W Niezwykłej Podróży Wielki Goblin wysyła małego goblina Skrybę, aby ten powiadomił Azoga, że ten może mu udostepnić Thorina i dac mu jego głowę. Skryba porusza się w czymś w rodzaju górskiego wyciągu, wiec pewnie prowadzi on do Gundabadu, skoro zarówno Gundabad jak i Miasto Goblinów znajduje się w Górach Mglistych. Na jednym z videoblogów do 2 czesci, gdzie znalazły się też sceny do 3 czesci widzimy robione komputerowe miasto goblinów, gdzie jakiś goblin spuszcza się po linie w doł.
Myślicie, ze między tymi lokacjami istnieje jakieś połączenie. Czy oprócz orków do Bitwy 5 Armii staną też gobliny? Ja myślę, ze tak, bo bez sensu byłoby tak porzucić wątek goblinów. Przeciez zostało ich cała masa, wiec jak później Gandalf z Bilbem mieliby wróćić do Shire, skoro gobliny mogłyby na nich czekać, tym bardziej, ze były wsciekłe po śmierci swojego króla.
Co o tym myślicie?
też tak sadze. Zarówno orkowie z Gundabadu i Dol Guldur jak i gobliny z Miasta Goblinów. No i oczywiscie będa tez nietoperze z Mrocznej Puszczy :)
Potwierdzone jest, ze z orłami w powietrzu:) A co do goblinów, to uwazam, ze wszystkie tzm stany zapalne powinny zostać zniszczone. Więc orkowie z Gundabadu i Dol Guldur zostana pokonani w Bitwie, a nekromanta wygnany to i gobliny powinny zostac pokonane.
Zgadzam się z tobą. Czy Azog będzie brał udział w b5a czy zostanie w Dol Guldur jak myślisz?
Według mnie Bolga zabije Legolas a Azoga Beorn (albo zrobią tak że Legolas popędzi za Bolgiem aż do Dol Guldur tam spodka Białą Radę uwalniającą Gandalfa i maszerujące wojska orków wtedy wycofa się i pojedzie namówić ojca aby staną do walki i wtedy Azoga zabił by albo Thorin albo Dain a Bolga Beorn)
Myśle że gobliny wezmą udział w bitwie 5 armii
Wargowie, gobliny, nietoperze, orkowie, ludzie, krasnoludy, elfy. Nazwa powinna być zmieniona na Bitwa Siedmiu Armii.
Dzięki :) Fajnie, że nie krytykujesz moich pomysłów tak jak niektórzy. Pamiętam czasy, gdzy jeszcze w 2011 i 2012 roku dyskutowaliśmy o filmie, pisaliśmy różne teorie, podawaliśmy pomysły. To były czasy :)
Ja jedynie wspominam. Czy jak ty np. wspominasz dzieciństwo albo cokolwiek to od razu jesteś smutny? raczej nie.
TY NIGDY DO MNIE NIE PISZESZ A JEDNAK WSZEDZIE WIDZE TWOJE PROWOKACYJNE I ZLOSLIWE TEKSTY O MNIE, ALE CZEGO SIE MOZNA PO TOBIE SPODZIEWAC...
Chłopie, daj już spokój. Coś sobie ubzdurałes. to że bronię sobie filmu nie oznacza, ze chcę kogos prowokowac. Skoro to tak odbierasz to twój problem, a nie mój.
Raczej odwrotnie, to na sukcesie Lotra jedzie jackson. Wtedy musial sie dopasowac do fanow i wyszlo wspaniale, teraz zac\zal kombinowac i wyszlo jak wyszlo. Gdyby nie sukces Lotr to nie byloby mowy o Hobbicie.
Bardzo możliwe, jedna armia orków z Dol Guldur i druga orków z Gór Mglistych, które zastąpią Wargów.