No bo powinien się ukazac przy okazji jakieś sporej premiery WB, a teraz jest tylko na skraju jutra. Potem dopiero Jupiter ale to dopiero 25 lipca. Za późno jak na zwiastun
Tylko kurcze dalej nie zapowiedzieli tego zwiastuna i to mnie martwi, wydaje mi się że jakby miał być 6 czerwca to powinien być już dawno zapowiedziany, no chyba że chcą go zapowiedzieć na ostatnią chwile.
Tak sobie teraz myśle... że masz racje! ten zwiastun musi wyjść teraz 6 czerwca, bo jak nie teraz to kiedy? po prostu nie widze innej okazji do wypuszczania tego zwiastuna jak własnie podczas premiery filmu Na skaju jutra
No dokładnie. Zawsze przy dużych premierach puszczają pierwsze zwiastuny. W tamtym roku było to przy Człowieku ze stali. W tym roku też zwiastun Interstellar był podczas premiery Godzilli. Nie ma innej opcji :)
A i jeszcze zapomniałem napisać że w tamtym roku roku zwiastun do Hobbita zapowiedzieli już 31 maja, a my mamy już prawie 2 czerwca i dalej nic nie wiadomo
No przydałoby się coś, bo ostatnio żadnych dyskusji o "Hobbicie" nie ma. W tym miesiącu powinien wyjść.
ten grubas Jackson jak zwykle sobie pogrywa! dużo obstawiało 1 czerwca i co? i dupa! żadnego videobloga, żadnych informacji, BOSKO
A czy mieli jakieś podstawy, by tak obstawiać? No bo wielu obstawia 6 czerwca i my mamy podstawy do takiego obstawiania :)
Obyś się nie mylił... choć ja zakładam, że na zwiastun jeszcze z miesiąc przyjdzie czekać :/
Oby nie :( Jest jeszcze premiera Jupiter ale to dopiero 25 lipca, a to trochę za późno, jak na pierwszy zwiastun. Tym bardziej, ze Jackson już ponad 1 miesiac temu pisał, że niedługo będzie duzo info o hobbicie.
Ale trzeba wziąć pod uwagę fakt, ze ten zwiastun już jest zrobiony, skoro Adam Brown już go widział. Poza tym, gdyby miał być przy Jupiter. to nie sadzisz, ze wypuszczanie trailera na 4,5 miesiąca przed swiatową premierą to niedorzecznośc?
Niedorzeczność w oczach fanów na pewno... ale być może ze strony producentów i reżysera - całkiem logiczne i celowe działanie.
Im dłużej jest cisza, tym większe napięcie to wszystko wywołuje.
No ale Ok...ja też zakładałem i mam wielką nadzieję, że zwiastun i videoblog ukażą się w Czerwcu.
Zatem trzymam kciuki aby się jednak poszczęściło wszystkim oczekującym w tym temacie :-)
:D W tamtym roku videoblog był po zwiastunie. Jackson powiedział, ze niedługo bedzie duzo info o Hobbicie i że to będzie rok zabawy. Oby ten rok otworzył zwiastun :) Pozdrawiam
Ale Kamil sam pisałeś że WB musi wypuścić zwiastun na 5 miesięcy przed premierą, więc wypuszczając ten zwiastun przy premierze Jupitera wypuścili by go w sam raz na 5 miesięcy przed premierą... więc moze i dopiero przy premierze jupiter zobaczymy zwiastun, kto wie...
No to nawet jak najpóźniej to i tak mogą ten zwiastun dać w ostatniej chwili, czyli przy premierze Jupitera
Jak dla mnie to też póżno ale cóż nie mamy wyjścia trzeba czekać choć mogli by już dać przynajmniej oficjalny plakat
ja tracę nadzieję że go teraz zobaczymy prędzej zadzwoni ostatni dzwonek szkolny niż zwiastun z Hobbita nam pokażą
nie wiem czy mieli, już się podjarałam jak to przeczytałam, a teraz takie totalne rozczarowanie :D no nic, trzeba czekać, nie ma w końcu wyboru
No to teraz dowaliłeś Jacksonowi jak to przeczyta że nazwałeś go grubasem to się obrazi i nic nam nie pokaże bosko oczywiście żartuje dobrze go opisałeś
Ale zobacz jak Jackson sobie z widzami zagrał, zakończył drugą część w taki sposób że człowiek chce szybko mieć jakieś informacje o trzeciej części... a tu nic.