PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250107
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Ciekawe czy jeszcze spadnie, czy zostanie już te 7,2.

ocenił(a) film na 1
Blaxi

Przy 100k głosów będzie 6.5-6.9. Przy 200k nawet 5.9. To oczywista oczywistość.

Forbidden_Siren

Poniżej siedmiu nie zejdzie na pewno.

ocenił(a) film na 10
Blaxi

A niech se leci ile chce. Jedno jest pewne. U mnie nie poleci.

Blaxi

i dobrze

ocenił(a) film na 4
Blaxi

Spadnie jeszcze, ale to 7.2 powinno się utrzymać przez dłuższy czas.

ocenił(a) film na 4
Blaxi

Poniżej 7 pewnie nie spadnie. Zbyt niska średnia wieku na filmwebie ;)

ocenił(a) film na 9
Dealric

No brak słów na tego typu komentarze...

ocenił(a) film na 4
deragorn

Tzn, prawdziwe?;)

ocenił(a) film na 9
Dealric

Ooo... jak najbardziej...

deragorn

Sam tą średnią zaniża...

ocenił(a) film na 4
bartoszcyc8

Powiedz mi jeszcze, że moja ocena to trolling ;>

ocenił(a) film na 8
Dealric

Komentarz wybitnie idiotyczny. Jak ktoś oceni wysoko, to już dziecko. Gratulacje za "inteligencję".

ocenił(a) film na 4
Ryloth

Pogratulować co najwyżej możesz sobie samemu.
Słyszałeś powiedzenie "głodnemu chleb na myśli"? To weź je pod uwagę i spróbuj ze zrozumieniem, bez nadinterpretacji przeczytać mój post.

ocenił(a) film na 8
Dealric

A co tu do rozumienia? Napisałeś, że poniżej 7 nie spadnie, bo średnia wieku za niska, czyli tylko dzieci oceniają wysoko, a prawdziwi "znafcy" nisko. Niby nie o to ci chodziło?

ocenił(a) film na 4
Ryloth

Nie o to. To jest jedynie twoja nadinterpretacja wynikająca z doszukiwania się tego co chcesz zobaczyć.

ocenił(a) film na 8
Dealric

To wytłumacz mi, o co chodzi, skoro nie o tamto. Bo dla mnie to nie ma innych interpretacji dotyczącej tej "niskiej średniej wieku". Hobbita też nie lubisz, więc...

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Mogę się wtrącić ? Jeśli nie to wybacz.

Według mnie mowa o tym, że jednak średnio film bardziej podoba się młodszym widzom, a mniej starszym, co nie znaczy, że tylko dzieciom się podoba.

ocenił(a) film na 4
WielkiMou

I właśnie o tym pisałem.
Ani razu nie użyłem słów pokroju tylko, wszyscy itp, a wynika to tylko z nadinterpretacji osoby, która sama jest pierwsza do rzucania takich uproszczeń.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Ale jakoś sam z siebie nie potrafiłeś mi napisać, o co ci chodziło. Musiałeś poczekać, aż ktoś inny to zrobi.

ocenił(a) film na 4
Ryloth

Och... Wybacz, że nie czekam z wywieszonym jęzorem by odpowiedzieć na każdy twój post...

ocenił(a) film na 8
Dealric

Zapytałem po prostu, co miałeś na myśli, używając tego sformułowania. Nigdy nie odpowiedziałeś. I raczej wiem, czemu.

Bo nie wiesz, co masz odpisać. Np. teraz mogłeś napisać, a nie zrobiłeś tego. Nikt ci nie każe odpowiadać natychmiast po zadaniu pytania.

ocenił(a) film na 4
Ryloth

Tak, wmawiaj sobie teorie spiskowe, bo nie widzę sensu w powtarzaniu dokładnie tego co ktoś już napisał...
A jakbym nawet napisał to pewnie by było, że nie wiem co odpisać i kopiuje cudzy post... Człowieku lecz się. Wszczynasz burdę tylko dlatego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem...

ocenił(a) film na 8
Dealric

Tak, tak, nie potrafię, jasne...

"Średnia nie spadnie, bo zbyt niska jest średnia wieku na filmwebie." -> czyli, że dzieci oceniają wysoko, a starsi nie -> film dla dzieci. Dalej będziesz mówić, że nie o to ci chodziło?

