Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328979
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

3D!

ocenił(a) film na 9

Każdemu, kto się waha między 2D, a 3D zdecydowanie polecę trójwymiar. Serio i to z czystym sumieniem.
Jedynka już miała niezłe 3D, a w pustkowiu smuga po prostu wymiata. Wiele scen wielkie WOW, a każda zrealizowana
jakby się po prostu tam było. I żeby nie było nie jestem wielkim fanem 3d, nie byłem. aż do teraz.

Krrish

3D obowiązkowo w takim filmie :D

ocenił(a) film na 6
Krrish

Czyżby poprawił się jakiś standard co do filmów 3D? Nie oglądam ich już od roku, a wspomnienia z nimi mam negatywne.
Ciemny i niewyraźny obraz oraz niewygodne okulary które ZAWSZE były brudne skutecznie psuły mi każdy seans w 3D.

ocenił(a) film na 10
Krrish

Moge tylko potwierdzic. Szczerze nie przepadam za 3D, ale ten film robi wrazenie. Poza tym naprawde genialnie zrobiony, juz nie moge sie doczekac isc na ostatnia czesc w przyszlym roku.
Co do okularow - ja osobiscie rzadko uzywam na codzien, ale mimo to mi nie przeszkadzaly w ogladaniu (okulary w kinie VUE o ile ma to znaczenie). Obraz troszke smurzy, ale nawet filmy 2D na duzym ekranie tak maja.
Pozdrawiam

nikadi

Ja w kinie dostaje takie lub podobne okulary i jestem zadowolony. Są wygodne i maprawde spoko. img17.tablica.pl/images_tablicapl/52338387_2_644x461_okulary-3d-dolby-digital-do daj-zdjecia.jpg

Krrish

Ja jednak wolę klasyczne 2D. W 3 D nie ogarniam całego okranu, a napisy ciężko się czyta:P

ocenił(a) film na 9
Krrish

Widzialem wczoraj w 3d i na Imaxie...To dopiero MIAZGA !

ocenił(a) film na 8
Samael071

miazga to mało powiedziane tego nie da się opisać,to trzeba po prostu zobaczyć :)

Krrish

Nic dziwnego. Ja osobiście zachęcony vlogami PJ pierwszą część oglądałem 2 razy w 3D HFR i nie wyobrażam sobie innej wersji. Wszystkich znajomych chcących obejrzeć Hobbita namówiłem do obejrzenia także w tej wersji i nikt nie żałował. Na dodatek druga część ponoć jest o wiele lepsza i mroczniejsza niż pierwsza, zatem z pewnością 3D HFR będzie jeszcze lepiej wykorzystane. :)

Karton20

Jest lepiej wykorzystane. 2 jeszcze wspanialej wypada w 48 hfr niz 1. Od scen w palacu kransoludow to nie moglam wzroku oderwać, a zwlaszcza od Smauga :)

katie_17

Nie mogę się doczekać scen w 3D HFR w Mrocznej Puszczy (te pająki!) i Smauga na złocie. I Miasta Na Jeziorze. :)

Krrish

A co z czytaniem napisów w wersji 3D? Wie ktoś?

Nie jest to jakoś utrudnione w porównaniu do 2D?

Adam2509

Nie.

ocenił(a) film na 9
Krrish

a co z 48klatkami ?.Warto czy nie bo mam okazje i nie wiem czy isc czy nie.Ludzie strasznie krytykowali 1 czesc.

lavrenzo84

najlepiej idź i sam oceń, każdy gustuje w czymś innym

ocenił(a) film na 8
sabciaa

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8