PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 423 tys. ocen
7,6 10 1 422628
6,7 72 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Bardzo dobry

ocenił(a) film na 8

Jak w temacie.

Najlepsza ze wszystkich części.
Bardzo dobra gra aktorska! Uwielbiam Freemana, Armitage'a i McKellena!

użytkownik usunięty
MinnIe27

Zgadzam się ale najlepsza, no chyba że chodzi ci tylko o Hobbita, jeśli ci chodzi o całość najlepsza to Drużyna Pierścienia

ocenił(a) film na 8

Chodzi mi tylko o samego "Hobbita" :)
Mam na świeżo wszystkie 3 części i pierwsza najbardziej mi się spodobała. Na ostatniej ledwo dotrwałam do końca, z powiekami podpartymi na zapałkach ;) Przebudziłam się akurat na końcówkę. Uroniłam łezkę nad Thorinem i z ulgą przyjęłam do wiadomości, że film dobiega końca.
"Władca pierścieni" to już trochę inna bajka...

użytkownik usunięty
MinnIe27

Władca Pierścieni to arcydzieło, Hobbit nie do końca ale rozumiem cię, mi też Hobbit Niezwykła Podróż najbardziej się podoba :)

użytkownik usunięty
MinnIe27

te cuda Galadriela w ogóle cieszę się że ją dali do Hobbita mimo wszystko że jej nie powinno tam być. Ogólnie do tej części będę najchętniej wracać.

MinnIe27

Pełna zgoda :) Mam do tego filmu największy sentyment spośród wszystkich 6 filmów o Śródziemiu.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ja akurat najbardziej lubię "Władcę pierścieni. Drużynę pierścienia", jeśli mam wybierać spośród wszystkich 6 filmów.
Brakuje mi tam tylko Bilba (Freemana), Thorina i Kiliego; wtedy byłaby pełnia szczęścia, a tak to jest 90% satysfakcji.
Najmniej pasuje mi do "Hobita" Lee Pace. Ma minę, jakby cały czas cierpiał na niestrawność ;P I nie chodzi mi o to, że nie lubię postaci o poważnym wyrazie twarzy... Pace mnie trochę drażni i tyle.

użytkownik usunięty
MinnIe27

i ja również kocham Drużynę Pierścienia to najlepsza część na równi tak w ogóle z Imperium Kontratakuje, zarówno Star Wars jak i Lotr to wysoka liga

ps. xxx09 to fanXXXK Hobbita i on uważa że Hobbit przebił Władcę Pierścieni. Uważaj jak będziesz mówić że bitwa pięciu armii to słaby film, bo ci zaraz napisze że to bzdura.

ocenił(a) film na 8

"Gwiezdne wojny" jakoś mnie nie porywają. Oglądałam kiedyś, ale to nie moje klimaty. Wolę "WP".

użytkownik usunięty
kamilxxx09

phi... normalka u ciebie.

I co, masz z tym problem? Czy ja mam problem, że twoją ulubioną czescią HP jest Komnata tajemnic? Nie. Więc już sie zamknij, przestań spamować i nie komentuj moich postów. W końcu zgłosze wszystkie twoje multikonta i się skończy cwaniactwo.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Ależ spokojnie.
Masz prawo do swoich opinii, podobnie jak wszyscy inni użytkownicy. Ile osób, tyle gustów.
Komentowanie nawzajem swoich postów to normalna sprawa na forum :) Zawsze można zignorować te, które nam nie odpowiadają ;)

Ja staram się ignorować wszelkie sugestie na temat homoseksualnej orientacji Armitage'a :D Można? Można :D

MinnIe27

Tylko że maniakowy łazi od kilku dni po całym filmwebie i komentuje co drugi mój wpis. Nie ma za grosz honoru, własnej godności, ani własnego zdania. Papuguje, potrafi powtarzać tylko to, co ktos już napisał. Zachowuje sie jak małe dziecko.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

ja chodzę??? Chyba ty zacząłeś pierwszy chodzić za mną po forum Igrzysk marvela i gadać o frytkach .... Nie kłam kolego

Nie. To ty pierwszy się uczepiłeś jak rzep psiego ogona, tym samym podlizując się wszystkim dookoła.
Koniec tematu.