Jak zapewne Wam wiadomo, Jackson jakiś czas temu ogłosił, że pełny i oficjalny trailer do 3 części
Hobbita będzie miał premierę w okolicach października - podobnie jak w poprzednich dwóch latach.
Zatem spróbujcie obstawić date nowego trailera. Oczywiscie zeby była realna, a nie np. 20 listopada.
Do dzieła :)
Ale się pojawi. Oficjalny trailer nie może być aż tak późno. Tym bardziej, ze Jackson już zabrał w tej sprawie głos.
Jak zwykle "panie multikonto" nie obejdzie się bez twoich prowokacji. Poza tym, dla mnie 8 listopada to wciaż nierealna data, bo trailer będzie wczesniej.
Przepowiednie znowu się nie sprawdziły ;) i po co tak krzyczeć, że to może być, tego nie może być, zamiast cierpliwie czekać?
To moje hobby :D Po prostu Kamil musiałeś to przewidzieć, że ludzie nie lubią gdy na ich zdanie odpowiada się w stylu ,, nie bądź smieszny, to za późno" , ,, na pewno nie będzie w listopadzie", ,, podawajcie normalne daty". To normalne, że teraz niektóre osoby będą wyrzucać twój błąd, naturalna reakcja obronna. Właśnie dlatego lepiej ,, nie krzyczeć" i tworzyć konfliktów, mimo że się nie ma takich intencji ;)
Najciekawsze, że te osoby, to uzytkownicy, do których ja w ten sposób nie pisałem. "Fielcy" obrońcy.
Skoro powiedzial że okolicach około października. To ja obstawiam od 30 września do 10 października. Z pustkowia pojawił się pamiętam chyba na początku zaraz chyba 3 październik więc może, być podobnie dlatego, obstawiam pare dat. Od 30 września do 10 października. A moja szczęśliwa liczba to 7 i na miesiąc przed wersją rozszerzoną pokazać trailer + nowe info o rozszerzonej to bardzo dobry chwyt, ja bym tak zrobił :). Obstawiam datę 07.10.2014 rok :)
6 i 7 to dla mnie ciut za wcześnie a 13 to tak ani nie za wcześnie ani też nie za późno. ;) Jednak jak to wyjdzie "w praniu" przekonamy się niebawem.
Ja tak samo obstawiam bardziej jednak 7 październik. W tamtym roku był zaraz na początku chyba 3 październik. Więc może być niewielka różnica tym bardziej że to ostatni trailer.
Moim zdaniem za późno. Przeciez jakoś w połowie grudnia jest już premiera, a jeszcze nie było oficjalnego, pełnego trailera
Zależy ile będzie tych zwiastunów. Może dwa tak jak w przypadku NP (przeważnie filmy posiadają dwa zwiastuny) lub też 3 jak w przypadku PS. Zobaczymy.
A ja stawiam na 26 lub 24 października. Prędzej zobaczymy go później niż wcześniej.
A ja myślę, ze tym razem będzie równie szybko co w tamtym roku, bo koncówka października to za późno. Zdecydowanie.
Może 11 października, bo w tym dniu 1999 r. rozpoczęły się oficjalne zdjęcia do Władcy Pierścieni. Jeśli PJ jest sentymentalny...
6 Listopada tak mi się wydaje że właśnie wtedy powinien pokazać się ten zwiastun.
A co wierzysz w cuda?Ten zwiastun na pewno nie pokaże się w październiku.Ja obstawiam początek Listopada.
Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz. Jackosn to potweirdził tak a propos.