Zazwyczaj takie zwiastuny sa dołączane do premiery dużych produkcji. W tym wypadku musi to byc
Warner Bros. Myślicie, ze zwiastun może być dołączony do premiery filmu NA SKRAJU JUTRA który
ma premierę 6 czerwca w Polsce i USA? Macie jakieś propozycje na ten temat?
Bo trailery z dwóch pierwszych części wychodziły normalnie bez żadnych dodatków, a nagle trailer z trzeciej części ma wyjść jako dodatek do jakiegoś filmu? no wg mnie tak nie będzie i tyle, ale to moje zdanie :)
Tak? :O a Pustkowie do jakiego filmu było dołączone? bo coś mi musiało umknąć...
W wrześniu chyba. Nie pamiętam ogólnie czy to był 1 zwiastun czy 2 ale na comic con PJ zaprezentował zwiastun do NP.
Tak. Do NP. Ale on był późno, bo pierwszy wyszedł na rok prze premiera. A do PS wyszedł 13 czerwca wraz z premiera jakiegoś filmu. Kolejny wyszedł chyba 1 października. A potem jeszcze był chyba w listopadzie 3.
Wróżenie z fusów... i nic poza tym :-)
Nikt nie wie kiedy będzie zwiastun, nie ma nawet żadnej gwarancji czy będzie w Czerwcu, choć logicznie rzecz biorąc, powinien się w przyszłym miesiącu pojawić.
A jak będzie...zobaczymy :-) Kolega powyżej sobie po prostu zgaduje i nic więcej :-)
Ja tam nie wierzę jeśli faktycznie gość po wyżej mówi prawdę , to gdzie potwierdzenie ??? Khazad ma racje zgaduj zgadula . A w tamtym roku zwiastun Hobbit Pustkowie Smauga Jackson już pokazał na specjalnym pokazie dla vipów
zwiastun w marcu chyba jeśli się nie myle 24 marzec . A na filmwebie pojawił się 14 czerwca tak to było
Cóż musimy zaufać Jacksonowi i czekać :) na coś kąkretnego a póki co nie myśleć o tym im bardziej się coś chce tym co . Najlepszą metodą jest iść na rower pograć w piłkę i coś porobić sensownego bo patrzenie na to forum przeciąga strune . :)) ale to tylko taka złota rada co dla niektórych
Wiadomość, że ma wyjść 13 czerwca pojawiła się tu kiedyś na forum. Niestety znalazłem ją z powrotem i nie jest sprawdzona. Co do Pustkowia jestem pewien, że był to 11 czerwca ci daje nam szansę zgadywać, że i 13 w tym roku jest dość możliwy.
No to chyba chłopie najpierw znajdź potwierdzenie bo nic ni wiadomo i w tamtym roku wyszedł 13 czerwca więc nie myl tu ludzi . A pozatym zwiastun może ukazać nam się w lipcu początek lipca chyba że znajdziesz potwierdzenie to pogadamy poważnie jak widzisz nikt ci tu nie wierzy , zwyczajne zgaduj zgadula .
Nie upieram się przy 13 czerwca, świtało mi to w głowie lecz tak jak mówię sprawdziłem skąd mi się ta data kojarzy i rzeczywiście info nie jest potwierdzone.
Natomiast pewien jestem, że zwiastun wyszedł 11 czerwca, wystarczy poszukać w internecie ;)
No,no a może on po prostu posiada jakiś dar, tylko wstydzi się o nim powiedzieć ;p
www. facebook. com/photo.php?v=10102354395589186
Tu znajduje się zwiastun na oficjalnej facebookowej stronie Hobbita, data 11 czerwca.
Należy usunąć spację w linku przed com i po www.
Od paru dni kłócisz się, że zwiastun 2 części wyszedł 13 a nie 11. Prosisz o źródło, więc podaje.
Co do części 3 swoje stanowisko wyjaśniłem wcześniej. Czytaj uważnie.
I wyraźnie zaraz w kolejnym komentarzu dodałem, że widziałem to jednak na filmwebie na forum i nie jest potwierdzone. Ponawiam prośbę o uważne czytanie. Natomiast użytkownik LobeliaSakvil uparcie kłócił się że 13 czy tam 14 czerwca wyszedł zwiastun części 2. Dwa posty wyżej udowadniam, że wyszedł 11 czerwca.
Dystrybucję filmu w Polsce prowadzi Forum Film http://www.forumfilm.pl/zapowiedzi2014.htm
Wątpię żeby dołączyli zwiastun do jakiegoś innego filmu. Hobbit to mega produkcja i mega marka. Zwiastun może pojawić się przy okazji dużej premiery, bo to logiczne zagranie, ale szukałbym generalnie dużych premier, niekoniecznie związanych z Warner Bros. Stawiałbym na lato tego roku.
No tak, zafiksowałem się na zwiastun w polskich kinach, a przecież może być zwiastun wypuszczony przez Warnera wcześniej, wraz z jakąś inną ich premierą i puszczany w amerykańskich kinach. Tutaj są zapowiedzi Warnera na ten rok http://fdb.pl/dystrybutor/13-warner-bros/zapowiedzi
Okolice dużej premiery to dobry kierunek - gdybym był producentem/dystrybutorem to wypuściłbym zwiastun w momencie kiedy wiem, że tłumy walą do kin. Wydaję mi się, że lato (lipiec/sierpień) to dobry strzał na 1 zwiastun.
w tamtym roku był 13 czerwca. Werner Bros ogłosił, że nie może być póxniej niż na 5 miesięcy przed premierą. Wiec najpóźniej w lipcu. Ale stawiam na czerwiec. Poczatek czerwca. Może własnie wraz z premiera Na skraju jutra 6 czerwca.
a Może na premierę Transformersów, która jest 27 czerwca tez by pasowało, jest to jeszcze większa i bardziej popularna produkcja niż Na skraju jutra
Tak, ale nie pochodzi z Warner Bros. Beda robic sobie konkurencję? Raczej nie. teraz ma wyjść zwiastun Interstellar czy jakoś tak i własnie przy premierze Godzilli. Oba filmy sa od WB.
Myślę że pojawi się właśnie 6 czerwca. Chyba że maja za dużo roboty z CGI i wypuszczą później niż w przypadku Pustkowia.
Mam nadzieję, że w pierwszym zwiastunie pokażą chociaż fragment Bitwy PA. Ciekawi mnie rozmach i ogólnie jak to będzie wyglądało.
Na pewno coś pokażą. Przecież nie dadzą tytułu "Battle of the five armies" tak bez pokazania fragmenciku BPA. Tak samo jak pokazali Smauga w trailerze DoS