PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424908
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Ten miniaturowy goblin pojawia się na chwilę w filmie i zostaje wysłany w koszyku z rozkazami przez Wielkiego Goblina. Trochę to dziwne, że nie widzimy go już więcej i nie pokazano dokąd w tym koszu zjeżdża na linie.
Może w wersji rozszerzonej zobaczymy jego dalsze losy.

obleh

a po co to pokazać poszedł wezwać Azoga i tyle Azog zaraz sie pojawił po wyjściu z jaskiń .Dobrze że Jackson nie pokazywał jeszcze losów małego goblina z koszyka bo wtedy hobbit byłby gniotem gniotów

PanLeszek_2

Rozumiem, że Azog odebrał go z koszyka;)

obleh

to nie wymaga wyjaśniania

obleh

Hahahahha

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
obleh

To nawet nie jest wątek. Goblin statysta.

ocenił(a) film na 9
obleh

A czemu ten wątek aż tak Cię zainteresował? Goblin w koszyku...

Aredhel125

Gdy widzę nitkę, to ciekawi mnie jak wygląda kłębek. Interesuje mnie w jaki sposób Wielki Goblin skontaktował się z Azogiem. Zresztą postać małego skryby była mocno lansowana przed filmem w postaci zabawek i liczyłem, że coś więcej zobaczymy z nim na ekranie. Z punktu widzenia widowiskowości filmowej to, aż prosi się w tej scenie o pokazanie drogi jaką przebył ten posłaniec za pomocą "fruwającej kamery".

ocenił(a) film na 8
obleh

Pewnie przekazał wiadomość komus innemu, innym goblinom, które zawiadomiły Azoga. Nie wydaje mi się prawdopodobne, by on sam dostarczył wiadomość.

ocenił(a) film na 9
obleh

Ja się kiedyś zastanawiałam jak Galadriela dotarła do Rivendell. Niby jasne, że pewnie na koniach z eskortą, ale ona jest taka eteryczna, prawie jak duch, pojawia się i znika, że aż ciężk sobie wyobrazić, ją królową elfów w takiej normalnej podróży. Ale to już takie wolne przemyślenia...

ocenił(a) film na 10
obleh

Może w wersji reżyserskiej jak bedzie to spoko

obleh

Tu masz kontynuacje jego wątku w scenach które znajdą się na reżysersiej wersji

http://www.youtube.com/watch?v=SiFysMND59k

ocenił(a) film na 9
Yusuke_Tamagochi

Hahahahahaha sikaaam!! Normalnie nie wytrzymam! Uderzające podobieństwo;D Przerażający typ.

ocenił(a) film na 8
obleh

Nie wiem czemu ale popłakałem sie ze śmiechu lol