Wprost nie powiedziałeś, że uważasz tych, co wystawiają wysokie oceny za gorszych, ale to wynika z wypowiedzi. Niemniej, jeżeli mówisz wprost, że tak nie uważasz, to ci wierzę.

ocenił(a) film na 4
Ryloth

Wytłumaczono ci o co chodzi a dalej będziesz się wykłócać?
Nigdzie nie napisałem, że tylko dzieci wysoko oceniły, a dorośli nigdy.

ocenił(a) film na 8
Dealric

Ktoś napisał swoją interpretację, a ja swoją. Ty nic nie powiedziałeś.

ocenił(a) film na 1
Ryloth

Gościu, nie siej tutaj zamętu, nikt nie będzie skakał wokół ciebie. Nie podoba się coś, to do widzenia i po problemie.

ocenił(a) film na 8
silverburak

Konto od pierwszego lutego, a jakby tego było mało, to już dostałem informację na priv, że ty jesteś multikonto multikonta czosnako, więc daruj sobie.

ocenił(a) film na 8
WielkiMou

Wolny kraj. Chcesz, to się wtrącaj, byle kulturalnie:)

Problem jednak polega na tym, że ja znam wypowiedzi tego użytkownika, dotyczące chociażby Transformers.

ocenił(a) film na 1
Blaxi

Wspaniale! Brawo!

użytkownik usunięty
Blaxi

a co mnie to do cholery obchodzi? czy wyglądam na nauczyciela filmowego, by powiadać, jaka średnia jest lepsza?

Nie chcę być niemiła, ale czy ktoś tu Ciebie o coś pytał, że się tak oburzasz?

ocenił(a) film na 6
Blaxi

Czemu pingwiny tak nisko oceniłaś?

invisiblepata

Bo były słabe. Żarty w ogóle nie śmieszyły, nowe postacie były bezużyteczne i nie prowadzały nic ciekawego do fabuły. Film był za krótki przez co akcja nie zwalniała ani na moment, a mimo to był strasznie nudny.

użytkownik usunięty
Blaxi

nie, nie pytał, ale temat jest niepotrzebny, jak spadnie 7,1 albo 7,0 to też założysz temat? czy spadnie, i owszem spadnie, bo takie tematy są pożywką, dla .... no nie ważne

A czemu mam nie zakładać? Zapewniam, że o wiele większy burdel na forum robią tematy typu "głosujemy na ulubiony film fantasy" czy "bitwa postaci".

użytkownik usunięty
Blaxi

bo już takie były z 5 czy 6 teraz jest 7. Tak owszem ale w tamte tematy są przynajmniej do gry, można coś porobić, bo ciekawostek czy zwiastunów, z Hobbita, nie będzie, więc pomysły na temat, już nie ma. Więc każdy tego typu tematy, bałaganią tutaj.

Zapewne Twój ranking "Najlepsze Rankingi" dużo wnosi.

ocenił(a) film na 1
Blaxi

Dokładnie. Chciałby ludziom ustalać, oczy mają rozmawiać. Niech się goni i spada na drzewo.

ocenił(a) film na 7
Blaxi

To jest najlepsze :
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Podsumowanie+tematu+Filmowy+Ranking+2014+%29,2591020

ocenił(a) film na 1
thorin3

lol, bezdennie przygłupi temat

thorin3

Nie kłóćcie się, bo nie ma o co.

ocenił(a) film na 8
thorin3

Lol, nie widziałem tego nawet ;p

ocenił(a) film na 4
Blaxi

Naprawdę planujecie się teraz wykłócać o tytuł najbardziej bezużytecznego założyciela tematów?;)

Dealric

Tak.

ocenił(a) film na 6
Blaxi

Czy przez jakiś czas ocena nie wynosiła przypadkiem 6,8?

ocenił(a) film na 1
invisiblepata

Możliwe, ale później gimbaza na 50 kontach podniosła ocenę.
Super, że Hobbiciontko ma tak nędzne noty :-)

ocenił(a) film na 6
czosnako

A masz dowody?

ocenił(a) film na 8
invisiblepata

Ten użytkownik nawet gimnazjum nie skończył, a jego dni na forum są policzone( admin już niedługo go zbanuje), więc odradzam dyskusję. Chyba że lubisz gadać z "królem filmwebu" jak to się on sam określił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
Ryloth

owsxkccevgbetgr4rtg