoda że już nie pamiętasz swoich kłótni z sentią na 5 stron.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Kłótni o ciebie frajerze i nigdy na 5 stron - już nie zmyślaj. Bo ciebie wiecznie trzeba było bronić, bo ty przecież byłeś ofiarą złych użytkowników. Każdy kto cie broni jest idiotą przez duże "I". I żałuję, ty wiecznie miauczący mi na pocznie bezczelny gnoju, że cie nie zgłosiłam wraz ze straightlinesem.

Belief

Już? Skończyłas? Nie mam zamiaru się kłócić.
I chyba zapomniałaś, ze ty też byłas obrażana przez straightlinesa i sentię, a ja nie raz pomogłem ci na privie. Za przykład moze posłużyć podanie Ci maila do admina.
Także skończ mnie obrażac, bo ja tego nie robię.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Skoro nie masz zamiaru się kłócić to po cholerę mnie zaczepiasz? Ty nigdy nie masz zamiaru się kłócić a wojnę toczysz z ludźmi od ponad roku. I że co ty zrobiłeś? Że ty mi pomogłeś? Buahahahaha twoja fantazja nie ma końca. To może podaj te przykłady. Akurat meil był nie dla mnie bo ja mogę do niego pisać na fb. A obrażana byłam przez wielu użytkowników tylko z jednego powodu - bo broniłam ciebie. A w ramach podziękowania naplułeś i nadal plujesz mi w twarz.

Belief

Ale Ty też mnie zaczepiłas w innym temacie.
A co do maila to mnie nie obchodzi dla kogo. Prosiłas wiec podałem.
A obrażana byłas przez straightlinesa wielokrotnie i Tobie też zalezało, by się go pozbyc. Nie wmawiaj mi, ze robiłaś to tylko dla mnie, bo nie uwierze

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Zaczepiłam w innym temacie? Tam gdzie mam odmienne zdanie co do scen z filmu? Oczywiście, że to jest zaczepka i prowokacja BO TU NIE MOŻNA NIC ZŁEGO O TYM FILMIE NAPISAĆ!

Belief

Nie. Przestan się tak oburzac na kazde moje słowo, bo to sie nudne robi. Skoro postanowiłas nie pisac do mnie komentarzy, to uznałem, że twój post w innym temacie to "zaczepka". Zdecyduj się kobieto w końcu.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Zaburzony odbiór rzeczywistości jest oznaką choroby.

Belief

Nie gadaj.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Belief

Nie :) przejmuj :) się :) Belief :)

kamilxxx09

Podasz mi maila do admina? :)

Imitation

Nie moge raczej.

kamilxxx09

dlaczego? :)

Imitation

Nie wiem. Wolałbym nie, bo nie wiem czy moge. Dostałem tego maila od innego administratora.

Imitation

Ja ci mogę dać maila :D

sentia

A mi dasz? :P Mam kilka spraw odnośnie...

lolmiki

To na priv

użytkownik usunięty
Belief

Cóż, prawda...

Belief

Ciesze sie, ze w koncu co raz wiecej osob dostrzega prawde o niektorych uzytkowniach. Widze, ze Kolezanka przejrzala na oczy i nareszcie zrozumiala z czego wynika niechec do jednego z uzytkownikow tego forum. Jak to mowia... "Lepiej pozno niz wcale" ;)
Szczerze pozdrawiam!

MrBaggins

tylko troche szkoda Ancalagona, Matyska i Loneliera (który nawet dostał bana) :)

ocenił(a) film na 3
Imitation

Dlaczego jest Ci mnie szkoda?

matysek150

Bo wiem, że Ty też się dużo angażowałeś w tej sprawie :)

ocenił(a) film na 3
Imitation

Nie przeczę, miałem utarczki słowne z Kamilem, na szczęście w porę zareagowała Belief. To ona wysyłała mi wiadomości na privie żebym odpuścił Kamilowi. Gdyby nie jej interwencja brnąłbym w to dalej i dostałbym bana jak Lonelier. Dlatego szkoda mi jej, Kamil musiał ostro jej zajść za skórę, bo taka osoba jak Belief nie obraża się o byle co, a ona broniła go na każdym kroku, więc tym bardziej sobie na to nie zasługuje! Ciągle mam jej wiadomości, w których broni Kamila i prosi mnie abym mu odpuścił. W razie czego mogą służyć jako dowód, że Belief robiła co mogła aby mu pomóc Kamilowi z akceptacją na forum przez innych użytkowników (łącznie ze mną). Mogę upublicznić te wiadomości ale tylko za zgodą autorki.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 4
matysek150

Myślę, że to nie będzie konieczne, ale dziękuję Ci, że to wszystko napisałeś. Jakoś mi tak się milej zrobiło :). Cóż starałyśmy się robić z calays co mogłyśmy, bo ona też wiele działała. Żałuję, że nie udało mi/nam się wpłynąć bardziej na Loneliera :(. On nawet na początku odpuścił, ale potem górę wzięły chyba jego nerwy, które doskonale teraz rozumiem. Żałuję też, że Kamil nigdy ani nie docenił, ani nie skorzystał z szansy jaką dali mu inni.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
Belief

Napisałem po prostu szczerą prawdę, gdyby nie Twoja interwencja to pewnie bym teraz z Tobą nie pisał :) Kamil naprawdę chamsko Cię potraktował i widzę, że ostatnio prowadzisz z nim ostrą wymianę zdań, ale doradzę Ci to samo co Ty mi kiedyś doradziłaś - staraj się go lekceważyć, wiem że to czasami bywa trudne ale musisz spróbować :) Kamil jest trochę jak jehowi, stara się wszystkich przekonać do swoich racji, tak jak oni muszą się nauczyć, że ktoś wyznaje inną wiarę, tak on musi się nauczyć, że ktoś ma prawo mieć inne zdanie/opinie na temat "Hobbita" (lub daty trailera ;)

P.S. Jakbyś chciała pogadać to pisz śmiało na privie, w końcu mam wobec Ciebie dług wdzięczności :)

Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 4
matysek150

Uwierz mi, że staram się go lekceważyć (nawet ignorowałam go miesiąc), ale to naprawdę czasem trudne przejść obojętnie wobec jego impertynencji. Powoli nawet przestaje tu zaglądać.

Dzięki za wsparcie :). A z propozycji rozmowy na privie chętnie skorzystam zwłaszcza jak wyjdzie film :). Do Pustkowia miałeś bardzo celne uwagi, które dobrze uargumentowałeś a tu czasem lepiej porozmawiać prywatnie niż z niektórymi użerać się na forum. Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
Belief

:)

ocenił(a) film na 3
matysek150

Nie spotkałem nigdy chamskiego świadka Jehowy. Ale sam ładnie to ująłeś. On jest tylko trochę jak oni.