PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249734
5,5 53 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Bardzo prawdopodobne :D Na dole macie info o Comic Conie w Denver
http://www.theonering.net/torwp/2014/06/04/89805-happy-hobbit-samwises-strawberr y-cream-
puffs-episode-43/

kamilxxx09

dzięki za info :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Pomyślne info ;D

kamilxxx09

Nie ma tam żadnej wzmianki o zwiastunie.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Hrotghar

Nie uważasz że robisz się co raz bardziej żałosny hmmm może czas z tym skończyć

LobeliaSakvil

przecież wiem ,że sobie jaja robisz . Nie można być tak głupim . Konto masz na bekę ,nie ?

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

Tak z ciekawosci, czemu myslisz, ze pokażą nam tam zwiastun?

maiev888

A czemu by nam mieli nie pokazać ???

LobeliaSakvil

No własnie :)

LobeliaSakvil

Bo nic nie jest o tym napisane?

sarev0k

Tak tylko że tu akurat użytkownik wyżej nie zaznaczył czasu i napisał tak "dlaczego myślisz że mieli by nam ten zwiastun pokazać" więc zrozumiałem w ogóle gdyby napisał w tym miesiącu to się zgodze ale napisał bez określenia czasu a na coming soon jest napisane że trailer wkrótce ja obstawiam z końcem czerwca a początkiem lipca czyli według mnie 27 czerwiec a 8 lipiec

LobeliaSakvil

A ja myslę ze na dniach :)

kamilxxx09

Super dzięki za info

kamilxxx09

To nie jest info o trailerze tylko o przepisie kuchennym. Nie wiem skąd wziąłeś liczbę 99,9% potwierdzenia, że na tym ComicConie będzie puszczany trailer trzeciego Hobbita. Tu nie ma żadnego oficjalnego potwierdzenia. W takim razie trzeba czekać na cokolwiek co dawałoby racjonalne podstawy do tego by oczekiwać, że dany trailer będzie puszczany.

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Sorry...ale to żadna informacja, poza datą Comic Con'u i nic więcej.
Zatem zaczekajmy może na jakieś potwierdzone info.

khazad7_2

Mozna przewidywac, choć to nie jest pewne. Napisałem, ze prawdopodobnie.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Mam nadzieję że to prawda :D

thorin3

Ja tez :)

ocenił(a) film na 6
kamilxxx09

ja również :)
już nie mogę się doczekać kolejnych scen, które można przedyskutować, nowych przypuszczeń

thorin3

Tak Comic Con sie odbędzie:)

ocenił(a) film na 5
everlastinggaze

Chodzi o zwiastun

Ghostface_22

O zwiastunie żadnej informacji tu nie ma.

ocenił(a) film na 5
everlastinggaze

No przecież wiem, chodzi o to że wszyscy chcvą coś wiedzzieć o zwiastunie. To że Comic-con się odbędzie to żadna nowość.

Ghostface_22

Może pokażą, miejmy nadzieję.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

dzięki za info :-)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Dzięki bardzo! Czekam z niecierpliwością! :)

użytkownik usunięty
kamilxxx09

dzięki za info bro.

kamilxxx09

Już się nie mogę doczekać.... żałuję, że film nie jest jednak w lipcu :(

ELIKA_

Oby nie był w lipcu 2015, bo ta cisza medialna odnośnie ostatniej części Hobbita jest niepokojąca. Brak plakatu, jakiegokolwiek nawet zdjęcia, już nie wspominając o videoblogu.

ocenił(a) film na 6
obleh

Oj, oby nie. :/ Choć rzeczywiście wygląda jakby nie byli do końca gotowi na wypuszczenie trzeciego filmu - a to jakieś dokrętki z Billym Connolly, kiedy zapowiedzieli rok temu że nie będzie, a to nagła zmiana tytułu, brak jakiegokolwiek potwierdzonego info aż do teraz....

obleh

ALe ważne że zwiastun gotowy, bo Adam Brown go widział i powiedział, że jest epicki:) Spokojnie. W tamtym roku o tej porze też niewiele było. Nawet nie było jeszcze trailera.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

To dobrze.

Kolpor

Nie ma co panikować. Jest dopiero czerwiec. Powody do obawy będa jak zwiastun w ogóle w lipcu nie wyjdzie :P

kamilxxx09

no właśnie mam nadzieje że jednak zwiastun nam dadzą z końcem czerwca bo jak nie to kiedy ewentualnie połowa lipca jak do 15 lipca będzie zero informacji będzie żle

kamilxxx09

Teraz sprawdziłem, rok temu 10 czerwca mieliśmy pierwszy plakat, następnie 11 czerwca pierwszy zwiastun, a i jeszcze zapomniałem dodać że zwiastun rok temu był elegancko zapowiedziany przez Warner Bros i to już w dniu 30 maja.

niesmiertelny203

No, a mamy dopiero 8 czerwca, więc wszystko przed nami :)

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

http ://www.straight.c om /bl ogra/ 654896 /fan -made- hobbit- trailer- better-r eal- thing

D01

Dzieki. Widziałem :)

niesmiertelny203

cóż nie zapominaj też że nie ma jeszcze tytułu przetłumaczonego więc wypuszczenie teraz plakatu nie za bardzo miał by sens no chyba że dadzą z nazwą oryginalną a póżniej cóż zobaczy się

obleh

mam nadzieję że tak nie będzie bo ja już na grudzień naszykowany jestem więc wnerwił bym się gdyby znowu coś zmienili ale co ja mogę nic dodam jeszcze że tytuł nie przetłumaczony jak go do lipca nie przetłumaczą będzie to żle wyglądało

ocenił(a) film na 9
kamilxxx09

Nie wiem jak to wydedukowałeś ale mam nadzieję, że Twoje przeczucie okaże się słuszne - fajnie byłoby już zobaczyć świat z trzeciej części przygód Bilba. No i daliby wreszcie Daina!

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

To bardzo prawdopodobne że w tym miesiącu będzie trailer, chociaż nie koniecznie na comic. Do Hobbita 2 też pierwszy trailer ukazał w połowie czerwca więc myślę że to już lada chwila :)

april_wind

Myslę, że ten Comic con to idealny moment, tym bardziej, że zapowiedziano tam jakieś info o hobbicie 3. I mogą być niespodzianki :)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Aww, normalnie nigdy jeszcze tak nie czekałam na żaden trailer lub jakiekolwiem wieści o filmie. Na comic na pewno coś będzie... może pamiętniki z produkcji. No nic , teraz możemy tylko zgadywać i czekać dalej, ale czuję przez skórę że to już :) Jednocześnie trochę się boję że PJ może skiepścić ostatnią część i będzie wielkie rozczarowanie...

ocenił(a) film na 6
april_wind

Dlatego wertujemy internet w poszukiwaniu jakiś wieści :)

ocenił(a) film na 8
roma_k11

I to jak :) W moim przypadku to już chyba obsesja ha,ha ;)

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Właśnie dzisiaj sprawdziłem kiedy wyszedł pierwszy zwiastun do "Pustkowia". I aż podskoczyłem kiedy zobaczyłem, że 11 czerwca. Wchodzę tu i mam potwierdzenie, że trailer do trójki na dniach :D

MatiZ_3

No widziesz. Tylko czekać :)