PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Z.W.I.A.S.T.U.N.

ocenił(a) film na 7

Jako że już wkrótce będziemy mieli zaszczyt obejrzeć dłuuugo oczekiwany przez nas zwiastun w tym oto
temacie będziemy:
-Snuć teorie na temat zwiastuna
-Podamy sobie tu link do takowego filmiku
-Będziemy go analizować

To zaczynamy :)

ocenił(a) film na 9
thorin3

I postanie jeszcze przynajmniej kilkanaście takich samych tematów, bo przecież każdy mądrala z forum będzie chciał założyć swój własny :D

ocenił(a) film na 6
khazad7_2

heh :), chyba wystarczy jeden temat
zwłaszcza że i tak zabawny - teorie na temat teoretycznego zwiastuna :)

użytkownik usunięty
khazad7_2

Weź chłopakowi nie niszcz marzeń.

thorin3

Mnie tylko dziwi jedno - skąd niektóre osoby na tym forum ubzdurały sobie że "niedługo wyjdzie zwiastun" proszę odpowiedzcie mi na to bo strasznie mnie to nurtuje, A! i nie piszcie mi że na Theonering tak pisało bo to żaden argument, ta strona jest jak dla mnie niewiarygodna

ocenił(a) film na 7
niesmiertelny203

Ale przecież nie napisałem że zobaczymy go w tym tygodniu,może nawet za miesiąc :P

niesmiertelny203

A bo jak jest napisane "Lada dzień" to lada dzień.. Pewien użytkownik rozsiewa plotki a nic konkretnego nie ma.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
kamilxxx09

Coś jeszcze masz mi do napisania?
Bo na razie nic interesującego nie napisałeś i jak zwykle się doszukujesz spisków. Nawet mi się nie chce z tobą dzisiaj gadać.

sentia

To nie gadaj. Patrysiu.

kamilxxx09

Jaki ty jesteś dziecinny.
To przechodzi ludzkie pojęcie.
Jak mniemam nadal jesteś zafascynowany moim imieniem. Kamilku. Dobrze fascynuj się dalej. Nic innego ci nie pozostało poza wiecznym marudzeniem pretensjonalnym tonem i czepianiem się o wszystko. I myślisz że jesteś w centrum forum. Heh śmieszne.
Za 2/3 lata dorośniesz, dostaniesz kopa w tyłek od życia i się nauczysz.. A tymczasem żyj w swoim wyimaginowanym świecie fantazji i marzeń. I tak każdy już wie jaki jesteś.

sentia

Cmok :*

kamilxxx09

Nara ide oglądać mecz.

ocenił(a) film na 6
sentia

Ludzie, uspokójcie się. Będzie co ma być. Jak teraz nie będzie trailera, to najwyżej później. Jeśli w tym roku nie będzie premiery, to trudno. Będzie w przyszłym. I tak nie mamy na to wpływu. Luz :)

roma_k11

Akurat ja jestem bardzo spokojna bo mi obojętne czy trailer będzie za tydzień czy za dwa. Podchodzę do tego jak do zwykłego filmu. Więc mnie takie awantury o to kiedy będzie zwiastun trochę bawią. Odnoszę wrażenie że dla niektórych ten dzień będzie czymś na miare końca świata albo wygranej w totolotka, ale to przecież tylko 2.5 minutowy filmik.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Czy pod każdym tematem tego forum musisz wdawać się w kłótnie?

Marcja_fw

Niestety, to nie ja zacząłem.

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

Nawet jeśli to nie ty zacząłeś, to nie znaczy, że masz się zachowywać jak w podstawówce i zaśmiecać tematy kłótniami.

Marcja_fw

Domino leci... Niestety. Takie prawa natury.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Domino w naturze nie występuje :D

khazad7_2

what?

khazad7_2

Ale prawa fizyki tak.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Ehh dzlaczego wy wszędzie się kłucicie ? Kamil ty się upierasz że cię obraża ale ona nawet nie napisała "Kamil napisał" równie dobrze mogła mówic o mnie. I jak macie się na kłucic to na privie bo 99% tematów to kłutnie nie tylko twoje i senti ale i innych.

GandalfTheWhite

A ja polecam słownik ortograficzny.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Tylko wiesz ja mam dysorto więc nie obrażaj to nie ode mnie zależy...

użytkownik usunięty
Marcja_fw

Też chciałem to napisać, jak nie on to Lobelia...

