Serial dokumentalny w Planete+ premiera 03.04.2015 rok
kolejno 3 odcinki
odcinek (1) o 21:00
odcinek (2) o 21:35
odcinek (3) o 22:10
Autor zabiera widzów w fantastyczny świat stworzony przez Tolkiena. Przewodnikiem jest John Howe, ilustrator książek Tolkiena, który pracował przy tworzeniu szkiców koncepcyjnych do ekranizacji.
Czas trwania: 35 minut
Gatunek: Serial dokumentalny
Produkcja: Francja
Reżyseria: Olivier Simonnet
Autor zabiera widzów w fantastyczny świat stworzony przez J.R.R. Tolkiena. Przewodnikiem po Legendarium Śródziemia jest John Howe, ilustrator książek Tolkiena, który pracował z Peterem Jacksonem przy tworzeniu szkiców koncepcyjnych do ekranizacji. Od legendarnego lasu Brocéliande przez plan zbudowany w Nowej Zelandii serial prezentuje wspaniały świat żywcem wyjęty ze stron książki.
podaję opis
Dzięki :) Daj mi gdziekolwiek znać. Raczej nie będziesz mieć problemu ze znalezieniem mnie :P
tylko sprawdz czy masz planete+ to jest właśnie chyba zamknięta telewizja coś mi się zdaje
Mam :)
A kolejne odcinki z tego co widzę będą 10.04 :) Z opisu wydaje się to ciekawy program :)
dzisiaj 0 21:00 w Poszukiwaniu Hobbita na kanale tv Planete+ ;) pozdrawiam mam nadzieję że zdążyłem w porę
a proszę, super chyba kolejny błąd fw doszedł bo nie przyszło mi powiadomienie że mi napisałaś na forum...
Ustawiłam sobie na nagrywanie i obejrzę kiedy indziej, bo nie chce mi się oglądać wszystkiego od razu... ;)