PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=469867}

Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 328 tys. ocen
7,6 10 1 328341
6,4 50 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Bo zabić to za mało.

SPOILER

PONOĆ FILM KOŃCZY SIĘ TAK:

Bilbo patrzy na wylatującego Smauga i mówi: Co my zrobiliśmy?

elensil20

No, ale co w tym zakończeniu złego (jeśli takie jest bo nie wiem)?

ocenił(a) film na 10
zentaur

Wydaje mi się, że lepiej byłoby, gdyby Smaug zginął w tej części.

ocenił(a) film na 9
elensil20

jesli fim faktycznie tak sie konczy to uwazam to za dobry koniec zachęcający do obejrzenia kolejnej części
domyslałem sie ze film skonczy sie wylotem smoka ale tekst bilba doda emocji na koniec

mateuszkuchta

Dokładnie. Obudzili bestię, która zagraża nie tylko im samym ale także lake town.

ocenił(a) film na 10
elensil20

Spokojnie zobaczymy jak to się wszystko potoczy nie ma co się denerwować na zapas :)

ocenił(a) film na 10
elensil20

Super to znaczy że w trzeciej części będą Thorin, Fili i Kili !!!!!!

użytkownik usunięty
galadria44

A dlaczego miałoby ich nie być?

ocenił(a) film na 10
galadria44

Przecież oni zginą dopiero w Bitwie Pięciu Armii. Smaug ginie zastrzelony przez Barda wcześniej.

ocenił(a) film na 10
ziomal0906

No właśnie a według tego kto założył ten temat ta część skończy się tym że Smoug odleci zniszczyć miasto Nad Jeziorem.

ocenił(a) film na 10
galadria44

Tak będzie. Smaug poleci zniszczyć Miasto, Bard go zabije a dopiero później (w trzeciej części) rozegra się Bitwa, nie będę tutaj spoilerować z jakiego powodu.

ocenił(a) film na 8
elensil20

Takiego zakończenia się spodziewałem i uważam ze jest w sam raz. Nie mam pojęcia jak by oni mogli inaczej zrobić przejście do następnej części.

elensil20

będzie super

użytkownik usunięty
elensil20

Jeśli wcześniej przekonamy się o potędze Smauga, to zakończenie będzie świetne. Zabicie Smoka w tej części to byłoby stanowczo za dużo, a tak będzie więcej emocji.

elensil20

Uważam, że to będzie dobre zakończenie. ._. Długo się zastanawiałam w jakim momencie postanowią to przerwać. Według mnie dobrze z tego wybrnęli.