PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

New trailer is all action. VFX had to be rushed for new edit. The Dwarves are going to war!!

ETA: any day now

W końcu cokolwiek konkretnego, a nie jakieś bzdurne domysły jakich tu wiele.

dredd

Mogliby podać dokładną datę, ale ważne, że wkrótce się pojawi.

dredd

Nareszcie dzięki super to znaczy że już w każdej chwili będzie

ocenił(a) film na 10
dredd

Czyli pojawi się na dniach, super :D

dredd

Nie mogę się doczekać !!!!!

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

No i jak myślisz kiedy ten trailer sie pojawi? na premierze jakiegoś filmu? bo ja sam nie wiem

dredd

Masz linkA?

kamilxxx09

Napisałem wyraźnie, że theonering to potwierdził. Tak trudno sprawdzić konto theonering na tweeterze? Nie ty od razu musisz obrażać. Taka juz Twoja natura. Z tobą nawet kulturalnie się nie da bo i tak jak zwykle cham z Ciebie wychodzi.

dredd

Kolejne multikonto - potwierdzone. Zgłoszone.

użytkownik usunięty
dredd

Nie przesadzaj.

dredd

Brak linka= brak konkretnych informacji. Poza tym wnioskuję ze możesz być multikontem.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tylko nie mów że w to uwierzyłeś... ja sie już nauczyłem nie wierzyć osobom które nie dają linków.

segl55

Wystarczy poprosić o linka i teraz wszyscy którzy mnie tu obrazili wyszli na wiadomo kogo.

kamilxxx09

https://twitter.com/theoneringnet/status/475732478376697856

hr_dooku

dzięki :D Chociaż jeden normalny :)

kamilxxx09

Nieźle obrażasz mnie zamiast poczekać na linka. Wychodzi twoja "kultura"

dredd

Jak zwykle musiałeś sprowokowac, nie dając linka.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

why so serious? Zluzuj trochę, ważne że trailer będzie niedługo.

kamilxxx09

Czym jesteś sprowokowany? Tym że nie umiesz wstukać treści tematu do google? Idź się lecz. Ty zdecydowanie normalny nie jesteś, zresztą Maiev to ładnie Cię tu juz opisał. Jesteś zwykłym chamem dla którego nawet zacytowanie theonering jest prowokacją. Na szczęście ludzie widzą jakim typem osoby jesteś.

Sprowokowany jesteś bo w temacie nie ma linka?? Najbardziej idiotyczna, kretyńska wypowiedź ever.

letitbedone

No to zgłaszam kolejne multikonto.

użytkownik usunięty
dredd

Czy musicie się zawsze kłócić ?
Odnoszę wrażenie że to przez Kamila...
zresztą wszyscy twierdzą, że Kamil wkurza wszystkich.

Wszyscy? Masz na myśli te 5 multikont straka?

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Jesli tak to typ jest walniety..
Multikonta -.-

No sorry ale najpierw dali mu blokade na 30 dni. Wyzywał z multikonta dziadborowy123 więc usunęli mu i normalne konto i multikonto. A potem jeszcze z 5 innych.

ocenił(a) film na 4

Jest. A do tego wyjątkowo meczący. W dodatku wkleja ciągle te same tekściki a jego obsesja na punkcie Kamila ciągnie się już 7 miesiąc praktycznie dzień w dzień.

Belief

Nie 7 tylko 9,5 :P

Belief

Chory człowiek i tyle.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Zauważyłeś że dredd itp uzywają cały czas słowa cham -- potwierdzenie multikont ;)

GandalfTheWhite

Potwierdzeniem multikonta jest też czas jego założenia. Jedno zostaje zbanowane, zakładane jest kolejne. I tak po kolei 8 czerwca, 9, 10 itd

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

W sumie niedawno założyłem konto ale czemu mu bana ip nie dali?

GandalfTheWhite

nie ma takiego chyba na filmwebie.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

No to nic nie poradzimy xD

ocenił(a) film na 10
GandalfTheWhite

Albo piszemy petycje żeby zrobili bany IP

GandalfTheWhite

Multikonta straka i tak będa banowane.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Tak tylko wiesz zbanujesz mu jedno zrobi zaraz drugie :/

GandalfTheWhite

Niech robi nawet 1000 byle się tu nie pokazywał i nie obrażał nikogo.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Trzeba by na niego jakieś pociski zrobic żeby go zatkało może pamiętasz raz tak jednemu napisałem że potem się tam nie odezwał xD

GandalfTheWhite

Nie wiem. Ja nic pisać nie będę jesli tutaj nie będzie prowokował.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ok koniec tematu jak coś to na pw ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Belief

Obsesja? Raczej chec przegladania tego forum w spokoju. Tak przygladam sie tym klotniom i caly czas widze tylko jeden nick ktory sie powtarza.

Belief

Poza tym spojrz na sam ten temat. Przywalil sie do zalozyciela tematu bo nie umie znalezc jakiejs tresci w necie. No swietnie, nikt o zdrowych zmyslach nie napisalby ze zalozyciel tematu prowokuje. Zreszta zrodlo jest podane , to: theonerinng. Niestety Kamilxxx09 musial rozpetac klotnie. Widze ze najezdzacie tutaj ostro ale raczej nie na te osobe na ktora trzeba. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
letitbedone

Ja wcale nie uważam, ze w tym temacie jest jakas prowokacja. Po prostu przyzwyczaiłem sie, ze ow czlek (kamilek) sie wszystkiego czepia

maiev888

A w sumie z jakiej racji mu współczuć? W starożytności jednostki słabe i problematyczne były eliminowane od razu, to samo w średniowieczu dopiero w XVII wieku ktoś "mądry" stwierdził, że trzeba je jednak ratować przez co osłabiać gatunek możliwością przekazania wadliwych genów ponieważ czasem takie upośledzenie jest ciężkie do wykrycia. Wszyscy wiemy do czego prowadzi fanatyzm. W pewnym sensie jest to rodzaj upośledzenia który objawia się niezdolnością
do racjonalnej oceny jakiegoś filmu, książki itp. Co do tego że jest to upośledzenie się zgadzam. Jednak współczuć? Co to to nie.

użytkownik usunięty
sentia

Racja....