Żadna cześć Hobbita ani LOTRA po kilku dniach od premiery nie miała tak słabej oceny na filmwebie. Zazwyczaj oscylowało to w granicach 8.0 - 8.3
Ponad 15 tys głosów a średnia tylko 7.4 to chyba jednak o czymś świadczy.
zgadzam się na Imdb jest średnia wyważona 7,9 a tu :/ filmweb według co niektórych jest wyrocznią..... słabe. Nie wiem po co takie tematy.... pewnie niektórzy zakładają taki temat żeby komuś obrzydzić Hobbita.... a to już słaby trolling. Jak dla mnie średnia może se zlecieć jeszcze bardziej w dół.
A wiesz co ci powiem spycialec średnia 1,0 dla Hobbita to będzie piękna średnia. Wiedz że fani mają ją w nosie,,,,,
Możesz z łaski swojej przestać wysyłac mi zaproszenie na filmwebie? Skoro nie dodałam cie za pierwszym razem to i za kolejnymi nie dodam dzieciaku.Znowu będziesz mi spamił pod moimi ocenami i zadawał bezsensowne pytania.
,
,
dodam że nie tylko forum Hobbita bo tyczy się to teraz już każdego prawie filmu....
Czy ma to związek z przyszłym upadkiem filmwebu/ a nie sorry już upadł w kwietniu tego roku.............
Ponad 20 tys ludzi oceniło ten film na filmwebie chcesz mi wmówić że połowa z nich to hejterzy? Jak dla mnie to rozczarowani widzowie.
Hejterów napewno nie jest mało,a niskie oceny jak np. 1 znacznie obniżają średnią.
Mało jest osób które sie tutaj wypowiadają i dają 1.... Bardzo osób oceniło film na poziomie (4,5,6 ) Wypowiadają się i tłumaczą swoje oceny
Niestety większość osób dających negatywne oceny Hobbitowi ocenia go na podstawie paru scen,które się im niespodobały,a film powinno oceniać się za całokształt.Oto pierwszy z brzegu przykład:
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/%C5%81adny+i+niewiarygodnie+g%C5%82upi+film,2570643
Hejterzy są wszędzie,to grupa zorganizowana,przypuszczająca grupowe ataki na wybrany cel ;)
10 tysięcy ocen jest wystawiona przez hejterów na filmwebie? Na poczatku 2010 roku na filmwebie wykasowali wszystkie 10 i 1 wszystkim filmom i wykasowano oceny z multikont. Avatar spadł z pierwszego miejsca, Ojciec chrzestny awansował z 13 na 1, Mroczny rycerz mial ocene 6,9 awansował do 8,1. Tyle było multikont, w tym momencie nie ma podobnyc akcji, że ktoś zakłada konta aby wystawiać 1 i 10. Ocena jest i tak dobra 7,4 w porównaniu do 6,9 mrocznego rycerza. Nie ma co narzekać