Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328979
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Multikino...

ocenił(a) film na 8

Witam wszystkich serdecznie. Mam pytanie odnośnie Multikina, mianowicie dlaczego nie można sprawdzić repertuaru na sporą część grudnia. Chciałem zarezerwować 2 bliety na Hobbita a tu taka niespodzianka... Wie ktoś może coś na ten temat ?? Dodam że mieszkam we Wrocławiu ale wchodziłem też na strony Multikina w innych miastach i ten sam problem : (
Z góry dziękuję za pomoc :D

stachubd

U mnie wszystko działa. zarówno Wrocław jak i Poznań. Wybierasz najpierw kino, potem datę -25.12 na przykład i klikasz kupuję/rezerwuję - co tam chcesz.

Ja wczoraj już zakupiłem bilety.

stachubd

Może chwilowo strona Ci nie działała, spróbuj później. Ja przed chwilą sprawdzałem i jest ok.

ocenił(a) film na 8
zentaur

Właśnie jest taki problem od 4 dni. Chcę jak najszybciej zarezerwować miejsca bo obawiam się, że wszystko będzie zajęte. Pozdrawiem :)

stachubd

U mnie normalnie da się zarezerwowac:)

ocenił(a) film na 5
kamilxxx09

A w Łodzi można tylko na przedpremierowe 25 i 26 grudnia. Czekam na 27 i czekam...

Melethril

No tak. Na 27 jeszcze nie ma.

stachubd

u nas tez tylko 25/26 grudnia

stachubd

właśnie zarezerwowałam na 25grudnia, dzwoniłam do kina i 25 działają 'środy z Orange' także dwa bilety w cenie jednego, jedyny plus

ocenił(a) film na 8
sabciaa

Ja właśnie chciałem 27 grudnia iść i jak narazie nici z tego bo nie ma tej daty w ogóle w repertuarze. A niestety 25 i 26 odpadają ze względu na święta. Co za ludzie ustalają te daty premier to ja nie wiem... Nie dość że 2 tygodnie po premierze światowej to jeszcze w święta ustalają Polską premierę. Bezsens. Pozdrawiam :)

stachubd

no przeginają z tymi rezerwacjami w multi

stachubd

To, że jest już 25 to dobrze. I tak 12 dni za późno. Ale powinni też udostępnić rezerwacje na 27.12.

Na pocieszenie - chyba nie będzie problemów z biletami. To nie te czasy - kiedy w moim mieście było jedno kino i w kolejkach stało się po bilety na Seksmisję...

ocenił(a) film na 8
zentaur

Macie,juz ktoś nagrał recenzje najnowszego Hottita.Swoją drogą dla mnie super koleś mówi:)
http://www.youtube.com/watch?v=NvwVMha57K8