Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328979
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Czy są już jakieś scany z trzeciej Kroniki niewydanej w Polsce dzięki uprzejmości wydawnictwa Amber?
ja mam zakupioną w USA ale nie wiem, kiedy zostanie mi ona wysłana do Polski.

lelen_lis

A na jakiej stronie zamawiałeś, bo tez zamierzam ale dopiero po świętach.

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Zakupiła mi ją rodzina z USA, na Amazon. com.

lelen_lis

A można zamówić tez z Wlk. Brytanii na Amazon uk?

ocenił(a) film na 8
kamilxxx09

Chyba tak.

ocenił(a) film na 8
lelen_lis

Na Amazonie i na stronie Wety jest kilka przykładowych stron z trzeciej Kroniki, ja od wtorku zabieram się za czytanie bo już do mnie kronika wędruje.

ocenił(a) film na 7
Morinehtar

Zamówiłem swój egzemplarz przedpremierowo z Wety i poczekam sobie jeszcze do stycznia najpewniej ;/

ocenił(a) film na 8
OjciecNieChrzestny

Czemu tak późno? Ja zamawiałem przedpremierowo na brytyjskim Amazonie i powinna być u mnie już jutro.

ocenił(a) film na 8
lelen_lis

Kronika doszła, trzyma poziom, do tego jest info o kolejnej części "Cloaks and Daggers", która pewnie wyjdzie wiosną, tak jak w przypadku pierwszego Hobbita. Ciekawe o czym będzie, po podtytule obstawiam że kostiumy, rekwizyty, broń. Półka się będzie uginać pod tymi wszystkimi kronikami, szkoda tylko, że jedynie dwie z nich po polsku.

ocenił(a) film na 8
Morinehtar

W takim razie na czterech się nie zamknie, gdyż musi być jeszcze ' art and drsign ' z trzeciej części, więc może być aż sześć kronik ...

ocenił(a) film na 7
lelen_lis

No i bardzo dobrze.

ocenił(a) film na 9
lelen_lis

Co to są te kroniki? Nie widziałam ani nie słyszałam o nich. To są jakieś albumy, książki o filmie?

ocenił(a) film na 8
kasiaaaa

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8

ocenił(a) film na 8
kasiaaaa

http://www.parkablogs.com/content/book-review-hobbit-unexpected-journey-chronicl es-art-design

ocenił(a) film na 9
lelen_lis

Dzięki :) Bardzo fajna książka, też taką chcę. Może kiedyś zdobędę... Czemu w Polsce jest nie dostępna?