Ale średnia drastycznie spadła. Jeszcze wczoraj było 8.0 a teraz 7.4. Ciekawe jaka będzie ostateczna średnia.
Haha, tylko że ja mówiłem o Władcy Pierścieni.
Hobbita dałem jako porównanie ocen od społeczności, które ma znacznie wyższe. Recenzje może mieć podobne jak Narnia, bo tam nie ma głupich scen, a w Hobbitach niestety są.
Ty naprawdę udajesz, że nie wiesz, o co mi chodzi, czy specjalnie robisz z siebie przygłupa?
Pisałem o WP, a nie o Hobbicie, jeżeli chodzi o recenzje. Recenzji Hobbitów nie czytałem, i tak mnie guzik obchodzą.
nie dziecinność tylko Fantastyczny świat opisany od momentu stworzenia w siostrzeńcu do zagłady w ostatniej bitwie,a co do filmów to Władca ma lepsze sceny batalistyczne i w ogóle jest zekranizowany z większym rozmachem nigdzie temu nie zaprzeczyłem.
Historia Narnii jest króciutka i blado wypada w porównaniu z Silmarillionem, o ile w ogóle wiesz, że taka książka istnieje. Jak nie, to zalecam się zapoznać.
Narnia w porównaniu do Śródziemia, Alaegaesi, Ithanii, Kyralii czy świata Wiedźmina i innych światów fantasy jest po prostu dziecinna i zbyt prosta.
Władca ma nie tylko lepsze, ale i najlepsze sceny batalistyczne w historii kina. Jeżeli nie twierdzisz, że filmy o Narnii są lepsze niż WP, to możemy na spokojnie porozmawiać.
Weź pod uwagę że póki co Hobbita widzieli głównie fani na maratonie.
Ocena może więc być nadal zawyżona - choć to się dopiero okaże.