A to kolejny twój dowcip czy to prawda jak tak to poprosze źródło bo nie wierzè patrze i nigdzie nic nie pisze !!!
Może i możliwe może i nie o tej częsci wiemy tyle co nic nie ździwił bym się gdy zwiastun numer 1 pojawił się w lipcu lub sierpniu wszystko możliwe . Ciągłe zmiany zmiany i zmiany żadny konkretów no może o EE
Nie może być w sierpniu bo musi wyjść najpóźniej na 5 miesięcy przed premierą. Więc najpóźniej w lipcu, ale ja myślę, ze będzie w czerwcu.
Ja za to nie odpowiadam. tez bym wolał, zeby trwał np. 2:30. Ale przynajmniej mamy pewność, ze niedługo wyjdzie :D
A tak z ciekawości... kiedy wyszedł trailer niezwykłej podróży? w jakim miesiącu?
Też chce i myślę że będzie w czerwcu ale nie ździwię się jak dadzą lipiec koniec lipca w końcu to ostatnia część . Cóż nam pozostaje tylko czekanie , i zobaczyć co oni jeszcze wymyślą , mam przeczucie że znowu wymyślą jakąś zmiane i zamiast trailera zobaczymy info o zmianie daty premiery .
Spokojnie. Peter powiedział, ze najbliższe miesiące będa miesiacami z informacjami :D II że to będzie rok zabawy. Więc lada moment coś będzie np. videoblog. Jestem o tym przekonany.
Hmmm właściwie na jakieś sceny Dol Guldur może pokazanie Białej Rady w co bardzo wątpie w pierwszym zwiastunie wątpie bym to zobaczył ale chciałbym
Ja tak samo. ciekawi mnie scena z Elrondem, który wyciąga miecz. Można to wziąć za potwierdzenie jego pojawienia się w Dol Guldur.
Też mnie to ciekawi ale w pierwszym zwiastune jeśli porównując do zwiastuna pierwszego z Hobbit Pustkowie Smauga to myśle że zobaczymy
Smaug lecący nad Laketown
Troche Dol Guldur
Gandzialfa
Leśne królestwo
Może oko Saurona
Taka intuicja a twoja jaka jest
Masz może linka do tych scen? W sensie Elrond z mieczem, lecący Smaug. Wiem, że Jackson to pokazywał, więc może wyciekło do sieci?
Niestety nie. To był prywatny pokaz i nie ma tego w internecie. Wiadomo, ze był Elrond, Gandalf rozmwiający z Bilbem i słynne słowa "Czas by zdecydowac, po której chcemy być stronie", była też rozmowa Barda z Legolasem i krótkie migawki walki Barda i tauriel.
Prywatny... *zrozpaczona minka*
Jak ja chcę ten trailer! Nawet mam już ogólne wyobrażenie tych scen, jaka muzyka powinna być do nich, itd.
Jeszcze coś ok. miesiąca i wyjdzie... mam nadzieję.
Ja ostatnio sobie tak leze przed snem i własnie własna kompozycja mi się utworzyła. Ale mam problem - nie potrafię sobie jej przypomnieć :(
Trzymam kciuki, abyś coś sobie przypomniał! :D
Muzyczką nie jestem, więc za pomocą nut swoich utworów nie przedstawię, dobrze, że przynajmniej umiem je zanucić.
Ja przez Hobbita spać nie mogę - już trzeci raz W TYM ROKU będę czytała od nowa tą książkę (i może w końcu przeczytam w oryginale. Mam jeszcze w planie Hobbita po niemiecku). A ponownych seansów WP oraz H1 i 2 liczyć nie będę :)
Ja tak miałem przy 1 czesci. Pamietam te emocje o 4 rano, gdy w grudniu 2011 wyszedł pierwszy trailer. Do świtu spać nie mogłem :D Teraz podejrzewam, ze bęe miał podobnie, bo to ostatnia czesc :)
Ja miałem tak samo jak wyszedł zwiastun z Hobbit Pustkowie Smauga i nie umiałem wysiedzieć w miejscu bo to moja ulubiona część , a dzień przed pójściem do kina to była katastrofa nawet święta nie pomogły , nie umiałem w ogóle spać koszmar
A ile razy oglądałeś zapowiedź? :)
Ja na kompie mam wszystkie zapowiedzi (te 10 s też ;D) z Hobbita, a z WP brakuje mi tylko do 3 części (bo szukam w dobrej jakości). Teraz często oglądam wszystkie po kolei ;)