PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Jak zapewne Wam wiadomo, Jackson jakiś czas temu ogłosił, że pełny i oficjalny trailer do 3 części
Hobbita będzie miał premierę w okolicach października - podobnie jak w poprzednich dwóch latach.
Zatem spróbujcie obstawić date nowego trailera. Oczywiscie zeby była realna, a nie np. 20 listopada.

Do dzieła :)

kamilxxx09

11 październik godzina 19.00

lolmiki

Godziny nie trzeba. Wystarczy dzien i miesiąc.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

6 października

segl55

Obstawiam podobnie. 6 lub 7.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

13 października

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

87 grudnia

ocenił(a) film na 7
Anthrax91

hah :)
Oczywiscie zeby była realna, a nie np. 20 listopada.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

15 Października. Godzina 9.02 Czasu Amerykańskiego

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Po 20.10

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

W październiku ... któregoś tam dnia ;D

ocenił(a) film na 7
calays

Z tym się zgodzę :) Nie wiem kiedy nie wiem o której ale na pewno obejrzę :D

kamilxxx09

8 listopad

obleh

Nie no bez przesady. Podawajcie normalne daty. Realne.

kamilxxx09

Nie wydaje mi się po prostu aby w październiku się pojawił.

obleh

Ale się pojawi. Oficjalny trailer nie może być aż tak późno. Tym bardziej, ze Jackson już zabrał w tej sprawie głos.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JBridges

Jak zwykle "panie multikonto" nie obejdzie się bez twoich prowokacji. Poza tym, dla mnie 8 listopada to wciaż nierealna data, bo trailer będzie wczesniej.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Przepowiednie znowu się nie sprawdziły ;) i po co tak krzyczeć, że to może być, tego nie może być, zamiast cierpliwie czekać?

Pallado

To nie krzycz :D

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

To moje hobby :D Po prostu Kamil musiałeś to przewidzieć, że ludzie nie lubią gdy na ich zdanie odpowiada się w stylu ,, nie bądź smieszny, to za późno" , ,, na pewno nie będzie w listopadzie", ,, podawajcie normalne daty". To normalne, że teraz niektóre osoby będą wyrzucać twój błąd, naturalna reakcja obronna. Właśnie dlatego lepiej ,, nie krzyczeć" i tworzyć konfliktów, mimo że się nie ma takich intencji ;)

Pallado

Najciekawsze, że te osoby, to uzytkownicy, do których ja w ten sposób nie pisałem. "Fielcy" obrońcy.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

23 Październik.

kamilxxx09

Skoro powiedzial że okolicach około października. To ja obstawiam od 30 września do 10 października. Z pustkowia pojawił się pamiętam chyba na początku zaraz chyba 3 październik więc może, być podobnie dlatego, obstawiam pare dat. Od 30 września do 10 października. A moja szczęśliwa liczba to 7 i na miesiąc przed wersją rozszerzoną pokazać trailer + nowe info o rozszerzonej to bardzo dobry chwyt, ja bym tak zrobił :). Obstawiam datę 07.10.2014 rok :)

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

może 24 października? w moje urodziny? :D

zelinka2493

Myślę, że będzie wczęsniej, za jakiś miesiac najpóźniej.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

szkoda, bo sprawiłoby mi miły prezent :D

zelinka2493

Zobaczymy, jak to będzie :)

ocenił(a) film na 6
zelinka2493

HAH, też mam urodziny tego dnia :D

ocenił(a) film na 10
segl55

oo proszę :D

kamilxxx09

Z jakiegoś powodu obstawiam 13 października.

Edin181

Ja tak samo. Chociaz biorę pod uwagę jeszcze 6 i 7.

kamilxxx09

6 i 7 to dla mnie ciut za wcześnie a 13 to tak ani nie za wcześnie ani też nie za późno. ;) Jednak jak to wyjdzie "w praniu" przekonamy się niebawem.

Edin181

Myslę, ze poczatke października.

kamilxxx09

Ja tak samo obstawiam bardziej jednak 7 październik. W tamtym roku był zaraz na początku chyba 3 październik. Więc może być niewielka różnica tym bardziej że to ostatni trailer.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

21 października.

pemmil

Co wszyscy tak późno?

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tak mi się wydaje.

pemmil

Moim zdaniem za późno. Przeciez jakoś w połowie grudnia jest już premiera, a jeszcze nie było oficjalnego, pełnego trailera

kamilxxx09

Zależy ile będzie tych zwiastunów. Może dwa tak jak w przypadku NP (przeważnie filmy posiadają dwa zwiastuny) lub też 3 jak w przypadku PS. Zobaczymy.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

A ja stawiam na 26 lub 24 października. Prędzej zobaczymy go później niż wcześniej.

Belief

A ja myślę, ze tym razem będzie równie szybko co w tamtym roku, bo koncówka października to za późno. Zdecydowanie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
JBridges

Przestaniesz? Miałem cię za normalnego użytkownika.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Może 11 października, bo w tym dniu 1999 r. rozpoczęły się oficjalne zdjęcia do Władcy Pierścieni. Jeśli PJ jest sentymentalny...

Julia_20

Też dobra data. A może przed jakimś filmem tym razem? Np. Draculą?

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

6 Listopada tak mi się wydaje że właśnie wtedy powinien pokazać się ten zwiastun.

Hobbit1

haha dobre :)

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

A co wierzysz w cuda?Ten zwiastun na pewno nie pokaże się w październiku.Ja obstawiam początek Listopada.

Hobbit1

Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz. Jackosn to potweirdził tak a propos.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Bardzo bym chciał żeby się pojawił w październiku,ale jakoś nie mogę w to uwierzyć.