Oczywiście, tylko spokUj może nas uratować. Przy okazji, napisałaś do xxx09 i bartkacyca?
Popatrz co ty piszesz... Znowu wymyślasz! Jakie masz dowody na to, że zgłaszam czyjeś posty? Żadne. Otóż posty zgłaszam bardzo sporadycznie, a do tej pory ani jednego twojego. Jedynym moim zgłoszeniem dotyczącym twojej osoby był ten spamerski i niepotrzebny temat o wiekach... Popatrz na swój ton i poziom. Porównujesz mnie nawet do pieska i jeszcze płaczesz, że moderatorzy usuwają ci posty. Mam nadzieję, że nie uważasz się za osobę dorosłą.
"Popatrz na swój ton i poziom" i vice versa. Ty mnie nazwałeś debilem, a czepiasz się pieska?
Teraz pisałem o stosunkach między mną a Andurilem. Poza tym ty mnie co chwilę obrażasz, a ja ciebie rzadko.
Tylko ja jestem winny? Ostatnio nic nie odpisywałem - zostałem przez bartusia osądzony o "ucieczkę" - ale teraz nie będę pokorny jak ostatnio. Ciekawe czemu nie widzisz jaki syf robi kamilxxx09 i bartoszcyc8. Pod ich adresem (postami) nigdy nie bylo żadnych ostrzeżeń i próśb ze strony modernizacji o zaprzestanie dyskusji lub opanowanie nerwów! Równi i równiejsi? Moderatorzy powinni obiektywnie oceniać posty!
Trafiło na Ciebie, bo to ostatni post w tym temacie, chodziło mi o całość dyskusji, a nie konkretnie o Ciebie.
Zobacz ostatni temat Kamila - poleciał.
Nie zamierzam polemizować na temat całokształtu, jak nie wiesz co mnie drażni to zapraszam na mój blog, tam zaznaczyłem jak postępuję.
Jeszcze tylko do jednego nawiążę - IV temat oscarowy ja zablokowałem, nie Godfella, proponuję go założyć na forum INNE i nie będzie problemu.
na innych forach (filmów, które są nominowane) występują podobne tematy o oscarach (czy to dotyczace aktora czy też oscarów ogółem) - czemu tutaj nie może być takiego tematu, skoro tylu zwolenników Hobbita i fanów uniwersum śródziemia? Hobbit ma przecież nominację!!
Ten temat powinien też być zamknięty bo to kolejna prowokacja i drwiny z twórców filmu, że zrobili AŻ 3 części. Delete it!
Ciekawe co moderator pisze, szczególnie o całości dyskusji...
Sytuacja na tym forum wygląda dość stronniczo. Ostatnio napisałem temat który nie łamał regulaminu - i został usunięty. Ponad 300 postów, całe popołudnie pisania, tłumaczenia, polemiki... nawet stali bywalcy forum byli zdziwieni blokadą tematu.
Tematy ludzi, którzy faktycznie szkodzą temu forum, jak i ich wypowiedzi - w większości zostają.
Napisałem 3 dni temu prośbę do moderacji w sprawie kamilaxxx09 - zero odpowiedzi.
Prosiłbym o odrobinę więcej obiektywizmu.
Co do tematu to się nie wypowiem, blokowałem jedynie pojedyncze wpisy, nie temat.
Obiektywizm proponuję zacząć od siebie i zastanowić się czy, i kto faktycznie szkodzi temu forum.
Wbrew pozorom Twoje zgłoszenie nie pozostało bez echa, jest szeroko dyskutowane.
Jako, że wreszcie odezwał się moderator. Mam pytanie. Dlaczego moje tematy dotyczące Oscarów zostały skasowane? Rozumiem pierwszy temat nawet sama go zgłosiłam bo był tam spam ale temat "Oscary II" był porządnym tematem w ktorym użytkownicy normalnie ze sobą rozmawiali.
Poruszony był w nim temat Hobbita jako że jest nominowany w jednej kategorii. A że Oscary się zbliżają to wydaje mi się odpowiednie poruszenie tego tematu.
Prosze więc o odpowiedź/
Edit...
Temat o Oskarach w dziale "inne" powodzenia, Od razu była by awantura i zero konkretnej treści. Tam się pisze o polityce i pierdołach.
Moderacja powinna to wiedzieć najlepiej.
Odpowiem zatem.
W poprzednich trzech blokowałem pojedyncze wpisy, nie temat - 4 zablokowałem - czytaj wyżej. Skoro chcesz w nich dyskutować o Oscarach to dyskutuj a nie odliczaj czas do blokady tematu, z tego odliczania ktoś straci ciśnienie i już robi się kłótnia... Nie jestem za blokowaniem całych tematów i rzadko to robię, jednak blokować pojedyncze wpisy na 5-10 stronach, to uwierz mi, mordęga. Prościej zablokować cały temat, niestety...
Załóż go jeszcze raz normalnie dyskutuj o tym co w temacie i nie powinno być problemu.
