Tak się zastanawiam czy nie wybrać się 25 grudnia na maraton Hobbita. Ale biorąc pod uwagę
fakt , że nie tak dawno oglądałem pierwszą część ( mógł bym być znużony ) to czy nie popsuje
sobie drugiego filmu jak wy o tym sądzicie?
Różnie może być. Z jednej strony możesz się bardziej podkręcić wyczekiwaniem, a z drugiej być zmęczonym, bo to będzie już późna pora, kiedy wystartuje drugi film.
...Naprawdę jednak uważasz, że mógłbyś się nudzić na Hobbicie, bo go już raz widziałeś ;) ?
Szczerze to z trzy razy oglądałem a ostatnio jaki miesiąc temu i tu jest dylemat
jak masz ochotę to idź, całkiem inaczej zobaczyć Hobbita w kinie, jak lubisz tego typu filmy i długo wyczekiwałeś to na bank na drugą część się 'obudzsz' jak zamulisz na jedynce , ewentualnie zapodaj jakiegoś energetyka
ja chętnie wybrałabym się właśnie ze względu na NP w kinie, ale w moim mieście nie ma maratonu, waham się czy jechać do Torunia na maraton ale to jet 25 grudnia i ten fakt dodatkowo komplikuj sprawę, czy pozostać przy jednej części bo też jedynkę sporo razy widziałam, z drugiej strony koleżanka namawia mnie na maraton
orientujecie się czy na maratonie jedynka będzie w wersji rozszerzonej?
No nie wiem czy to dobry pomysł, jeśli jeszcze nie oglądałeś dwójki. Tzn mówię ze swojej perspektywy, bo ja jedynkę widziałem z 5 razy i właściwie na maratonie odliczałbym tylko minuty do rozpoczęcia się drugiej części ;) Maraton fajny pomysł, ale nie na pierwszy raz z Pustkowiem Smauga, w mojej opinii.
Polecałbym raczej, na dzień przed pójściem na Pustkowie, obejrzeć sobie NP dla odświeżenia, jeśli masz taką możliwość (czy to DVD, czy gdzieś w sieci)
ja mialem udealnie tak samo z '' Igrzyskami Smierci''. Tez chcialem isc na maraton i tez niedawne wtedy ogladalem 1 czesc. ja nie poszedlem. Mysle, ze i tobie nie warto, bo Hobbit jest dosc dlugi i siedzialbys w kinie pół dnia. Jesli ogladalem niedawno 1 czesc to nie polecam :)
Na sylwka w Heliosie będzie maraton hobbita poczatek od 20;00 ;) chętnie bym poszedł ale już zakupiłem bilety na 25 Grudnia :)
Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8