Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328979
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Tak się zastanawiam czy nie wybrać się 25 grudnia na maraton Hobbita. Ale biorąc pod uwagę
fakt , że nie tak dawno oglądałem pierwszą część ( mógł bym być znużony ) to czy nie popsuje
sobie drugiego filmu jak wy o tym sądzicie?

ocenił(a) film na 7
Black_Berry141

Różnie może być. Z jednej strony możesz się bardziej podkręcić wyczekiwaniem, a z drugiej być zmęczonym, bo to będzie już późna pora, kiedy wystartuje drugi film.
...Naprawdę jednak uważasz, że mógłbyś się nudzić na Hobbicie, bo go już raz widziałeś ;) ?

ocenił(a) film na 9
OjciecNieChrzestny

Szczerze to z trzy razy oglądałem a ostatnio jaki miesiąc temu i tu jest dylemat

Black_Berry141

jak masz ochotę to idź, całkiem inaczej zobaczyć Hobbita w kinie, jak lubisz tego typu filmy i długo wyczekiwałeś to na bank na drugą część się 'obudzsz' jak zamulisz na jedynce , ewentualnie zapodaj jakiegoś energetyka

ja chętnie wybrałabym się właśnie ze względu na NP w kinie, ale w moim mieście nie ma maratonu, waham się czy jechać do Torunia na maraton ale to jet 25 grudnia i ten fakt dodatkowo komplikuj sprawę, czy pozostać przy jednej części bo też jedynkę sporo razy widziałam, z drugiej strony koleżanka namawia mnie na maraton

orientujecie się czy na maratonie jedynka będzie w wersji rozszerzonej?

ocenił(a) film na 9
sabciaa

No ja kocham takie filmy szczególnie władce

użytkownik usunięty
Black_Berry141

No nie wiem czy to dobry pomysł, jeśli jeszcze nie oglądałeś dwójki. Tzn mówię ze swojej perspektywy, bo ja jedynkę widziałem z 5 razy i właściwie na maratonie odliczałbym tylko minuty do rozpoczęcia się drugiej części ;) Maraton fajny pomysł, ale nie na pierwszy raz z Pustkowiem Smauga, w mojej opinii.

użytkownik usunięty

Polecałbym raczej, na dzień przed pójściem na Pustkowie, obejrzeć sobie NP dla odświeżenia, jeśli masz taką możliwość (czy to DVD, czy gdzieś w sieci)

Black_Berry141

ja mialem udealnie tak samo z '' Igrzyskami Smierci''. Tez chcialem isc na maraton i tez niedawne wtedy ogladalem 1 czesc. ja nie poszedlem. Mysle, ze i tobie nie warto, bo Hobbit jest dosc dlugi i siedzialbys w kinie pół dnia. Jesli ogladalem niedawno 1 czesc to nie polecam :)

kazkas

* niedawno

ocenił(a) film na 10
Black_Berry141

Na sylwka w Heliosie będzie maraton hobbita poczatek od 20;00 ;) chętnie bym poszedł ale już zakupiłem bilety na 25 Grudnia :)

ocenił(a) film na 8
spartakus_filmweb

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8

ocenił(a) film na 9
olejoo

No ja mam też o 20.00 ale 25 grudnia. Z moich obliczeń pustkowie bym zaczął oglądać dopiero gdzieś tak 23.00 plus reklamy 23.30, ale to mnie nie martwi tylko 3D doszły mnie słuchy że wiele osób skaryżło się na bóle głowy już na jednej części a ja mam wysiedzieć ponad 6 godzin