PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Trailer.

ocenił(a) film na 7

Wie ktoś kiedy zobaczymy pierwszy zwiastun? :)

ocenił(a) film na 4
Patri0ta

Strzelam 6-15 czerwiec :)

Patri0ta

Myślę, że w przyszły piatek 6 czerwca.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

A zwiastuny do dwójki kiedy się pierwsze pojawiły ? jakie terminy /?

11 czerwca 1 trailer przy premierze Man of steel

użytkownik usunięty
kamilxxx09

W takim razie za 2 tyg, powinien sie pojawic

Czemu? Moim zdaniem pojawi się w ten piątek przy premierze filmu Na skraju jutra

użytkownik usunięty
kamilxxx09

W takim razie rewelka

No bo powinien się ukazac przy okazji jakieś sporej premiery WB, a teraz jest tylko na skraju jutra. Potem dopiero Jupiter ale to dopiero 25 lipca. Za późno jak na zwiastun

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tylko kurcze dalej nie zapowiedzieli tego zwiastuna i to mnie martwi, wydaje mi się że jakby miał być 6 czerwca to powinien być już dawno zapowiedziany, no chyba że chcą go zapowiedzieć na ostatnią chwile.

segl55

Może jutro zapowiedzą? jutro poniedziałek :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tak sobie teraz myśle... że masz racje! ten zwiastun musi wyjść teraz 6 czerwca, bo jak nie teraz to kiedy? po prostu nie widze innej okazji do wypuszczania tego zwiastuna jak własnie podczas premiery filmu Na skaju jutra

segl55

No dokładnie. Zawsze przy dużych premierach puszczają pierwsze zwiastuny. W tamtym roku było to przy Człowieku ze stali. W tym roku też zwiastun Interstellar był podczas premiery Godzilli. Nie ma innej opcji :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

A i jeszcze zapomniałem napisać że w tamtym roku roku zwiastun do Hobbita zapowiedzieli już 31 maja, a my mamy już prawie 2 czerwca i dalej nic nie wiadomo

kamilxxx09

premiera tego filmu była już 28 maja :)

Imitation

Ale nie w USA

ocenił(a) film na 4
Patri0ta

No przydałoby się coś, bo ostatnio żadnych dyskusji o "Hobbicie" nie ma. W tym miesiącu powinien wyjść.

Patri0ta

też jak Joecrou mówi 6-15 czerwiec czyli już lada chwila

ocenił(a) film na 7
Patri0ta

Oby jak najprędzej :)

Patri0ta

ten grubas Jackson jak zwykle sobie pogrywa! dużo obstawiało 1 czerwca i co? i dupa! żadnego videobloga, żadnych informacji, BOSKO

Phony

A czy mieli jakieś podstawy, by tak obstawiać? No bo wielu obstawia 6 czerwca i my mamy podstawy do takiego obstawiania :)

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Obyś się nie mylił... choć ja zakładam, że na zwiastun jeszcze z miesiąc przyjdzie czekać :/

khazad7_2

Oby nie :( Jest jeszcze premiera Jupiter ale to dopiero 25 lipca, a to trochę za późno, jak na pierwszy zwiastun. Tym bardziej, ze Jackson już ponad 1 miesiac temu pisał, że niedługo będzie duzo info o hobbicie.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Cóż.... za miesiąc to przecież też "niedługo" ;)

khazad7_2

Ale trzeba wziąć pod uwagę fakt, ze ten zwiastun już jest zrobiony, skoro Adam Brown już go widział. Poza tym, gdyby miał być przy Jupiter. to nie sadzisz, ze wypuszczanie trailera na 4,5 miesiąca przed swiatową premierą to niedorzecznośc?

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Niedorzeczność w oczach fanów na pewno... ale być może ze strony producentów i reżysera - całkiem logiczne i celowe działanie.
Im dłużej jest cisza, tym większe napięcie to wszystko wywołuje.
No ale Ok...ja też zakładałem i mam wielką nadzieję, że zwiastun i videoblog ukażą się w Czerwcu.
Zatem trzymam kciuki aby się jednak poszczęściło wszystkim oczekującym w tym temacie :-)

khazad7_2

:D W tamtym roku videoblog był po zwiastunie. Jackson powiedział, ze niedługo bedzie duzo info o Hobbicie i że to będzie rok zabawy. Oby ten rok otworzył zwiastun :) Pozdrawiam

khazad7_2

Ja mam wrażenie, że videoblog zobaczymy jeszcze tylko jeden i pojawi się on w okolicach grudnia.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Ale Kamil sam pisałeś że WB musi wypuścić zwiastun na 5 miesięcy przed premierą, więc wypuszczając ten zwiastun przy premierze Jupitera wypuścili by go w sam raz na 5 miesięcy przed premierą... więc moze i dopiero przy premierze jupiter zobaczymy zwiastun, kto wie...

segl55

Ale tutaj chodziło, że najpóźniej.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

No to nawet jak najpóźniej to i tak mogą ten zwiastun dać w ostatniej chwili, czyli przy premierze Jupitera

segl55

Moim zdaniem za późno. Zdecydowanie. Tym bardziej, że trailer już jest gotowy.

segl55

Jak dla mnie to też póżno ale cóż nie mamy wyjścia trzeba czekać choć mogli by już dać przynajmniej oficjalny plakat

segl55

ja tracę nadzieję że go teraz zobaczymy prędzej zadzwoni ostatni dzwonek szkolny niż zwiastun z Hobbita nam pokażą

kamilxxx09

nie wiem czy mieli, już się podjarałam jak to przeczytałam, a teraz takie totalne rozczarowanie :D no nic, trzeba czekać, nie ma w końcu wyboru

Phony

No to teraz dowaliłeś Jacksonowi jak to przeczyta że nazwałeś go grubasem to się obrazi i nic nam nie pokaże bosko oczywiście żartuje dobrze go opisałeś

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

Nie opisał go dobrze, tylko po chamsku.

LobeliaSakvil

DowaliłAM ;)
No jest grubasem, ale sympatycznym!

Patri0ta

Jak tak dalej pójdzie to prędzej zobaczymy zwiastun Star wars 7 niż Hobbita 3.

ocenił(a) film na 7
obleh

Dokładnie! :D

obleh

Hehe

obleh

No cóż zgadzam się z przykrością choć w duszy mam nadzieję że go wypuszczą w ten piątek

LobeliaSakvil

Trzeba to poddać wątpliwosci. No chyba że będzie niespodzianka.

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Ale zobacz jak Jackson sobie z widzami zagrał, zakończył drugą część w taki sposób że człowiek chce szybko mieć jakieś informacje o trzeciej części... a tu nic.

ocenił(a) film na 4
segl55

Ja nie chce.

ocenił(a) film na 4
Anthrax91

Taa.. a na forum trójki wchodzisz poczytać sobie kłótnie ; )

ocenił(a) film na 4
Joecrou

Dokładnie tak jest.

Joecrou

Bo to prowokator.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Mówiąc że jestem prowokatorem prowokujesz mnie...prowokatorze.

ocenił(a) film na 9
Anthrax91

STOP! Koniec konwersacji! Zmieniamy temat.

Aby zapobiec offtop, obstawiam, że zwiastun wyjdzie w drugiej połowie czerwca, dokładniej 20-25. Ale to subiektywna teoria.