PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424799
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Czegoś mi brakowało w Hobbicie - świetnego polskiego lektora z Władcy Pierścieni, czyli Macieja
Gudowskiego. Dubbing jest taki beznadziejny... Gdyby był lektor oceny byłyby wyższe.

ocenił(a) film na 10
AsunaSun

Szczerze proponuję napisy ;) chyba, że nie masz wyjścia no to z dwojga złego lepszy lektor niż dubbing.
Pozdrawiam.

calays

Szczerze też .. nie chce mi się czytać, a dobry lektor robi fajną atmosferę przy tego typach filmach. Angielski nie znam aż dobrze, ale dzięku B)

AsunaSun

Na DVD z lektorem jest.

ocenił(a) film na 10
bartoszcyc8

Na Blu-Ray też jest zapomniałeś dodać tylko że w rozszerzonej bo są oba DVD jeden wersja kinowa , druga wersja to wersja rozszerzona z lektorem i na blu-ray i na dvd .

ocenił(a) film na 10
AsunaSun

Lektor jest w rozszerzonej Hobbit Niezwykła Podróż i na DVD i na blu-ray z dodatkowymi scenami Hobbit Pustkowie Smauga też będzie w listopadzie tego roku

LobeliaSakvil

Poczekam na 3 część i kupię 3-pak będzie taniej B]

ocenił(a) film na 10
AsunaSun

Tylko że jeśli będziesz chciała z lektorem to 3 pak rozszerzonych wersji i przyjdzie ci czekać do listopada 2015 a na 3 pak wersji reżyserskich może i dłużej

LobeliaSakvil

Czekam od 2012 nie zrobi mi różnicy 2 czy 3 lata.

AsunaSun

Lektorem jest Piotr Borowiec ale fakt to nie to samo bez Gudowskiego.
Zresztą ja i tak nigdy Borowca nigdy nie lubiłem.

ocenił(a) film na 7
hr_dooku

Czym sie różni wersja kinowa od rozszerzonej???

ocenił(a) film na 10
muran_maciek

A na co wskazuje przymiotnik "rozszerzona"? Na to, że jest dłuższa od kinowej.

muran_maciek

Dodatkowe sceny, jak było w Władcy Pierścieni, jak robiono film chyba.

ocenił(a) film na 6
AsunaSun

Dubbing-prosta rzecz niszcząca każdy film ;] Jak dla mnie nie da się poczuć filmu jeśli nie słyszy się tylko prawdziwych głosów aktorów