Czy znana jest już dokładna data wydania edycji rozszerzonej? Szukałem, ale nie mogę znaleźć. Wiem, że w pewnym momencie była mowa o lipcu, ale widziałem też jakieś informacje że jednak listopad. Które są prawdziwe?
Z tego co mi wiadomo to nie było jeszcze oficjalnej informacji dotyczącej wersji rozszerzonej. Lipiec i listopad to były tylko domysły. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
najpewniej w listopadzie, gdyby było w lipcu już byś my dostali trailer albo clip
a co mnie teraz Hobbity :P Władca Pierścieni u mnie w kinie :) seans tylko 15 złotych !!!!
hah :) ja widziałem reżyserskie tylko na wielkim ekranie na nocnym maratonie teraz o dziwo puszczają kinowe :P ale w sumie wszystko mi jedno Drużynę Pierścienia i Dwie wieże mogę w obu wersjach oglądać :)
http://www.filmweb.pl/news/Du%C5%84ski+fan+zekranizuje+pierwszy+tom+%22Mrocznej+ wie%C5%BCy%22-111744
widziałeś? może wreszcie powstanie
Ja właściwie też :P mnie trochę martwi że Duński fan się za to bierze, Duńczycy filmów nie umieją robić a animacje wcale chociaż jak sprawdziłem tutaj jego stronę to średnią ma niezłą ale wolałbym na przykład Del Tero, w tym roku robi jakiś ciekawy horror bo zwiastunie klimat czuć :)