Anna Wendzikowska przeprowadziła ostatnio wywiad z Orlando, Evangeline Lilly oraz Lee Pacem.
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/anna-i-elfy-z-hobbita,153294.html
Wendzikowska to porażka....Drugi wywiad z jej udziałem, któreggo nie jestem w stanie zdzierżyć przez jej osobę i głupie pytania..;/
Ona jest po prostu tępa. :/ Ten wywiad jest beznadziejny. A pytania za przeproszeniem z dupy. Zachowuje się jakby była na plotach ze swoim upośledzonymi przyjaciółkami. To jest wywiad debilu (to do niej). Może warto byłoby zadawać pytania odnośnie jego? ;/
Dokładnie...Jak przeprowadzała wywiad z Richardem Armitagem, zachowywała się jak napalona nastolatka...
Widziałam "och jesteś taki przystojny, najprzystojniejszy w całym filmie, dobrze że w nim występujesz" - żenada. Kto normalny tak zaczyna profesjonalny wywiad? Ale obczaj ten:
http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,n/russell-brand-do-wendzikowskiej-jestes-pie kna,48564.html
Ludzie piszą, że ona wiele straciła w tym programie kulinarnym. Podobno pokazała swoją prawdziwą chamską twarz. Niestety nie oglądam takich programów, więc tego nie widziałam. Wychodzi na to, że to tylko ładna buzia.
Masakra...kto ją w ogóle dopuszcza do wywiadów...ładna buzia to nie wszystko...wypadałoby się jeszcze umieć wypowiadać i zachowywać...
TVN i wszystko jasne. Tam innych nie uświadczysz. Albo cwaniacy i chamy albo tępe lale.
Wiesz może czy jest gdzieś dostępna wersja oryginalna (bez lektora) albo z napisami? Nie znoszę lektora w każdej postaci.
Ją jako osobę lubię, ale nie za bardzo jestem fanką jej pracy i wywiadów które prezentuje. ładnie wygląda, śliczna z buzi, ale trochę więcej czasu przydałoby się jej aby wymyślić DOBRE pytania.
Ja generalnie często oglądam, jak przeprowadza wywiady do Dzień dobry TVN i szczerze to jej zazdroszczę :)
No, ja tez ;D Btw śmiechowy wywiad, pytania beznadziejne, bo jest masa rzeczy, o wiele ciekawszych, o które mogłaby ich zapytac, ale fajnie że byli w trójkę. Lubię takie zbiorowe wywiady :P Zwłaszcza z tak fantastycznymi ludźmi :)
No właśnie :) Aż serce się raduje, że Polka, nasza Polka, mogła z nimi porozmawiać. Czuję się tak, jakbym to ja z nimi rozmawiał :)
Ale to, że powiedzieli jej, że jest ładna jak najbardziej musiało byc udostępnione społeczeństwu