Zmieniam całkowicie zdanie o tej części...daję jej 6/10 za kaleczne efekty, durnoty i inne takie. Ale wersji rozszerzonej daję bardzo mocne 8 . NIE ROZUMIEM czemu tych scen zabrakło w normalnej wersji(zbyt krwawe?) Dzięki dodatkowym sceną , ta bitwa wygląda jak bitwa;) A cały film jest dużo lepszy. Baa miałem wrażenie że efekty są jakby lepsze....
treść Masz na You tubie , na Torrentach, i na specjalne życzenie ;D I fajnie że w moim normalnym temacie zrobił się syf.....
Skoro się zapytał gdzie można obejrzeć wersje rozszerzoną to CHYBA LOGICZNE ŻE JEJ NIE WIDZIAŁ.
p.s. Znowu donosicielu zakapowałeś mój temat w którym jedynie swoją opinię wyraziłęm o tym marnym filmie?
Opinia o BPA EE JBridges wypisał zastrzeżenia i plusy EE. Napisał że niektóre sceny są dla mało wymagający fanów Hobbita. A thranduilowi się to nie spodobało i skasowali... a raczej Oreo skasował
Zgłasza wszystko co ma nieprzychylną opinię o tym filmie i wreszcie znalazł moderatora, który mu w tym pomaga. To już jest zamach na możliwość wyrażania własnej opinii.
no właśnie a oreo nie patrzy obiektywnie na to co on zgłasza... bezczelność zwłaszcza że temat był normalny.
Oro wymyśla absurdalne powody by blokować to co on zgłasza, podczas gdy, jeśli ty zgłosisz kamilka, jakoś zwykle jest to chamstwo jeszcze do zaakceptowania.
wiem o tym :) bo zgłaszałem ostatnio kamila za wpisy na forum SW gdzie obraził kogoś to oreo nawet mu wpisu nie zablokował.
Kamilka to powinno się zbanować już dawno, mimo że na filmwebie jestem bardzo mało to nie raz widziałam jego prowokacje tylko dla tego że ktoś ma inny gust niż on.
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pięciu+Armii-2014-662242/discussion/W ersja+rozszerzenona!,2699372
ma multi nawet 2 czytaj ^^
Bardzo fajny powód kamilxxx09 tylko jestem ciekawa jakie mam inne multikonta.??? może twoim jestem co ?? ja mam jedno konto może ty masz jeszcze inne ja nie chce być tak znana jak ty no sorry nie mam manii wielkości jak ty.
Nie masz powodu do zdenerwowania. Od trzech lat wyzywa użytkowników mających na temat filmu inne zdanie, od trolli lub oskarża ich o multikonta. Tymczasem okazuje się, że sam posiada kilka kont. Widocznie wszystkich mierzy swoją miarką. Nie Ty pierwsza i nie ostatnia. A akurat Ciebie dobrze kojarzę. Przyszłaś tu kiedyś i zadałaś pytanie odnośnie filmu. Pisałaś, że strach się tu wypowiedzieć, bo wszyscy o innym zdaniu są atakowani. I chyba sentia pisała Ci, że to prawda, a ja żebyś się tym nie przejmowała i pytała bez obaw :).
Niektórzy stali bywalcy tego forum nabawili się różnego rodzaju psychoz, wszędzie widzą spiski, multikonta, i w ogóle zachowują się dziwnie, oczywiście jakiekolwiek krytyczne mówienie o Hobbicie jest surowo zabronione i uznawane jako trolling.