Przepraszam bardzo. Sama zgłosiłam do usiniącia temat "Oskary" ponieważ dzięki użytkownikowi bartoszcyc zrobił sie tam spam. Załozyłam więc temat "Oskary II" Uzytkownicy światkiem że nie było tam prowokacji toczyły się normalne rozmowy. Niektóre wpisy użytkownika "bartoszcyc8" zostały zablokowane. Temat miał 140 normalnych wpisów i toczyły się tam dyskusje. Dzisiaj po południu ok godziny 14/15 weszłam na portal żeby sprawdzić wpisy patrzę a mój temat został zablokowany.Bez wyjaśnienie, bez powodu. Założyłam wobec temat "oskary III" który dziwnym trafem został zablokowany po 6 minutach a nie było w nim żadnego wpisu natomiast treśc była taka jak w poprzednich.
Kiedy zobaczyłam kolejny temat zablokowany założyłam temat IV który dobrze że został skasowany bo niewiele tam było o oscarach czego absolutnie nie krytykuję.
Chce tylko wiedzieć skoro JUŻ RAZ ZAŁOŻYŁAM TEMAT I BYŁY NORMALNE DYSKUSJE JAK W "Oscarach II" to czemu został on zablokowany.
czyzby było to widzi mi się moderatora Godfelli?
Czytasz ze zrozumieniem?
Ja blokowałem 4 temat i widzę, że przyznałaś mi rację. To co ja blokuję jestem w stanie obronić, nie odpowiadam z innych moderatorów, pytaj ich.
Umiem czytać. I dotarło do mnie co napisałeś. Tylko jaką wartość mają twoje słowa o "normalnych dyskusjach" skoro przyjdzie inny mod i powie " nie. będzie po mojemu" temat do kasacji". Był normalny temat to nie pasowało.... i jednak był problem
Dobrze że chociaż ty jesteś w stanie się obronić i raczysz odpowiedzieć. Bo inni modzi chyba nie mają odwagi albo sami nie potrafią uzasadnić dlaczego usunęli.
Ale ja ich pytałam szkoda tylko że w 90% przypadków. User pyta mod olewa bo mu wolno. Co zablokował to jego on nie raczy odpisać.
Kolejny raz wypowiem się za siebie.
Odpowiadam bo mam ciut więcej czasu niż zazwyczaj.
Zaraz zaczyna się mecz to też zwieję ;).
Na chwilę obecną jest 5049 postów w kolejce do rozpatrzenia, blokować - nie blokować. Każdy trzeba przeczytać, często zajrzeć w kontekst całości i podjąć decyzję. Nie jestem w stanie tego argumentować co chwilę, bo musiałbym tu siedzieć na okrągło... ponadto posty w kolejce są już często na tyle "stare", że dyskusja już wygasła.
Szybsza reakcja jest z bloga lub z poczty (w sumie dziś tak się tu znalazłem) to i reakcja jest na bieżąco, nawet z dyskusją.
Zauważ jedno, nawet jak sobie ucięliśmy pogawędkę inni w tym czasie skakali sobie, pomiędzy naszymi wpisami, do gardeł, czego szczególnie nie lubię i to zawsze będę blokował, niezależnie od zakamuflowania takiego postępowania.
Reasumując, bo już uciekam, proszę wszystkich o więcej szacunku do innych a wszystko będzie dobrze i nikt nie będzie miał pretensji o blokowane posty czy tematy.
Dobrze. Miłego meczu.
Mam tylko pytanie. Jeśli posiadam materiały potwierdzające stalking oraz próby prowokacji. Do kogo powinnam się zgłosić. Czy pisać do adminów czy lepiej na maila portalu
Konto na filmwebie mam od ponad 5 lat i niezmiernie rzadko kiedy widziałem na forum taki bałagan i panoszenie się pojedynczych jednostek, jak jest tu. Większość użytkowników doskonale wie, o kim mowa.
Temat kamilaxxx09 nierzadko przyćmiewa tematy związane z filmem.
Jeśli chodzi o usuwane posty, to czuję się odrobinę niesprawiedliwie traktowany.
Podam przykład z rzędu, użytkownik bartoszcyc pisze do mnie pierwszy, a to większość moich wpisów, jak i wypowiedzi Lukeusza jest usuwanych. Nawet wiadomości między nami. Nawet wiadomości, które nie wiem, jak mogły podpaść pod złamanie regulaminu. Dlatego proszę choć o odrobinę obiektywnej moderacji.
Dziękuję za interwencję w sprawie kamilaxxx09, tylko o to mi chodziło. Jestem fanem twórczości Tolkiena i sytuacja panująca na forach WP czy Hobbita nie podoba się wielu osobom, mi także.
Zdarzy mi się czasami głośno wyrazić swoje niezadowolenie czy dyskusja z prowokatorem, ale myślę że to jest normalne i powszechne na tym portalu.
Węszysz wszędzie prowokacje, a większość twoich wpisów na filmwebie to drobne zaczepki i niekończące się jałowe pyskówki. Po co piszesz pierwszy? Przecież to ty zacząłeś. Masz teraz pretensje?
Ja nie zacząłem. To ty mnie ciągle prowokujesz w rozmowach z Lukeuszem i innymi. Najpierw poprzeglądaj moje wpisy ale zacznij od końca, bo te ostatnie faktycznie są tylko na tym forum na którym przez takich jak ty nie da się nie wdawać w pyskówki. U takiego Lukeusza dosłownie jakieś 90% postów to pyskówki na forum Hobbita. Widać, że konto założone tylko po to, ale się go nie czepiasz. Żałosne...
...do twojej czarnej listy dołączył teraz wort801. Widzisz, jak cię to wszyscy prowokują... ty za to nikogo, prawda?