http://www.gamesradar.com/hobbit-battle-five-armies-review/
Brak prologu został potwierdzony. Film rozpoczyna się atakiem Smauga na Esgaroth :(
Spadaj. Wszystko co mówiłeś jest prawdą :(. Prologu nie ma, pomostu nie ma, Tauriel przeżyje. Co za okropny dzień :/.
Czyli to ja będę o Tobie w kinie myśleć :) Kurczeeeee!
Na pewno? Wydawało mi się, że w najnowszym zwiastunie któryś z orków porządnie rąbnął nią o ścianę.
O ile lepiej by było gdyby Kili pobiegl ratowac wuja i brata, a elfka by zostala zmiazdzona o skale przez Bolga. A zaraz potem przybieglby Beorn i rozszarpał orka. To nie, TO NIE !!!!!!!!!!!! NIEEE . Jakis idiotyczny romans, i Kili zamiast ratowac rodzine ratuje jakas elfke ktora poznał niedawno , no brak słow na to. Poprostu idiotyzm x 100000000000
He he he śmiać mi się chce jak Ty to przeżywasz. Mnie też to wkurza, ale chyba nie aż tak :D.
Właśnie...może go jeszcze o coś popytamy? Ciekawe na jakie filmy jeszcze czeka, może coś nam przepowie :)
A nie powinno być teraz odwołania do kolejnego marvelowskiego filmu? Kolejny jest chyba thor 3?
O nie :) Oto rozpiska kolejnych filmów:
2015 Ant Man
2016Captain America Civil War
2016 Dr Strange
2017 Guardians of The GalaXy 2
2017 Thor 3
2017 Black Phanter
2018 Captain Marvel
2018 Inhumans
2018 Avengers Infinity War part 1
Druga część w 2019.
Cholera, myślałam że Thor jest w 2016. No nie! ;/
Thor jest następnym w kolejności na który najbardziej czekam :). Stąd błąd, pośpieszyłam się. A strażnicy mają nie być powiązani z całą serią.
To w takim razie na końcu avengersow będzie nawiązanie do Ant Mana.
Przecież jeszcze musi być scena jak Kili ma problem do Thorina, że inni walczą za nich :P czyli jest szansa, że całego czasu nie spędzi z ruda elfkicą :P
No ale w ostatecznym momencie opuści rodzine by ratować elfke, która niedawno poznał. LOL
Filmu nie widziałam więc Ci tego nie potwierdzę w 100% ale tak głoszą wszem i wobec wszelkie spoilery.
Pierwszy punkt: http://www.theonering.net/torwp/2014/12/01/95295-big-hobbit-movie-spoilers-from- the-five-armies-chronicles-art-and-design-book/
"It's a wonderful sequence (albeit one that's over too quickly) that instantly seizes your attention, even though it feels like it's a leftover from a different movie – it's like opening The Empire Strikes Back with Luke Skywalker blowing up the Death Star."
Niezłe porównanie. Tak to jest jak się na siłę rozciąga filmy.
"Kili (Aidan Turner) and Tauriel's (Evangeline Lilly) romance is undeniably touching."
Wzruszyłam się....
Widzę, że w zakończeniu też się Jackson ograniczył. Pomostu na który niektórzy liczyli też nie ma. Ojej...
No pozostając przy klimatach star warsowych dalej czekam na TĘ SCENĘ w której Czarnoksiężnik podchodzi do stojącego na stokach Orodruiny Saurona i obaj w ciszy obserwują odbudowę Barad Dur. Potem napisy końcowe i muzyka Williamsa.
To będzie straszne :( beznadziejne wybrać elfkę zamiast Brata. Czyżby to szło w stylu "wybrać wampira zamiast wilka" to będzie parodia zmierzchu :(
h tt p ://w w w .themoviebit. com/2014/12 /new-clip-fr om-hobbit-battle-of-five.html
przy okazji chyba nowy klip
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/Nowa+scena+z+filmu+-+%22Thorin+must+be+warned%22,2559292
:)