Każde ujęcie z trailera tak bardzo odpycha swą tandeciarską, greenscreenową sztucznością, że zwymiotowałem, rośliny mi zwiędły a pies się wyprowadził.
To smutne ale niestety mój dawny guru Peter Jackson, licząc od Drużyny Pierscienia systematycznie obniża poziom z każdym kolejnym filmem ;(
To nie jest zwiastun oficjalny, tylko „zwiastun-zwiastuna”. (Tak wiem, że to brzmi idiotycznie ale powtarzam tylko to co sami producenci i reżyser nam pokazali i jak to nazwali). Dlatego możemy spodziewać się, że materiał ten który znamy obecnie będzie się różnił od finałowego materiału kinowego. Proszę zwrócić uwagę, na to, że poprzednie pierwsze materiały zarówno z cz. 1 jak i 2 również pozostawiały wiele do życzenia. Ludzie narzekali jak to paskudnie, beznadziejnie i tandetnie wygląda Smaug na którymś tam zwiastunie a proszę, w filmie prezentuje się inaczej.
Czy to jest parodia 300? Nie wiem, nie widziałam tego filmu więc się w tej kwestii nie wypowiem.
Twoja ocena Babe świnka z klasą przerosła moje najśmielsze oczekiwania jak twoje 12 prac Asterixa.
Ale zgodzę się że Władca Pierścieni Drużyna Pierścienia jest najlepszym filmem o Śródziemiu (według mnie). Dwie Wieże trzymają jeszcze jako taki poziom
Powrót króla za wersje reżyserską to utnął bym komuś łeb z Jacksonowej ekipy a o kinowej wersji Powrót króla nawet się nie wypowiem bo jak patrzę, to mam ochotę wymiotować że jest tak ucięta
Hobbit tu to samo może trochę gorzej ( zaznaczmy może że Hobbit to preqwel) bo widzę że pisząc kolejne części, to chyba nie zauważyłeś że Hobbit dziej się przed Władcą Pierścieni
Więc tak Hobbit Niezwykła Podróż jest jak narazie najlepszą częścią filmów z Hobbita nie z Śródziemia
Pustkowie Smauga narazie nie wiem co powiedzieć. Ale poczekam do listopada na wesję reżyserską
Natomiast jak wypadnie BPA przekonamy się w grudniu.
"Więc tak Hobbit Niezwykła Podróż jest jak narazie najlepszą częścią filmów z Hobbita nie z Śródziemia"
A akcja Hobbita nie dzieje się w Śródziemiu? ;p
"licząc od Drużyny Pierscienia systematycznie obniża poziom z każdym kolejnym filmem"
"zaznaczmy może że Hobbit to preqwel) bo widzę że pisząc kolejne części, to chyba nie zauważyłeś że Hobbit dziej się przed Władcą Pierścieni"
umiemy czytać ze zrozumieniem?
No niestety troszkę przesadzają z greenscreenem - scena z LEGOlasem i jego konikiem na moście zabiła cały film o pustkowiu.
Słyszałem że twórcy nowych Star Warsów nie chcą popełnić tych błędów i wrócą do klasyki efektów i nie będzie tyle zielonej kupy - i tu podziękujmy Piotrkowi Dzeksonowi :-) ze grubo przesadził a inni uczą się na jego błędach
Pozdrawiam