1:Krasnoludy (wraz te z Dainem)
2:Elfy
3:Ludzie
4:Orkowie(także ta druga ekipa orków)
5:Zwierzęta
Krasnoludy
Ludzie
elfy
orkowie
armia Bolga :) a w ksiażce piątą armią są wargowie w filmie ich nie ma w kinówce jak na razie ponoć mają być w rozszerzonej ale czy to będzie 5 armia tego nie wiem.
Armia Bolga odpada! Armia Azoga i Bolga to jedność. Nie liczymy też tych goblinów czy tych wielkich orków.
Piątą Armią są Zwierzaki. Czyli Orły, Beorn jako niedźwiedź i Radagast
To nie głupota!
Poza tym Radagast lubi zwierzęta, one jego więc to on jest jednym z osób piątej armii.
poza tym nimi dowodzi. Więc ta armia może się nazywać Człowiek i jego zwierzaki.
Ok. Dla mnie i tak 5 armią jest armia Bolga z Gundabadu, wyraźnie zaznaczona w filmie jako oddzielna.
Tak będą lub też nie problem z wątkiem z wargami zaczyna się od pustkowia. Orkowie maszerują pod górę gdy Gandalf jest uwięziony w klatce. Ale maszerują sami orkowie bez wargów tak jak by jednak wargowie mieli zostać całkowicie pominięci, a jednak są w Dol Guldur. Ja to widzę tak że wargowie okażą się piątą armią, bo armia Bolga mogła by być ale problem taki że nie walczą. A jeśli są piątą armią no to powinny być konkretne przemontowania podczas bitwy.
Ja widzę, nie jestem ślepy problem w tym że nie walczą, może będą piątą armią ale wtedy musiałyby być przemontowania podczas bitwy. Inaczej w EE jednak piątą armią będą wargowie.
PJ chyba wie, co dał do wersji kinowej, tak? na pewno nie 4 armie, żeby wstawić tą piątą do wersji EE.
No więc liczę na przemontowania podczas bitwy i będą brali udział dłużej w bitwie. W każdym bądz razie wolę poczekać do listopada, choć wolałbym w lipcu.
nie, mówię o takich przemontowaniach jak w pustkowiu, podczas bitwy można zrobić by podobnie, wtedy dłuższy czas był by dla armii Bolga...
No to moze armia Bolga będzie miała większe pole do popisu, ale na pewno nie bedzie żadenej armii wargów.
xxx09 - dawaj na priv, mamy do pogadania. Chyba że chcesz to toczyć tutaj - to ok.
Mody i tak ślepo wszystko usuną, także zapraszam ;)
Niczego nie mam zamiaru toczyć, tym bardziej, że od premiery filmu mineły jakieś 4 miesiace. Za bartoszcyca nie odpowiadam. Taplajcie sie w błocie dalej.
Owszem, mamy do pogadania. Wymiękasz? Nie wal ściemy o błocie, nie ty. Sam robisz tu największe bagno, wraz ze swoim chłoptasiem - bartoszcyc8.
To co, pogadamy? Przecież cię nie zjem, nie bój się ;)