New trailer is all action. VFX had to be rushed for new edit. The Dwarves are going to war!!
ETA: any day now
W końcu cokolwiek konkretnego, a nie jakieś bzdurne domysły jakich tu wiele.
No i jak myślisz kiedy ten trailer sie pojawi? na premierze jakiegoś filmu? bo ja sam nie wiem
Napisałem wyraźnie, że theonering to potwierdził. Tak trudno sprawdzić konto theonering na tweeterze? Nie ty od razu musisz obrażać. Taka juz Twoja natura. Z tobą nawet kulturalnie się nie da bo i tak jak zwykle cham z Ciebie wychodzi.
Tylko nie mów że w to uwierzyłeś... ja sie już nauczyłem nie wierzyć osobom które nie dają linków.
Czym jesteś sprowokowany? Tym że nie umiesz wstukać treści tematu do google? Idź się lecz. Ty zdecydowanie normalny nie jesteś, zresztą Maiev to ładnie Cię tu juz opisał. Jesteś zwykłym chamem dla którego nawet zacytowanie theonering jest prowokacją. Na szczęście ludzie widzą jakim typem osoby jesteś.
Sprowokowany jesteś bo w temacie nie ma linka?? Najbardziej idiotyczna, kretyńska wypowiedź ever.
Czy musicie się zawsze kłócić ?
Odnoszę wrażenie że to przez Kamila...
zresztą wszyscy twierdzą, że Kamil wkurza wszystkich.
No sorry ale najpierw dali mu blokade na 30 dni. Wyzywał z multikonta dziadborowy123 więc usunęli mu i normalne konto i multikonto. A potem jeszcze z 5 innych.
Jest. A do tego wyjątkowo meczący. W dodatku wkleja ciągle te same tekściki a jego obsesja na punkcie Kamila ciągnie się już 7 miesiąc praktycznie dzień w dzień.
Zauważyłeś że dredd itp uzywają cały czas słowa cham -- potwierdzenie multikont ;)
Potwierdzeniem multikonta jest też czas jego założenia. Jedno zostaje zbanowane, zakładane jest kolejne. I tak po kolei 8 czerwca, 9, 10 itd
Trzeba by na niego jakieś pociski zrobic żeby go zatkało może pamiętasz raz tak jednemu napisałem że potem się tam nie odezwał xD
Obsesja? Raczej chec przegladania tego forum w spokoju. Tak przygladam sie tym klotniom i caly czas widze tylko jeden nick ktory sie powtarza.
Poza tym spojrz na sam ten temat. Przywalil sie do zalozyciela tematu bo nie umie znalezc jakiejs tresci w necie. No swietnie, nikt o zdrowych zmyslach nie napisalby ze zalozyciel tematu prowokuje. Zreszta zrodlo jest podane , to: theonerinng. Niestety Kamilxxx09 musial rozpetac klotnie. Widze ze najezdzacie tutaj ostro ale raczej nie na te osobe na ktora trzeba. Pozdrawiam
Ja wcale nie uważam, ze w tym temacie jest jakas prowokacja. Po prostu przyzwyczaiłem sie, ze ow czlek (kamilek) sie wszystkiego czepia
A w sumie z jakiej racji mu współczuć? W starożytności jednostki słabe i problematyczne były eliminowane od razu, to samo w średniowieczu dopiero w XVII wieku ktoś "mądry" stwierdził, że trzeba je jednak ratować przez co osłabiać gatunek możliwością przekazania wadliwych genów ponieważ czasem takie upośledzenie jest ciężkie do wykrycia. Wszyscy wiemy do czego prowadzi fanatyzm. W pewnym sensie jest to rodzaj upośledzenia który objawia się niezdolnością
do racjonalnej oceny jakiegoś filmu, książki itp. Co do tego że jest to upośledzenie się zgadzam. Jednak współczuć? Co to to nie.