Zjednoczmy się na forum którego link jest na dole by pokonac świnię jaką jest obrażający innych
fanów LOTR i Hobbita Użytkownik straightlines!!!!!!!!!!!!!
Link do forum: http://www.filmweb.pl/film/Hobbit%3A+Pustkowie+Smauga-2013-469867/discussion/A%C 5%BC+oczy+si%C4%99+ciesz%C4%85%21%21%21%21,2354403?page=2#p
No i po co? Co zamierzasz osiągnąć? Tylko kolejną lawinę wyzwisk wywołasz, a nic nie zmienisz. Jesteście niemożliwi, jedni i drudzy... Po cholerę wam to? I nie przyjmuję odpowiedzi "Bo on zaczął". Nie wiem kto zaczął i mam to gdzieś, ale wszyscy przestańcie robić tu śmietnik bo rzygać się chce od tych waszych kłótni.
I naprawdę liczysz, że jak każdy kto go nie lubi, w założonym przez ciebie temacie wyrazi swoją dezaprobatę co do jego osoby, to coś to zmieni...? Ja czekam niecierpliwie, aż jeden z nich (wiadomo o kim mowa) w końcu odpuści i oleje tego drugiego, dając w ten sposób przykład dojrzałości. A zresztą nie ważne, ja już się w to nie mieszam. Szkoda niedzieli na ten internetowy jazgot....
Jestem za tym, żeby go zbanowali za nic nie wnoszące komentarze. Nie dość, że nie potrafi nic rozsądnego wnieść do sporu, który sam zaczął to na dodatek nie potrafi skończyć tego sporu.
Kochani nie kłóćcie się proszę was szkoda sobie psuć nerwy na serio :) Hobbit to wspaniały film i bardzo go uwielbiam ale nie bede się z kims wyzywał z tego powodu,że nie lubi tego filmu nie lubi trudno jego sprawa :) ale niech oczywiście nitk nie wyzywa tych co ten film lubię musi być sprawiedliwie :)
ale wcześniej wspomniany użytkownik obraża innych! czy wy ludzie tego nie widzicie?
Rozumiem Kasiu rozumiem :) i jak ta waleczna Tauriel którą masz na awatarze walcz o swoje zdanie z tymi którzy Cie obrażają :)
Masz racje, niepotrzebnie atakował Kamila np:
-Kamil:W pełni zasłużona ocena :)
-straightlines-Wywalaj z tego forum trollu.
W pełni zasłużona polemizowałbym tutaj, ale każdy ma własne zdanie według mnie mocna 8 tutaj według mnie wystarczy, ale każdy, jak już pisałem ma własne zdanie. To straightlines bez powodu atakuje i wyzywa nic również tym nie wnosi do dyskusji.
tylko jedna osobe wyzywam bo stracilem do niej zarowno cierpliwosc jak i szacunek
to nie pisz do mnie i rozmawiaj sobie z Kamilkiem faszystą, który toleruje tylko tych ktorzy nie mysla i bezrozumnie wystawiaja oceny
Ręce opadają patrząc na to,co się dzieje na tym forum. Szukam jakichś ciekawych dyskusji, a tu prym wiodą niestety rynsztokowe wyzwiska..zamknąć ten bezsensowny temat.
W zasadzie porównując do tego co działo się na forum wraz z premierą pierwszej części Hobbita to teraz jest nadzwyczaj spokojnie.
straightlines nie jest trollem ! jak już to trollem jest Kamil ... a zakładanie takich tematów jest bezsensu !
Walka jest bezsensowna (od jakiegoś czasu czytam wypowiedzi w/w osoby, więc jestem na bieżąco z tematem). Polecam inną metodę, która sprawdziła się na innym forum - olejcie go! Po prostu nie odpowiadajcie, a wtedy się znudzi. A wiem, co mówię, bo gorszego świra miałam już na forum 'Merlin", gdzie facet porównywał młodego czarodzieja ( mowa o serialu ) do Stalina i Hitlera, a fanów serialu do gestapo.. Na początku była kłótnia, ale potem wszyscy zaczęli go olewać, więc facet zniknął. Tutaj też powinno zadziałać.
Pozdrawiam i trzymam kciuki:)