https://www.youtube.com/watch?v=jcKqWG2fXVI
Nie jest to oficjalny videoblog, ale spokojnie mógłby nim być :)
To są dodatki z Pustkowia werrsji rozszerzonej, oglądałem już wszystkie dodatki są badzo ładnie skonstruowane. Polecam :)
Moje spostrzezenia:
1. Już podobają mi sie te trolle
2. Szykuje się prawdziwe szaleństwo w czasie Bitwy
3. Pierwsz raz widze Freemana z zarostem :)
Nie wiem. Widze za to jakieś upiory, jak Bilbo ma załozony Pierścień. Moze o to chodziło kiedyś Benedictowi, kiedy mówił, że Sauron pojawi się w Bitwie. Moze jak Bilbo założy Pierscień, to cos sie wydarzy.
Najbardziej spodobał mi się moment w którym Bilbo płacze, to może być świetna scena. Jak myślicie, czemu Bilbo się wzruszył ? Pozatym widać że bitwa będzie urozmaicona mocno, a najważniejsze rzeczy będą działy się na Kruczym wzgórzu.
Ale świetne! Naprawdę, dzięki za dodanie tego filmiku ;)
- Thranduila nigdy za dużo! ;)
- Zniszczenie miasta naprawdę zapowiada się arcyciekawie, wyczekuję finału ze Smaugiem
-Absolutnie nie jestem znawcą zbroi czy czegokolwiek związanego z tym. Ale mają je ślicznie zrobione/wykończone detalami.
- Bilbo podczas bitwy, jeżeli już PJ nie zrobi z tą postacią tego co w książce to liczę szczerze na głębsze przemyślenia niż po prostu wymachiwanie mieczem przez bohatera. Płaczący hobbit to obiecująca zapowiedź ale zobaczymy ;)
Też chcę pograć w takie koło fortuny!!! Najbardziej chyba podobają mi się te wstawki z planu ;) Pingwiny! No właśnie przy 1 czy 2 części na fb PJ pojawiło się zdjęcie z tymi pingwinami i opis co robili. Może w dodatkach temat ten będzie rozwinięty bardziej ?;p To jest śmieszne chciałbym zobaczyć jak wyglądała cała sekwencja ujęć z tymi pingwinami tak dla zabawy.
A tutaj filmik, jak kręcono reklamę Nowej Zelandii, która ostatnio widzieliśmy:
http://www.youtube.com/watch?v=F_p__1RSjnE&feature=youtu.be
Ciekawe czy pojawi się jeszcze jakiś oficjalny. Zdaje się, że w ostatnim było na końcu to be continued, a więc pewnie po londyńskiej premierze PJ pożegna się z fanami.