PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249757
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
ocenił(a) film na 3
obleh

No i dobrze. Skończy się kretyńskie gadanie i kłótnie kiedy. Użytkownik Hobbit1 zatem był najbliżej prawdy. A krzykacze mam nadzieję zreflektują się i od teraz cierpliwie będą czekać na kolejne sprawy związane z marketingiem tyrzeciego Hobbita. Na Albercie jednakże info jeszcze nie ma.

JBridges

Użytkownik Hobbit1 trafił w dziesiątkę :) A otrzymał taką odpowiedź:
"haha dobre :) Na pewno pojawi się w październiku. I to na początku. Sam zobaczysz. Jackosn to potweirdził tak a propos."

ocenił(a) film na 3
Imitation

Tak ale wiemy który znaffca mu to odpisał. Wyszedł na wiadomo kogo już któryś raz z kolei. Nie powim, żeby mi było przykro z tego powodu.

JBridges

gdyby jeszcze chociaż przyznał, że zachował się idiotycznie, ale gdzie tam...

ocenił(a) film na 3
Imitation

No przecież on zawsze jest poszkodowany, i broń boże nigdy nic złego nie zrobił....

Imitation

http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Bitwa+Pi%C4%99ciu+Armii-2014-662242/discuss ion/to+kiedy,2509982

ocenił(a) film na 6
obleh

Czyli za równo tydzień...

ocenił(a) film na 10
obleh

Super :D

ocenił(a) film na 9
obleh

elegancko

obleh

Dzięki Obleh :) Fajny z Ciebie gość :)

ocenił(a) film na 8
obleh

No i gitara. Nie będzie niepotrzebnych kłótni. Liczę na nowy utwór Audiomachine, chociaż muzyką Howarda również nie pogardziłbym :)

ocenił(a) film na 3
sawto1

Kłótnie wyszły z powodu tylko jednego użytkownika który szydził z innych jak podawali właśnie daty listopadowe. Reszta po prostu strzelała.

ocenił(a) film na 8
JBridges

Nie będę go bronił, ale jednak Jackson jak byk napisał na facebooku, że zwiastun w październiku, a teraz okazuje się, że Listopad. Myślę, że po prostu na tym się opierał, a sposób w jaki to robił, to już nie moja sprawa, każdy niech interpretuje jak chce.

sawto1

Jackson napisał, że około października będzie trailer :) czyli 6 listopada spokojnie może być :)

Jego wypowiedź: "So, yes - there will be a Hobbit Trailer. But like the previous two years, it’s not going to be released until around Oct."

ocenił(a) film na 8
Imitation

W porządku, sprawdziłem, mój błąd.

Ale Ja i tak przypuszczałem, że jednak początek listopada, wraz z premierą Interstellar.

ocenił(a) film na 3
sawto1

Jackson NIGDZIE nie napisał, że trailer będzie w październiku!!!!! Cytuję: "AROUND October".

ocenił(a) film na 3
sawto1

sorki już Imitation to samo napisał, bez urazy proszę nie to było moim celem peace :)

ocenił(a) film na 8
JBridges

Nie ma problemu, doszliśmy do porozumienia :)

ocenił(a) film na 8
obleh

Ok. Dzięki!

obleh

No i elegancko. Wystarczy teraz tylko poczekać :)

obleh

I git! W końcu :)

obleh

A gdzie dokładnie jest to info?

obleh

Pewnie szału nie będzie...... ale poczekamy zobaczymy ;)

Gandalf_Szary_2

Tutaj ten od tego twittera tak napisał:
https://twitter.com/PryftanAW

Tylko skąd to wie?

obleh

A to nie czasem tak, ze 6 będzie trailer przy Interstellar, ale w necie będzie szybciej? Przeważnie tak było...

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

A skąd mamy wiedzieć ? :P Napisane ze 6 to pewnie 6. Może wypuszczą dzień wcześniej.

Joecrou

Oczekuję źródła, bo moze być też w necie np. we wtorek albo w poniedziałek.
I to nie onering napisał, tylko jakis uzytkownik twittera prowadzacy swojego bloga o Hobbicie, jesli tak to można nazwać.

ocenił(a) film na 4
kamilxxx09

Ponoć potwierdzone. Pewnie w necie pojawi się własnie 6.

Joecrou

Ponoć? A ja ndal czekam na źródło.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Teraz czekasz na potwierdzenie a te Twoje bzdury na ktore nie dales aboslutnie zxadnego potwierdzenia to co innego? Boże co z Ciebie za trol. Pamiętasz jak bluzgałeś ludzi którzy osmielili sie napisac ze trailer bedzie w listopadzie? Prowokator pełną gębą

JBridges

Szuka dziury w całym jak zwykle...

