No i dobrze. Skończy się kretyńskie gadanie i kłótnie kiedy. Użytkownik Hobbit1 zatem był najbliżej prawdy. A krzykacze mam nadzieję zreflektują się i od teraz cierpliwie będą czekać na kolejne sprawy związane z marketingiem tyrzeciego Hobbita. Na Albercie jednakże info jeszcze nie ma.
Użytkownik Hobbit1 trafił w dziesiątkę :) A otrzymał taką odpowiedź:
"haha dobre :) Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz. Jackosn to potweirdził tak a propos."
Tak ale wiemy który znaffca mu to odpisał. Wyszedł na wiadomo kogo już któryś raz z kolei. Nie powim, żeby mi było przykro z tego powodu.
No przecież on zawsze jest poszkodowany, i broń boże nigdy nic złego nie zrobił....
http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/to+kiedy,2509982
No i gitara. Nie będzie niepotrzebnych kłótni. Liczę na nowy utwór Audiomachine, chociaż muzyką Howarda również nie pogardziłbym :)
Kłótnie wyszły z powodu tylko jednego użytkownika który szydził z innych jak podawali właśnie daty listopadowe. Reszta po prostu strzelała.
Nie będę go bronił, ale jednak Jackson jak byk napisał na facebooku, że zwiastun w październiku, a teraz okazuje się, że Listopad. Myślę, że po prostu na tym się opierał, a sposób w jaki to robił, to już nie moja sprawa, każdy niech interpretuje jak chce.
Jackson napisał, że około października będzie trailer :) czyli 6 listopada spokojnie może być :)
Jego wypowiedź: "So, yes - there will be a Hobbit Trailer. But like the previous two years, it’s not going to be released until around Oct."
W porządku, sprawdziłem, mój błąd.
Ale Ja i tak przypuszczałem, że jednak początek listopada, wraz z premierą Interstellar.
Jackson NIGDZIE nie napisał, że trailer będzie w październiku!!!!! Cytuję: "AROUND October".
sorki już Imitation to samo napisał, bez urazy proszę nie to było moim celem peace :)
A to nie czasem tak, ze 6 będzie trailer przy Interstellar, ale w necie będzie szybciej? Przeważnie tak było...
A skąd mamy wiedzieć ? :P Napisane ze 6 to pewnie 6. Może wypuszczą dzień wcześniej.
Oczekuję źródła, bo moze być też w necie np. we wtorek albo w poniedziałek.
I to nie onering napisał, tylko jakis uzytkownik twittera prowadzacy swojego bloga o Hobbicie, jesli tak to można nazwać.
Teraz czekasz na potwierdzenie a te Twoje bzdury na ktore nie dales aboslutnie zxadnego potwierdzenia to co innego? Boże co z Ciebie za trol. Pamiętasz jak bluzgałeś ludzi którzy osmielili sie napisac ze trailer bedzie w listopadzie? Prowokator pełną gębą
I wzajemnie, multikonciarzu. Już nie pamiętasz, jak trollowałes na forum Pustkowia od sierpnia do maja, aż cię zbanowano? A potem z innych multikont m.in. DarkSith.
Odkąd kilka dni temu obudzila się jego obsesja na Twoim punkcie, od razu poczułem, ze coś tu śmierdzi.
Belief już poznałą jakim marnym trollem jest Kamilek, inni stopniowo się przekonują. Nara obrońco kogoś kto jest w każdej kłótni na tym forum.
Ale z ciebie cham. Nie jestem żadnym obrońcą, tylko obiektywnie patrzącym na świat człowiekiem. Robisz burdel na forum, ukrywając się pod multikontem. TCHÓRZ!!!
Sam wychodzisz na chama broniąc chama. Ty jesteś obiektywny? Ty jesteś obiektywny? Belief się już przekonała jakim chamemk jest Kasmilek i przekonają się inni. Gość bnluzga innych na forum a ty bredzisz, że ty jesteś obiekltywny? Pod żadnym alterkontem się nie ukrywam. Jak macie obsesje na punkcie alterkont to sobie jest załóżcie. Tchórzem to jesteście a szczególnie Kamkilek. Zawsze popszkodowany a jakoś zawsze to on jest w centrum kłótni. Gdzie byłeś jak bluzgał ludzi w temacie o dacie trailera? Ty jesteś obiektywny? aaa Nie odzywaj się do mnie typku boś z tej samej gliny co ten trol i wichrzyciel.
Teraz gadasz pierdoły. Nikogo nie powinno by być na forum że był wreszcie spokój. Został by tylko Kamilek i gadał sam ze sobą jak GOLLUM.
Nie pamiętam bo mnie tu trollu nie było. Jak tak bardzo tęsknisz za tym straightlinesem czy jak mu tak to weź się z nim umów. Już wiele razy Ci to pisałem. Naffco do czwartej potęgi. Już nie pamiętasz jak bluzgałeś ludzo bo śmieli Ci napisać inną opinię do Ceibie dzieciaku?
Ludzie widzą twoje prawdziwe ja. Najlepszym tego przykładem - Belief.
Jak to dopiero teraz się obudzili ? A wiesz że zrobienie efektów specjalnych, zwłaszcza w ostatniej części gdzie cala bitwa będzie komputerowa, trochę zajmuje ? :)
Do drugiej części udało im się wypuścić trailer 1 października o ile dobrze pamiętam. Po za tym przed premierą teasera były zapewnienia nawet od reżysera, że trailer pojawi się w październiku. Ale nie ma co narzekać, i tak niedługo zobaczymy cały film :)
No tak, ale w trójce mamy bitwę która prawie w całości będzie komputerowa, czyli zrobienie jej zajmuje sporo czasu. :) A reżyser mówił, ze trailer pojawi się w okolicach października ;)
Jackson nigdzie, w zadnym miejscu nie dal potwierdzenia ze kolejny trailer bedzie w pazdzierniku! AROUND October....