przeczytaj raz jeszcze to co napisałeś i zastanów się czy wyśmiewanie nie jest obraźliwe... zresztą komentarz z przed 4 godzin też niebawem zniknie :)
Pewnie zgrzeszę, ale trudno...Hobbit troszkę bardziej mi się podoba od LOTR. Po prostu dla mnie, osobiście ma nieco ciekawszą fabułę. No i sama przesympatyczna na swój krasnoludzki sposób, ekipa krasnoludów zachwyciła mnie. Jest moc.
Buuuu ;_;
No wiecie co, żeby aż tak? Film faktycznie, dobry, ale nic ponadto! ;P
skoro piszesz "dobry" to powinieneś dać ocenę 7... (pod taką właśnie liczbą słowo to jest przypisane... nota 4 oznajmia że film co najwyżej "ujdzie") pozdrawiam :P
.... dobry, gdybyśmy mieli oceniać obiektywnie :D Nie zapominajmy jednak, że coś takiego nie istnieje ;P MAm szereg argumentów, dla mnie świadczących negatywnie o owym filmie ;D Dlatego nota taka, a nie inna :D
Również pozdrawiam, a przy okazji miłego dzionka życzę :)
no właśnie ... DOBRY... więc trzymajmy się zasad tworzonych przez filmweb (a dobry to wg tego portalu ocena 7) .. nie wprowadzajmy niepotrzebnego zamieszania i nie róbmy własnych skali ocen :) bo potem będzie tylko wielkie nieporozumienie :) pozdrawiam i życzę miłego dnia również
ale większość ludzi nie będzie szukać komentarza wśród kilku tysięcy innych aby wyszukać słowo obiektywnie... zobaczą na niską ocenę i im się odechce oglądać... takie zaniżanie oceny nie jest dobre dla filmu