Jakie posiadacie? Co chcielibyście zobaczyć w zwiastunie już za pare dni?
Mnie najbardziej sie marzy żeby zobaczyć sceny z Dol Guldur,czyli uwolnienie Gandalfa, walka z nazgulami itp. a tak poza tym chciałbym zobaczyć jeszcze jakieś urywki z B5A i to chyba wszystko, nic innego mi nie przychodzi do głowy. a ty czego najbardziej oczekujesz? :)
Nikt mu nie powiedział, ale to raczej oczywiste że zwiastun pojawi się niedługo.
Jakąś migawkę z bitwy 5 armii, przemarsz wojsk elfów ( z pewnością wyglądało by to świetnie), Biała Rada oraz mam nadzieję, że będziemy mogli gdzieś przez moment zobaczyć arcyklejnot.
Ja liczę chociaż na migawki z bitwy, furie Smauga, Galadrielę w Dol Guldur i marsz wojska krasnoludów.
To ja odpowiem jak sentia żeby był lepszy od zwiastuna numer 1 Hobbit pustkowie smauga czyli żadnych innych scen których w filmie nie będzie a po za tym
Gandalf Dol Guldur Galadrielę Elronda ogólnie białą radę i smauga nad miastem no jeszcze jakis urywek BPA
A ja bym w ogóle chciał zwiastun zobaczyć... nie nastawiając się na żadną konkretną treść.
Chciałbym aby najdalej w ten weekend go pokazano.... no ileż można czekać!?! :-)))
Co jak co ale znowu jest ciekawa sytuacja, podobnie jak to było przed premierą zwiastuna do Pustkowia gdzie niby wiemy co powinno być pokazane, ale tak naprawdę nie mamy pojęcia w jaki sposób zostanie to zrobione. Jest od groma rzeczy które póki co widzimy tylko oczami wyobraźni, podobnie było właśnie przy Pustkowiu - miał być Beorn, Thranduil, Smaug, Mroczna Puszcza Lake Town i Beczkowy Spływ, ale namiastkę wszystkiego dostaliśmy już wcześniej przy videoblogach czy zdjęciach wypływających lewą stronę z planu zdjęciowego (Beorn). Teraz jest podobnie jednak bardziej tajemniczo - jaki będzie prolog, w jaki sposób zostanie pokazane spalenie Lake Town i zabicie Smauga, ile będzie armii, jak będą wyglądały, cały przebieg bitwy, uwolnienie Gandalfa, Galadriela?, Saruman?, powrót Bilba do domu...a może coś więcej.
Moim zdaniem czeka nas dużo nowych obrazów których nawet sobie nie wyobrażamy, bo czy ktoś przypuszczał kiedy dostaliśmy pierwszy zwiastun do Pustkowia że na otwarcie pokażą nam majestatyczną Samotną Górę i od razu nowych bohaterów z głosem Thranduila w tle.
Będzie ciekawie - gdzież ten weekend :)
Hmm.... widok walczącego Thranduila , przemarsz jego armii, białą radę, Bilbo wracającego szczęśliwie do domu, uroczysty pogrzeb Thorina, B5A, Beorna w akcji, Thranduila i Celeborna ustalającego nowe granice królestw. BTW, na one ring/twitter i instagram faktycznie było już kilka wpisów że trailer lada dzień :)
Wszystko coraz bardziej wskazuje na to, ze trailer powinien miec premiere w najblizszy weekend. Szczerze na to licze ale lepiej sie rzecz jasna nie nastawiac :-)
Mogliby chociaz napisac ile bedzie trwal, choc obstawiam raczej 2:30 a wiadomo...im wiecej, tym lepiej :-P