wytrzymalem kwadrans i skasowalem w niebyt ten szajs dla fanow bajek.
szczerze to się nie dziwię, ja wytrzymałem 40 minut, ale oceny nie wystawiam bo może jeszcze kiedyś film obejrzę, tym razem cały, co do tych 40 minut to mogę powiedzieć że był nudny i nic się nie działo, ja rozumiem przegadane filmy, np we wściekłych psach praktycznie nic się nie działo, samo gadanie a mimo to film był rewelacyjny
obejrzyj drugiego hobbita.
szajs podobny.
Ja przelecialem oba.
Psy mialy dobry scenariusz i aktorow, a te hobbity to kupa CGI nic wiecej.
Skoro Ci się nie spodobał film to okej, wszyscy to rozumiemy, są różne gusta, ale dlaczego wystawiłeś ocenę?
Z tego co wiem oceny wystawia się po obejrzeniu filmu, a z racji tego że obejrzałeś 15 minut trwającego 3 godziny filmu, równie dobrze można założyć, że wcale go nie obejrzałeś... Ta ocena zupełnie nie na miejscu, niepotrzebnie zaniżasz średnią, trochę więcej osób jak Ty i ocena będzie wprowadzała w błąd osoby, które się nią sugerują przed podjęciem decyzji o obejrzeniu filmu.
Żeby jakiś film zasłużył na 1 to musi być już naprawdę totalnym gniotem. Mało jest takich filmów, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że przy każdym jednak pracuje wiele ludzi, trzeba szanować czyjąś pracę, a nie po obejrzeniu 15 minut spisywać na straty i oceniać zupełnie niezgodnie z rzeczywistością.