JBridges

I wzajemnie, multikonciarzu. Już nie pamiętasz, jak trollowałes na forum Pustkowia od sierpnia do maja, aż cię zbanowano? A potem z innych multikont m.in. DarkSith.

ocenił(a) film na 10
kamilxxx09

Odkąd kilka dni temu obudzila się jego obsesja na Twoim punkcie, od razu poczułem, ze coś tu śmierdzi.

mie46ole

Szkoda, że Cię tutaj nie było jesienią tamtego roku albo zimą.

ocenił(a) film na 3
mie46ole

Belief już poznałą jakim marnym trollem jest Kamilek, inni stopniowo się przekonują. Nara obrońco kogoś kto jest w każdej kłótni na tym forum.

ocenił(a) film na 10
JBridges

Ale z ciebie cham. Nie jestem żadnym obrońcą, tylko obiektywnie patrzącym na świat człowiekiem. Robisz burdel na forum, ukrywając się pod multikontem. TCHÓRZ!!!

ocenił(a) film na 3
mie46ole

Sam wychodzisz na chama broniąc chama. Ty jesteś obiektywny? Ty jesteś obiektywny? Belief się już przekonała jakim chamemk jest Kasmilek i przekonają się inni. Gość bnluzga innych na forum a ty bredzisz, że ty jesteś obiekltywny? Pod żadnym alterkontem się nie ukrywam. Jak macie obsesje na punkcie alterkont to sobie jest załóżcie. Tchórzem to jesteście a szczególnie Kamkilek. Zawsze popszkodowany a jakoś zawsze to on jest w centrum kłótni. Gdzie byłeś jak bluzgał ludzi w temacie o dacie trailera? Ty jesteś obiektywny? aaa Nie odzywaj się do mnie typku boś z tej samej gliny co ten trol i wichrzyciel.

ocenił(a) film na 10
JBridges

Gdy ciebie nie było, nie było też kłótni. Ty, chamie, wszystko nakręcasz. Ty.

mie46ole

Teraz gadasz pierdoły. Nikogo nie powinno by być na forum że był wreszcie spokój. Został by tylko Kamilek i gadał sam ze sobą jak GOLLUM.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Nie pamiętam bo mnie tu trollu nie było. Jak tak bardzo tęsknisz za tym straightlinesem czy jak mu tak to weź się z nim umów. Już wiele razy Ci to pisałem. Naffco do czwartej potęgi. Już nie pamiętasz jak bluzgałeś ludzo bo śmieli Ci napisać inną opinię do Ceibie dzieciaku?

Ludzie widzą twoje prawdziwe ja. Najlepszym tego przykładem - Belief.

JBridges

A niech sobie widzą. Twoje również, kłamco do czwartej potęgi.

ocenił(a) film na 3
kamilxxx09

Totalnym frajerem jesteś, ale o tym wiesz.

JBridges

Nie ruszają mnie twoje odzywki.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
obleh

Trochę słabo, że dopiero teraz się obudzili z tym trailerem, ale i tak czekam :)

ocenił(a) film na 4
Puchy11

Jak to dopiero teraz się obudzili ? A wiesz że zrobienie efektów specjalnych, zwłaszcza w ostatniej części gdzie cala bitwa będzie komputerowa, trochę zajmuje ? :)

Joecrou

Do drugiej części udało im się wypuścić trailer 1 października o ile dobrze pamiętam. Po za tym przed premierą teasera były zapewnienia nawet od reżysera, że trailer pojawi się w październiku. Ale nie ma co narzekać, i tak niedługo zobaczymy cały film :)

ocenił(a) film na 4
Puchy11

No tak, ale w trójce mamy bitwę która prawie w całości będzie komputerowa, czyli zrobienie jej zajmuje sporo czasu. :) A reżyser mówił, ze trailer pojawi się w okolicach października ;)

ocenił(a) film na 3
Puchy11

Jackson nigdzie, w zadnym miejscu nie dal potwierdzenia ze kolejny trailer bedzie w pazdzierniku! AROUND October....

obleh

A ja mam coś dla fanów i Hobbita i LOTR jak i dla FANÓW PIWA :D

Zobaczcie jakie fajne kufle do piwa można dostać w sklepach Toys4boys :D
http://toys4boys.pl/kufel-do-piwa-hobbit-item6102.html