Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328989
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

3D

ocenił(a) film na 7

Witam, 25.12 wybieram się na Hobbita do Heliosa w 3D, wybrałem 3D ponieważ pasowała mi godzina seansu bo inaczej wybrał bym 2D rok temu byłem na 2D i byłem zadowolony i teraz moje pytanie jak to jest z Hobbitem 3D w Helios czy jakość obrazu jest dobra, nie boli głowa itp nigdy nie byłem na filmie 3D jakoś nigdy mnie do tego nie ciągnęło i nie wiem jak mój organizm zareaguje na 3D czy będę w siódmym niebie :-D czy nie będę mógł wytrzymać na seansie ;-/

jasiu9208

To jest chyba sprawa indywidualna jak zareaguje Twoj organizm, mnie nigdy glowa nie bolala po seansie 3D, na poczatku chwile trwa zanim wzrok sie przyzwyczai i tyle, wez cos zeby przetrzec okulary bo czesto sa 'uwalone' szkla, jakies odciski etc

ocenił(a) film na 7
sabciaa

ok, dzięki za radę ;-)

jasiu9208

Film nie jest konwertowany wiec powinno byc wszystko w porzadku:) Mnie w tamtym roku na 1 części oczy ani głowa nie bolały.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

dzięki, trochę się boje tego 3D, ale dzięki wam obawy mnie opuściły :-) a gdzie byłeś w Heliosie ?

jasiu9208

W Multikinie:) W Heliosie niestety jest przyciemniony obraz. Najlepsze jest Multikino i Cinema City.

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

No kurczę a ja właśnie do Heliosa idę.....:-/ mam nadzieję że nie będzie tak źle ;-)

jasiu9208

Zawsze można pójść dwa razy:P

ocenił(a) film na 7
pikar

Mam daleko do kina i rzadko do niego chodzę, najczęściej czekam na dvd i na PC oglądam, ale na Hobbita muszę iść ;-)

jasiu9208

A do jakiego Heliosa?

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Radom.

jasiu9208

Na rewelacyjny seans możesz nie liczyc:(

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

ale chodzi ci o sam film czy o sprawy techniczne ?

jasiu9208

O kino

ocenił(a) film na 7
kamilxxx09

Korzystałeś z niego ? ja byłem w tamtym roku na 2D i było w porządku.

jasiu9208

Nie, nie korzystałem, ale ogólnie Helios jest jedna z gorszych sieci kin.