Strasznie się wkurzyłam, że nadszedł koniec w takim momencie ... oczywiście mam nadzieję, że
będzie ciąg dalszy ???
Nie... Twórcy filmu jednogłośnie uznali że takie zakończenie Hobbita będzie najlepsze... Co tam smok, Samotna Góra...
W dwóch wieżach został pominięty ten wątek, wszystko dopiero wyjaśnia się w Powrocie króla :)
Oczywiście że będzie ! :D
"Światowa premiera pierwszego obrazu z serii, zatytułowanego Hobbit: Niezwykła podróż[4] (The Hobbit: An Unexpected Journey), miała miejsce 28 listopada 2012 roku[5]. Drugi film, Hobbit: Pustkowie Smauga, ma pojawić się w kinach 13 grudnia 2013[6], zaś trzeci, Hobbit: Tam i z powrotem, miał mieć premierę 18 lipca 2014[5][7], jednak 28 lutego 2013 roku MGM wydało oświadczenie prasowe zgodnie z którym premierę filmu przesunięto na 17 grudnia 2014[8]."
więc tylko czekać xD
Heh ja jak byłem w kinie to niektórzy też myśleli tak jak Ty i trochę byli zdziwieni :P Ale ja przeczuwałem że tak będzie :) Najlepsze były miny niektórych widzów i ich zapytania: "to już koniec?" co kumaci się zbierają i wychodzą a Ci siedzą i czekają nie wiem na co :P A kto oglądał Władcę Pierścieni ten wie jak się kończy Drużyna Pierścienia czy Dwie Wieżę tak że wiadomo że będzię Ciąg Dalszy. A ci sobie przyszli na Hobbita i chyba nie mieli pojęcia że będą dalsze części :) Dopiero ich uświadomiłem że za rok sobie oglądną kontynuacje czyli Pustkowie Smauga :)
Dziekuje za odpowiedz/i, lecz w dalszym ciagu jestem zniesmaczona jesli nie bedzie dalszych przygod :P
Kobieto, jakim cudem dalej jesteś zniesmaczona "jeśli nie będzie dalszych przygód" skoro już wytłumaczyli,że będą dalsze części?! W temacie Hobbita jesteś nieogarnięta;D
To pewnie prowokacja. Ktoś robi sobie żart. To nie byłoby nieogarnięcie, ale kompletna nieumiejętność czytania ze zrozumieniem.
A mnie już nic nie zdziwi, takich osobników "nieogarniętych" (łagodnie mówiąc ) namnożyło się od cholery...
Czytasz na tym forum coś poza tym konkretnym swoim tematem?Jakikolwiek inny powiązany z Hobbitem?
Ludzie,to musi być prowokacja...