PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The first sequences of Saruman...
... in The Battle of the Five Armies will be seen in the upcoming main trailer, as reported from the
Italian dubbing.

His line in the trailer according to one of the guys who saw it yesterday: [In reply to] Can't Post
"I'll deal with Sauron." (bardziej parafraza niż cytat)

JBridges

Świetnie. Wiec można liczyć na więcej Dol Guldur.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Tam nigdzie nie jest napisane, że można liczyć na więcej Dol Guldur

JBridges

Tam nie jest też napisane, ze nie można.

kamilxxx09

Jesteś skończonym kretynem :) (nie piszę tego żeby cię obrazić, ale by cie uświadomić)

Imitation

Wzajemnie.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

I wciąż konfabulujesz pacanie. Wciąż wymyślasz kolejne bzdury. Więc skoro nie ma tam napisane, że \Legolas będzie palił zioło,to zapewne tak będzie. Ty i te Twoje brednie. Jesteś nikczemnie nierozgarnięty. Zapamiętaj sobie raz na zawsze:

Jeśli coś nie jest potwierdzone przez Jacksona lub jego świtę to oznacza to że niewiadomo jak będzie!

Got the message you retarded punk?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

takie szambo przez ciebie

ocenił(a) film na 7
Imitation

to prawda

ocenił(a) film na 3
Imitation

lol hahaha no cóż jemu to trzeba uświadamiać co jakiś czas bo szybko zapomina...wyobraź sobie że przeglądnałem może z 20 starych tematów na temat 1 części Hobbita i w połowie tych tematów nasz troll kamilek obraził pokaźną ilość ludzi. Zapytasz dlaczego? Ano dlatego, że mieli inną opinię od niego.
p.s. Wiesz jaka będzie reakcja tego trolla na czwartkowy trailer?? Już piszę...MEGA!!! Natom iast po seansie 3 częsci napisze tak: Epickie arcydzieło, najlepszy film w historii. Jak upośledzony musi być ten chłopak to wiedza tylko jego opiekunowie.

ocenił(a) film na 7
JBridges

hahahaha " p.s. Wiesz jaka będzie reakcja tego trolla na czwartkowy trailer?? Już piszę...MEGA!!! Natom iast po seansie 3 częsci napisze tak: Epickie arcydzieło, najlepszy film w historii. Jak upośledzony musi być ten chłopak to wiedza tylko jego opiekunowie." to jest mega
padłem hahahaha :)

JBridges

dokładnie :D

użytkownik usunięty
JBridges

Świetnie! Można liczyć na Theodena i Aragorna!

Liczyć moze kazdy :) Tylko prędzej zobaczymy sporo Dol Guldur niż Theodena

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Ja go nawet w zwiastunie widziałem.

Ja widziałem nawet Sama, ale w rozszerzonej NP. Na targu.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

I znowu bredzisz. Sama nie było w żadnym prologu, to był gość może podobny ale nie Sam!!! Weź lepiej zobacz czy zostałą Ci jakaś szara komórka jeszcze bo szczerze wątpię.

JBridges

Skończ te swoje durne prowokacje, bo znowu skończysz z banem jak w maju. Nie komentuj tego co pisze.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Wystarczy spojrzeć w historię, prowokacja to masz na drugie imię. O jakim maju ty bredzisz? I tam nie ma żadnego Sama!! Skończ z tą konfabulacją bo Ciebie stąd trollu i prowokatorze w jednym wywalimy jak tam bardzo tego pragniesz. Biedny zawsze poszkodowany i nigdy nie winny dzieciaku.

JBridges

Jest Sam. Jeśli potrzebujesz okularów albo soczewek to radzę zakupić.
Jesli nie potrafisz dostrzec "smaczków" filmowych i nawiazań do Lotra, radze się doedukowac w tym zakresie.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Jest gość podopbny do Sama ale to nie on, straszne bzdury wypisujesz. Ale to dla Ciebie nie jest nowość. Widziałem jak tu kłóciłeś się przez dwie strony z jednym użytkownikiem, i pisałęś brednie, że dwójka nie będzie mieć tytułu desolation of smaug. Pisałeś wiele bzdur od któych po prostu niedobrze się robi. A teraz grzecznie czekaj na trailer a nie bądź trollem którym uwielbiasz być.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Kiedy ten trailer ?

Prawdopodobnie w czwartek o 19, ale nie jest to jeszcze pewne.

użytkownik usunięty

Tak, to już raczej pewne:
http://www.theonering.net/torwp/2014/11/03/93833-warner-bros-announces-the-final -trailer-for-the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-updated-with-release-times /

Skoro w Los Angeles o 10 rano, to u nas o 19 wieczorem :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

O 18 bedzie.

jak to? przecież nawet jest napisane, ze w m.in Madrycie czy Paryżu będzie o 19, a to ta sama strefa czasowa co my.

kamilxxx09

To pewne na 100%. Armitage 3 godziny temu potwierdził na FB, że o 6 czasu londyńskiego, czyli u nas o 19.

obleh

:D

użytkownik usunięty
JBridges

ht tp://media0.giphy.c om/media/CHsPE7ky0kEjC/giphy.gif

ocenił(a) film na 9
JBridges

No zobaczymy...trailer już na dniach :)

JBridges

Podobno na trailerze wygląda to tak, że Saruman mówi "I'll deal with Sauron" a następnie zaczyna lecieć poniższy utwór:

https://www.youtube.com/watch?v=Ii1tc493bZM

ocenił(a) film na 10
Xoxoxox

Hahahahha epickie :P

Xoxoxox

I Saruman zbliżajacy się jak James Bond do Saurona :)

JBridges

Czyli można liczyć na Sarumana w trailerze jak tak to super pięknie ładnie wszystko się układa, może wreszcie ten pełny trailer z Hobbita 3 wynagrodzi nam beznadziejne promowanie filmu na co liczę, ale liczę też i mam nadzieję że będzie Elrond i Galadriela no kurczę. Co prawda była Galadriela w teaserze trailerze, ale tak mało że chcę jej więcej. Chce Galadrielę, Elronda i Beorna.