PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 423 tys. ocen
7,6 10 1 422675
6,7 72 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Od początku wiedziałem, że jeśli pójdę do kina na Hobbita to będzie to wersja zwykła czyli dwuwymiarowa. Niestety w moim mieście i w przy okolicznych miejscowościach też nie ma innych opcji do wyboru w kinach. Wersja z napisami to największy luksus jak nam serwują. Na wersje z dubbingiem nie pójdę nawet za darmo.

Czy okulary utrudniają oglądanie filmu kinie? Jeszcze mnie taka przyjemność/nieprzyjemność nie spotkała i trochę się boję siedzieć prawie 3 godziny i ewentualnie kląć pod nosem bo mnie będą okulary wkur...iać!

W Krakowie będzie wersja 2D?

KaeM_4

Nie polecam osobiście wersji 3D oglądałem parę filmów w 3D w Heliosie i nie podoba mi sie to wcale ale to tylko moja opinia okulary np mnie strasznie denerwują i ciągle musze je poprawiać itp , Ja pójde tylko na wersje 2D z napisami na inna nie idze poczekam na jakąś wersje z neta jak moje kino w mieście nie zaserwuje mi tego co chce .

KaeM_4

Ja noszę okulary i po prostu zakładam okulary 3D na moje własne. Wcale nie utrudnia mi to oglądanie filmu. Też na początku miałem obawy, ale szybko się przyzwyczaiłem.

ocenił(a) film na 10
KaeM_4

Napisy zdecydowanie, a co do 3D, to cały czas przede mną ;)