PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249869
5,6 60 krytyków

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Ciekawe czy jeszcze spadnie, czy zostanie już te 7,2.

Blaxi

Przy 100k głosów będzie 6.5-6.9. Przy 200k nawet 5.9. To oczywista oczywistość.

Forbidden_Siren

Poniżej siedmiu nie zejdzie na pewno.

Blaxi

A niech se leci ile chce. Jedno jest pewne. U mnie nie poleci.

Blaxi

i dobrze

Blaxi

Spadnie jeszcze, ale to 7.2 powinno się utrzymać przez dłuższy czas.

Blaxi

Poniżej 7 pewnie nie spadnie. Zbyt niska średnia wieku na filmwebie ;)

Dealric

No brak słów na tego typu komentarze...

deragorn

Tzn, prawdziwe?;)

Dealric

Ooo... jak najbardziej...

deragorn

Sam tą średnią zaniża...

bartoszcyc8

Powiedz mi jeszcze, że moja ocena to trolling ;>

Dealric

Komentarz wybitnie idiotyczny. Jak ktoś oceni wysoko, to już dziecko. Gratulacje za "inteligencję".

Ryloth

Pogratulować co najwyżej możesz sobie samemu.
Słyszałeś powiedzenie "głodnemu chleb na myśli"? To weź je pod uwagę i spróbuj ze zrozumieniem, bez nadinterpretacji przeczytać mój post.

Dealric

A co tu do rozumienia? Napisałeś, że poniżej 7 nie spadnie, bo średnia wieku za niska, czyli tylko dzieci oceniają wysoko, a prawdziwi "znafcy" nisko. Niby nie o to ci chodziło?

Ryloth

Nie o to. To jest jedynie twoja nadinterpretacja wynikająca z doszukiwania się tego co chcesz zobaczyć.

Dealric

To wytłumacz mi, o co chodzi, skoro nie o tamto. Bo dla mnie to nie ma innych interpretacji dotyczącej tej "niskiej średniej wieku". Hobbita też nie lubisz, więc...

Ryloth

Mogę się wtrącić ? Jeśli nie to wybacz.

Według mnie mowa o tym, że jednak średnio film bardziej podoba się młodszym widzom, a mniej starszym, co nie znaczy, że tylko dzieciom się podoba.

WielkiMou

I właśnie o tym pisałem.
Ani razu nie użyłem słów pokroju tylko, wszyscy itp, a wynika to tylko z nadinterpretacji osoby, która sama jest pierwsza do rzucania takich uproszczeń.

Dealric

Ale jakoś sam z siebie nie potrafiłeś mi napisać, o co ci chodziło. Musiałeś poczekać, aż ktoś inny to zrobi.

Ryloth

Och... Wybacz, że nie czekam z wywieszonym jęzorem by odpowiedzieć na każdy twój post...

Dealric

Zapytałem po prostu, co miałeś na myśli, używając tego sformułowania. Nigdy nie odpowiedziałeś. I raczej wiem, czemu.

Bo nie wiesz, co masz odpisać. Np. teraz mogłeś napisać, a nie zrobiłeś tego. Nikt ci nie każe odpowiadać natychmiast po zadaniu pytania.

Ryloth

Tak, wmawiaj sobie teorie spiskowe, bo nie widzę sensu w powtarzaniu dokładnie tego co ktoś już napisał...
A jakbym nawet napisał to pewnie by było, że nie wiem co odpisać i kopiuje cudzy post... Człowieku lecz się. Wszczynasz burdę tylko dlatego, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem...

Dealric

Tak, tak, nie potrafię, jasne...

"Średnia nie spadnie, bo zbyt niska jest średnia wieku na filmwebie." -> czyli, że dzieci oceniają wysoko, a starsi nie -> film dla dzieci. Dalej będziesz mówić, że nie o to ci chodziło?

Wprost nie powiedziałeś, że uważasz tych, co wystawiają wysokie oceny za gorszych, ale to wynika z wypowiedzi. Niemniej, jeżeli mówisz wprost, że tak nie uważasz, to ci wierzę.

Ryloth

Wytłumaczono ci o co chodzi a dalej będziesz się wykłócać?
Nigdzie nie napisałem, że tylko dzieci wysoko oceniły, a dorośli nigdy.

Dealric

Ktoś napisał swoją interpretację, a ja swoją. Ty nic nie powiedziałeś.

Ryloth

Gościu, nie siej tutaj zamętu, nikt nie będzie skakał wokół ciebie. Nie podoba się coś, to do widzenia i po problemie.

silverburak

Konto od pierwszego lutego, a jakby tego było mało, to już dostałem informację na priv, że ty jesteś multikonto multikonta czosnako, więc daruj sobie.

WielkiMou

Wolny kraj. Chcesz, to się wtrącaj, byle kulturalnie:)

Problem jednak polega na tym, że ja znam wypowiedzi tego użytkownika, dotyczące chociażby Transformers.

Blaxi

Wspaniale! Brawo!

Blaxi

a co mnie to do cholery obchodzi? czy wyglądam na nauczyciela filmowego, by powiadać, jaka średnia jest lepsza?

Nie chcę być niemiła, ale czy ktoś tu Ciebie o coś pytał, że się tak oburzasz?

Blaxi

Czemu pingwiny tak nisko oceniłaś?

invisiblepata

Bo były słabe. Żarty w ogóle nie śmieszyły, nowe postacie były bezużyteczne i nie prowadzały nic ciekawego do fabuły. Film był za krótki przez co akcja nie zwalniała ani na moment, a mimo to był strasznie nudny.

Blaxi

nie, nie pytał, ale temat jest niepotrzebny, jak spadnie 7,1 albo 7,0 to też założysz temat? czy spadnie, i owszem spadnie, bo takie tematy są pożywką, dla .... no nie ważne

A czemu mam nie zakładać? Zapewniam, że o wiele większy burdel na forum robią tematy typu "głosujemy na ulubiony film fantasy" czy "bitwa postaci".

Blaxi

bo już takie były z 5 czy 6 teraz jest 7. Tak owszem ale w tamte tematy są przynajmniej do gry, można coś porobić, bo ciekawostek czy zwiastunów, z Hobbita, nie będzie, więc pomysły na temat, już nie ma. Więc każdy tego typu tematy, bałaganią tutaj.

Zapewne Twój ranking "Najlepsze Rankingi" dużo wnosi.

Blaxi

Dokładnie. Chciałby ludziom ustalać, oczy mają rozmawiać. Niech się goni i spada na drzewo.

Blaxi

To jest najlepsze :
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Podsumowanie+tematu+Filmowy+Ranking+2014+%29,2591020

thorin3

lol, bezdennie przygłupi temat

thorin3

Nie kłóćcie się, bo nie ma o co.

thorin3

Lol, nie widziałem tego nawet ;p

Blaxi

Naprawdę planujecie się teraz wykłócać o tytuł najbardziej bezużytecznego założyciela tematów?;)

Dealric

Tak.

Blaxi

Czy przez jakiś czas ocena nie wynosiła przypadkiem 6,8?

invisiblepata

Możliwe, ale później gimbaza na 50 kontach podniosła ocenę.
Super, że Hobbiciontko ma tak nędzne noty :-)

czosnako

A masz dowody?

invisiblepata

Ten użytkownik nawet gimnazjum nie skończył, a jego dni na forum są policzone( admin już niedługo go zbanuje), więc odradzam dyskusję. Chyba że lubisz gadać z "królem filmwebu" jak to się on sam określił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Ryloth

owsxkccevgbetgr4rtg