PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=343217}

Hobbit: Niezwykła podróż

The Hobbit: An Unexpected Journey
2012
7,6 425 tys. ocen
7,6 10 1 424708
6,7 74 krytyków
Hobbit: Niezwykła podróż
powrót do forum filmu Hobbit: Niezwykła podróż

Co według was jest lepsze?Mój głos oddaję na Hobbit:Niezwykła podróż.A jak wy?

ocenił(a) film na 9
filmowy03817

dla mnie cała trylogia władcy jest lepsza niz trylogia hobbit władca to filmy raczej dla dorosłych paskudne i szczególówe maski orków wiekszosc reczy wykonana metodami praktycznymi a hobbit to taka bajka dla dzieci nawet małe dzieci maga ogladac azoga i jego twarz w bitwie pieciu armi mnie wyglad azoga wogule nie przeraza a gathmot z władcy juz jest bardziej przerazajacy i ma ochydny wyglad kto ogladał cała trylogie władcy wie jak wyglaga gathmot a w hobbicie azog

ocenił(a) film na 7
Rafal350a

Oczywiście zgadzam się z większością opinii jak i Twoją, że Władca jest duuużo lepszy od Hobbita. Natomiast za chiny ludowe nie mogę przypomnieć sobie postaci Gathmota mimo że oglądałem jedną i drugą trylogię w całości:)

ocenił(a) film na 7
Rafal350a

Zaraz zaraz...coś mi świta:) Gathmot to chyba ten duży ork o łbie podobnym do świni?:) Jeśli tak, to jesteśmy w domu:)

ocenił(a) film na 9
raf_filmweb

wejdz sobie na internet i wpisz w google gathmot i wejdz w grafika tam sa obrazki ale masz racje gathmot to duzy paskudny ork jest bardzo brzytki ma brzydka zdeformowana twarz podobna do swinskiej głowy

ocenił(a) film na 7
Rafal350a

No tak jak podejrzewałem. Po prostu nie utkwiła mi tak bardzo w pamięci ta postać. Faktycznie jest wyjątkowo obleśny, ale tak w gwoli ścisłości to nie Gathmot, a Gothmog. Obaj błędnie napisaliśmy jego imię.

ocenił(a) film na 9
raf_filmweb

a no rzeczywiscie pisze sie gothmot nie zauwarzyłem wczesniej ze jest o a nie a po Literze G teraz bedę wiedział

ocenił(a) film na 7
Rafal350a

GOTHMOG:)                                                                            
http://tolkiengateway.net/wiki/Gothmog_(Lieutenant_of_Morgul)

ocenił(a) film na 9
raf_filmweb

a no faktycznie zle napisałem dalej nie pisze sie gothmot tylko gothmog g na końcu jeszcze jest zamiast t teraz bede wiedział już napewno