Marcja_fw

No teraz se zobacz do onetwo86 nie odzywam się 4 dni a on znów mnie zaczepia jak tu się nie zdenerwować widzisz sama po co mnie przytakuje skoro tu nikt do mnie nic nie ma mam dość takich ludzi na Filmwebie jak Onetwo86

użytkownik usunięty
LobeliaSakvil

Pierwszy mnie zaczepiłeś i zacząłeś obrażać, później kłamałeś że mam kilkanaście kont i zacząłeś na mnie donosić do moderatorów. Teraz strzelasz focha i udajesz pokrzywdzonego.
Ludzie na tym forum mają dość takich użytkowników ja Ty!

niesmiertelny203

No cóż ja też wierzę nie ważne czy theonering mówi prawdę czy nie "wiara czyni cuda" jak wiemy to się nie sprawdza zawsze zwłaszcza w realnym życiu ale może w przypadku filmu to się sprawdzi spokojnie :) ja też wierzę że trailer nie długo zobaczymy

ocenił(a) film na 8
niesmiertelny203

Strona Theone ring jest właśnie jedną z najbardziej wiarygodnych stron z informacjacjami o Hobbicie

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Czy to możliwe że zwiastun ukaże się dziś podczas trwania ComicConu????

beornwielkiniedzwiedz450

Mozliwe. Mają być jakieś informacje i być może niespodzianki :)

kamilxxx09

Fajnie by było jakby w końcu było jakieś INFO o hobbicie na tym Comic Conie, nie chodzi mi już nawet o zwiastun tylko o cokolwiek, bo ta cisza zaczyna mnie martwić.

niesmiertelny203

Info będzie na pewno. Za 15 minut 1 w nocy się zacznie.

kamilxxx09

Ah i znowu trudno będzie w nocy zasnąć wiedząc o tym że będą informacje o trzeciej części hobbita :)

niesmiertelny203

Tylko nie wiadomo, gdzie to obejtrzeć live.

kamilxxx09

No właśnie :/ najlepiej poczekać do rana wtedy już będzie po wszystkim i informacje powinny wpłynąc do sieci

ocenił(a) film na 4
niesmiertelny203

Drażni ten brak informacji, ale w sumie to może wyjśc na plus. Kiedy się "wygłodzimy" to dopiero film będzie "smakowac" (ale mnie na metafory wzięło ;-)). A tak poza tym mam nadzieję, że B5A będzie dla "Hobbita" tym czym była "Zemsta Sithów" dla Nowej Trylogii. Mam przeczucie, że ten film bardzo mocno zbliży się do poziomu LOTRa.

ocenił(a) film na 8
niesmiertelny203

Trailer do Pustkowia wyszedł własnie w czerwcu.

thorin3

proponuję wszystkim użytkownikom wrócić do tematu już się tak nie denerwujecie . A to że ktoś wierzy że trailer za chwilę proszę bardzo
"wiara czyni cuda" tak to ujmę więc spokojnie
a pozatym Thorin3 świetny temat ale nie wiem od czego zacząć
cóż nie wiem co mam odpowiedzieć ale cóż zwiastunie mogło by się pojawić Dol Guldur Biała Rada żeby nikt nie miał wątpliwości ze się nie pojawi Biała Rada Samug nad miastem i urywek BPA

ocenił(a) film na 7
LobeliaSakvil

Dzięki, mam też przeczucie że Bard się pojawi.

ocenił(a) film na 4
thorin3

Ja nie wiem czy jest sens "snuć teorie na temat zwiastuna". Od miesięcy nic nie robimy tylko snujemy, no ale... Ja wiem co chciałabym zobaczyć. Chciałabym zobaczyć coś z bitwy 5 armii, chciałabym zobaczyć Daina i jego świnie (nie pisze teraz złośliwie na serio ciekawa jestem jak to będzie wyglądało), no i oczywiście Elronda z mieczem w ręku, może jeszcze walczącego Thranduila. Ale wiem co dostaniemy. Kilka scen z ataku Smauga (już teraz nie muszą go ukrywać), kilka mało znaczących scen z krasnoludami i może najazd na minę przerażonego Bilba. Nie liczę na to, że dostaniemy coś więcej. To pierwszy zwiastun a w takich zwykle nic ważnego nie ma. :(

Belief

Nie ma nic ważnego? Ale to będzie pierwsze spojrzenie na B5A :)