PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249790
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Żadna cześć Hobbita ani LOTRA po kilku dniach od premiery nie miała tak słabej oceny na filmwebie. Zazwyczaj oscylowało to w granicach 8.0 - 8.3

Ponad 15 tys głosów a średnia tylko 7.4 to chyba jednak o czymś świadczy.

użytkownik usunięty
SZYM33

zgadzam się na Imdb jest średnia wyważona 7,9 a tu :/ filmweb według co niektórych jest wyrocznią..... słabe. Nie wiem po co takie tematy.... pewnie niektórzy zakładają taki temat żeby komuś obrzydzić Hobbita.... a to już słaby trolling. Jak dla mnie średnia może se zlecieć jeszcze bardziej w dół.

A wiesz co ci powiem spycialec średnia 1,0 dla Hobbita to będzie piękna średnia. Wiedz że fani mają ją w nosie,,,,,

Możesz z łaski swojej przestać wysyłac mi zaproszenie na filmwebie? Skoro nie dodałam cie za pierwszym razem to i za kolejnymi nie dodam dzieciaku.Znowu będziesz mi spamił pod moimi ocenami i zadawał bezsensowne pytania.
,
,

użytkownik usunięty
SZYM33

dodam że nie tylko forum Hobbita bo tyczy się to teraz już każdego prawie filmu....

Czy ma to związek z przyszłym upadkiem filmwebu/ a nie sorry już upadł w kwietniu tego roku.............

SZYM33

Ponad 20 tys ludzi oceniło ten film na filmwebie chcesz mi wmówić że połowa z nich to hejterzy? Jak dla mnie to rozczarowani widzowie.

ocenił(a) film na 5
sentia

Hejterów napewno nie jest mało,a niskie oceny jak np. 1 znacznie obniżają średnią.

SZYM33

Mało jest osób które sie tutaj wypowiadają i dają 1.... Bardzo osób oceniło film na poziomie (4,5,6 ) Wypowiadają się i tłumaczą swoje oceny

ocenił(a) film na 5
sentia

Niestety większość osób dających negatywne oceny Hobbitowi ocenia go na podstawie paru scen,które się im niespodobały,a film powinno oceniać się za całokształt.Oto pierwszy z brzegu przykład:
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/%C5%81adny+i+niewiarygodnie+g%C5%82upi+film,2570643

ocenił(a) film na 3
SZYM33

metacritic i rotten zatrudnia hejterów też?

ocenił(a) film na 5
LukeuszLFC

Hejterzy są wszędzie,to grupa zorganizowana,przypuszczająca grupowe ataki na wybrany cel ;)

ocenił(a) film na 3
SZYM33

10 tysięcy ocen jest wystawiona przez hejterów na filmwebie? Na poczatku 2010 roku na filmwebie wykasowali wszystkie 10 i 1 wszystkim filmom i wykasowano oceny z multikont. Avatar spadł z pierwszego miejsca, Ojciec chrzestny awansował z 13 na 1, Mroczny rycerz mial ocene 6,9 awansował do 8,1. Tyle było multikont, w tym momencie nie ma podobnyc akcji, że ktoś zakłada konta aby wystawiać 1 i 10. Ocena jest i tak dobra 7,4 w porównaniu do 6,9 mrocznego rycerza. Nie ma co narzekać

ocenił(a) film na 4
SZYM33

Poprzednie części też miały masy hejterów i trolli, a ocena ok 8.0 broniła się długo. Tutaj na start jest 7.4 więc jednak coś jest na rzeczy.
Ilu hejterów tylu psychofanów więc równowaga jest. Są jeszcze normalni użytkownicy tego forum którym film się po prostu nie podobał.