Prawie w każdym poście widzisz atak i prowokacje w stronę twojej osoby. Nie lepiej po prostu dać sobie spokój (w tym momencie mówię to "obydwu stron konfliktu") i nie wchodzić sobie w drogę?
Gratuluję i trzymam kciuki byś je utrzymał.
Mówisz o obiektywizmie? Spójrz na wymianę zdań na poprzedniej (1) stronie. Takich dyskusji z Twoim udziałem widziałem więcej. Zgłaszając innych, wypada się najpierw przyjrzeć samemu sobie, by nie być gorszym od tych co się ich zgłasza. Kamila zostaw w spokoju a i on Ci nie będzie przeszkadzał, gwarantuję Ci to, jeśli nie to wówczas porozmawiamy. Zrób rachunek sumienia, może nowe otwarcie (?) i jedziemy dalej.
Czy pierwsze zdanie mam potraktować jako ukrytą aluzję? Ehh... nie mam więcej pytań.
Co trzeba - już napisałem. Większość użytkowników widzi kto pisze pierwszy, kto prowokuje.
Fan ma prawo wyrazić swoje niezadowolenie co do sytuacji na forum, a pisać z prowokatorem zdarza się każdemu.
Do kamila staram się nie pisać, poza tym - przecież on rządzi na tym forum.
Nie, nie rządzi.
Aluzją nie jest, ale głosy są podzielone... Ostatnie zdanie jest ważniejsze.
Nie samo pisanie z kimś, jednak pisanie O kimś też może być niestosowne, prawda?
"Aluzją nie jest, ale głosy są podzielone... Ostatnie zdanie jest ważniejsze."
Mam rozumieć że wyżej toczą się dyskusje o zamknięcie mojego konta?
"Nie samo pisanie z kimś, jednak pisanie O kimś też może być niestosowne, prawda?"
W odpowiedzi zamieszczę post bartoszcyca na mój temat i Lukeusza, w odpowiedzi do worta:
"Ich jak już to w małej zemście. Pierwszy jestem przez nich obrażany."
Zaznaczę, że co chwile dostaję powiadomienia z odpowiedziami bartoszcyca. On zresztą pierwszy napisał do mnie.
Ja mam z nim ten dam problem. Mam całą listę screenow w których bartoszcyc do mnie pisze i prowokuje. Ale od czarwca nie reagują.
Już sporo osób zauważyło że ma na moim punkcie obsesję.
Oczywiście, widzi to wielu użytkowników.
bartoszcyc wkleja w postach linki do twoich wypowiedzi z innych forów.
Bardzo prosiłbym o odpowiedź, zwłaszcza na moje pierwsze pytanie. Co do bartoszcyca, w tej dyskusji prócz zaczepek ujawnił iż czepiają się go prawie wszyscy. To chyba jasno wskazuje, z kim coś jest nie tak?
Dalej proszę o odpowiedź na postawione pytanie 3 dni wcześniej. Wypadałoby udzielić odpowiedzi w takiej sprawie. Moderator powinien zaprezentować choć odrobinę szacunku dla drugiego użytkownika, tym bardziej po niejasnych wypowiedziach (ukrytych groźbach??) co do utrzymania/usunięcia mojego konta.
nie z tobą rozmawiam, tylko z moderatorem, który ma w znajomych kamila (który uwaza się za władce tego forum i mu wszystko wolno). Mam nadzieję, że odpisze. Z chęcią podyskutuje z moderatorem.
Napisałeś też do mnie. Ciekawe o czym ty chcesz dyskutować z moderatorem? Jemu na pewno szkoda czasu na twój płacz.