Co według was jest lepsze?Mój głos oddaję na Hobbit:Niezwykła podróż.A jak wy?
dla mnie cała trylogia władcy jest lepsza niz trylogia hobbit władca to filmy raczej dla dorosłych paskudne i szczególówe maski orków wiekszosc reczy wykonana metodami praktycznymi a hobbit to taka bajka dla dzieci nawet małe dzieci maga ogladac azoga i jego twarz w bitwie pieciu armi mnie wyglad azoga wogule nie przeraza a gathmot z władcy juz jest bardziej przerazajacy i ma ochydny wyglad kto ogladał cała trylogie władcy wie jak wyglaga gathmot a w hobbicie azog
Oczywiście zgadzam się z większością opinii jak i Twoją, że Władca jest duuużo lepszy od Hobbita. Natomiast za chiny ludowe nie mogę przypomnieć sobie postaci Gathmota mimo że oglądałem jedną i drugą trylogię w całości:)
Zaraz zaraz...coś mi świta:) Gathmot to chyba ten duży ork o łbie podobnym do świni?:) Jeśli tak, to jesteśmy w domu:)
wejdz sobie na internet i wpisz w google gathmot i wejdz w grafika tam sa obrazki ale masz racje gathmot to duzy paskudny ork jest bardzo brzytki ma brzydka zdeformowana twarz podobna do swinskiej głowy
No tak jak podejrzewałem. Po prostu nie utkwiła mi tak bardzo w pamięci ta postać. Faktycznie jest wyjątkowo obleśny, ale tak w gwoli ścisłości to nie Gathmot, a Gothmog. Obaj błędnie napisaliśmy jego imię.
a no rzeczywiscie pisze sie gothmot nie zauwarzyłem wczesniej ze jest o a nie a po Literze G teraz bedę wiedział