PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 250056
5,7 66 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Zmieniam całkowicie zdanie o tej części...daję jej 6/10 za kaleczne efekty, durnoty i inne takie. Ale wersji rozszerzonej daję bardzo mocne 8 . NIE ROZUMIEM czemu tych scen zabrakło w normalnej wersji(zbyt krwawe?) Dzięki dodatkowym sceną , ta bitwa wygląda jak bitwa;) A cały film jest dużo lepszy. Baa miałem wrażenie że efekty są jakby lepsze....

toyminator

GDZIE?! Gdzie można obejrzeć wersję rozszerzoną? ? Tylko na blu-rayu ?

użytkownik usunięty
narev92

na torrentach

ocenił(a) film na 7

treść Masz na You tubie , na Torrentach, i na specjalne życzenie ;D I fajnie że w moim normalnym temacie zrobił się syf.....

użytkownik usunięty
toyminator

podziękuj kamilowi

narev92

Widziałaś dodatkowe i rozszerzone sceny?

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Skoro się zapytał gdzie można obejrzeć wersje rozszerzoną to CHYBA LOGICZNE ŻE JEJ NIE WIDZIAŁ.

p.s. Znowu donosicielu zakapowałeś mój temat w którym jedynie swoją opinię wyraziłęm o tym marnym filmie?

użytkownik usunięty
JBridges

przecież ten temat był normalny... Thranduilxxx09 już chyba popadł w paranoje.

O czym był ten temat że go skasowali ??????

użytkownik usunięty
wort801

Opinia o BPA EE JBridges wypisał zastrzeżenia i plusy EE. Napisał że niektóre sceny są dla mało wymagający fanów Hobbita. A thranduilowi się to nie spodobało i skasowali... a raczej Oreo skasował

użytkownik usunięty
JBridges

wez załóż jeszcze 1 temat

użytkownik usunięty
kamilxxx09

zgłaszasz normalne tematy dobrze się czujesz ?

ocenił(a) film na 4

Zgłasza wszystko co ma nieprzychylną opinię o tym filmie i wreszcie znalazł moderatora, który mu w tym pomaga. To już jest zamach na możliwość wyrażania własnej opinii.

użytkownik usunięty
Belief

no właśnie a oreo nie patrzy obiektywnie na to co on zgłasza... bezczelność zwłaszcza że temat był normalny.

ocenił(a) film na 4

Oro wymyśla absurdalne powody by blokować to co on zgłasza, podczas gdy, jeśli ty zgłosisz kamilka, jakoś zwykle jest to chamstwo jeszcze do zaakceptowania.

użytkownik usunięty
Belief

wiem o tym :) bo zgłaszałem ostatnio kamila za wpisy na forum SW gdzie obraził kogoś to oreo nawet mu wpisu nie zablokował.

Kamilka to powinno się zbanować już dawno, mimo że na filmwebie jestem bardzo mało to nie raz widziałam jego prowokacje tylko dla tego że ktoś ma inny gust niż on.

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

ehhh niestety, szczególnie za jego multikonta.

Tego nie wiem czy on ma multi konta ale za prowokacje to na pewno.

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pięciu+Armii-2014-662242/discussion/W ersja+rozszerzenona!,2699372

ma multi nawet 2 czytaj ^^

Sailor_Mars1991

Ciebie też - za multikonta.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

udowodnij że to moje multikonto!

ocenił(a) film na 7

Ciekaw jestem, skąd wiesz, że myślał akurat o tobie.

ocenił(a) film na 7
thorin3

*Przecinek zbędny.

użytkownik usunięty
thorin3

a o kim innym?

ocenił(a) film na 7

Chciałbym wiedzieć ;)

użytkownik usunięty
thorin3

to go spytaj :)

kamilxxx09

O tak kamilku ktoś piszę o tobie negatywnie to już multi konto

kamilxxx09

Ma konto od 6 sierpnia 2014 czyli kogo to multi konto ???

kamilxxx09

Bardzo fajny powód kamilxxx09 tylko jestem ciekawa jakie mam inne multikonta.??? może twoim jestem co ?? ja mam jedno konto może ty masz jeszcze inne ja nie chce być tak znana jak ty no sorry nie mam manii wielkości jak ty.

ocenił(a) film na 4
Sailor_Mars1991

Nie masz powodu do zdenerwowania. Od trzech lat wyzywa użytkowników mających na temat filmu inne zdanie, od trolli lub oskarża ich o multikonta. Tymczasem okazuje się, że sam posiada kilka kont. Widocznie wszystkich mierzy swoją miarką. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. A akurat Ciebie dobrze kojarzę. Przyszłaś tu kiedyś i zadałaś pytanie odnośnie filmu. Pisałaś, że strach się tu wypowiedzieć, bo wszyscy o innym zdaniu są atakowani. I chyba sentia pisała Ci, że to prawda, a ja żebyś się tym nie przejmowała i pytała bez obaw :).

Belief

No tak było :) czytałam forum kiedyś nawet bez konta to wiem :)

ocenił(a) film na 4
Sailor_Mars1991

Więc tym bardziej nie powinnaś się przejmować oskarżeniami kamila.

Sailor_Mars1991

Nie przejmuj się nim :)

użytkownik usunięty
Sailor_Mars1991

dokładnie nie warto się nim przejmować

Sailor_Mars1991

Styl pisania Denisa. Wszystko jasne :) Kolejne multikonto. Już nie wspominając o twojej reakcji.

kamilxxx09

Kto to ?? twój kolega z forum ??

ocenił(a) film na 4
Sailor_Mars1991

Niektórzy stali bywalcy tego forum nabawili się różnego rodzaju psychoz, wszędzie widzą spiski, multikonta, i w ogóle zachowują się dziwnie, oczywiście jakiekolwiek krytyczne mówienie o Hobbicie jest surowo zabronione i uznawane jako trolling.

użytkownik usunięty
Belief

i jeszcze bezczelnie thranduil twierdzi że Sailor_Mars1991 to moje konto.

Kto to taki?? że ja jestem tobą ?? no ciekawa teoria ktoś mało piszę na forum i komentuje negatywnie jednego forumowicza jest od razu multikontem??? nie mam czasu panowie być na forum nom stop !!!