PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=662242}

Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

The Hobbit: The Battle of the Five Armies
2014
7,2 250 tys. ocen
7,2 10 1 249886
5,6 60 krytyków
Hobbit: Bitwa Pięciu Armii
powrót do forum filmu Hobbit: Bitwa Pięciu Armii

Czy znana jest już dokładna data wydania edycji rozszerzonej? Szukałem, ale nie mogę znaleźć. Wiem, że w pewnym momencie była mowa o lipcu, ale widziałem też jakieś informacje że jednak listopad. Które są prawdziwe?

ocenił(a) film na 4
SmaugTheGolden

Z tego co mi wiadomo to nie było jeszcze oficjalnej informacji dotyczącej wersji rozszerzonej. Lipiec i listopad to były tylko domysły. Trzeba uzbroić się w cierpliwość.

użytkownik usunięty
SmaugTheGolden

najpewniej w listopadzie, gdyby było w lipcu już byś my dostali trailer albo clip

użytkownik usunięty
SmaugTheGolden

Listopad.

użytkownik usunięty

a co mnie teraz Hobbity :P Władca Pierścieni u mnie w kinie :) seans tylko 15 złotych !!!!

użytkownik usunięty

Ostatnio byłem 11 lat temu.

użytkownik usunięty

serio? lol :P na reżyserskim maratonie nie byłeś?

użytkownik usunięty

znaczy na maratonie wersji reżyserskich?

użytkownik usunięty

Na kinowych. EE obejrzałem na bluray.

użytkownik usunięty

hah :) ja widziałem reżyserskie tylko na wielkim ekranie na nocnym maratonie teraz o dziwo puszczają kinowe :P ale w sumie wszystko mi jedno Drużynę Pierścienia i Dwie wieże mogę w obu wersjach oglądać :)

użytkownik usunięty

http://www.filmweb.pl/news/Du%C5%84ski+fan+zekranizuje+pierwszy+tom+%22Mrocznej+ wie%C5%BCy%22-111744

widziałeś? może wreszcie powstanie

użytkownik usunięty

Oby. Ale na razie podchodzę do tego z dystansem.

użytkownik usunięty

Ja właściwie też :P mnie trochę martwi że Duński fan się za to bierze, Duńczycy filmów nie umieją robić a animacje wcale chociaż jak sprawdziłem tutaj jego stronę to średnią ma niezłą ale wolałbym na przykład Del Tero, w tym roku robi jakiś ciekawy horror bo zwiastunie klimat czuć :)