Hobbit: Pustkowie Smauga

The Hobbit: The Desolation of Smaug
2013
7,6 329 tys. ocen
7,6 10 1 328989
6,4 51 krytyków
Hobbit: Pustkowie Smauga
powrót do forum filmu Hobbit: Pustkowie Smauga

Proszę aby w końcu można było ocenić film. To, że w cebulandii film będzie 27go nie oznacza, że użytkownicy filmwebu już go nie widzieli i chcą go ocenić.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 6
madtrexx

W końcu zrobili to poprawnie. Niewielka liczba osób zobaczy/ła film przed polska przedpremierą, więc ocenianie powinno być włączone dopiero 25. Ci którzy obejrzeli wcześniej, poprostu później ocenią...

Joecrou

a co ma do tego, że mała ilość widziała? Ważne, że widziała i koniec. Od tego jest ten serwis. I jesli ma być dla cebulaków jak ty jedynie to lepiej skasować konto na tym serwisie. Widzisz Polacy mieszkają też za granicami i jak oglądają to mają prawo ocenić a nie czekać, bo Pan Polak nie widział w Polsce. I bardzo dobrze, że już włączyli ocenianie.

madtrexx

Zbedne Twoje zale i zbedny temat. To, ze akurat widziales film nie znaczy, ze juz musisz ocenic... masz RT do tego - to jest dobra opcja dla Polakow mieszkajacych zagranica wiec zaloz sobie konto na tamtym portalu i oceniaj. Jak dla mnie filmweb robi sie malo wiarygodny wlasnie przez takie gesty jak ten, ze juz odblokowali mozliwosc oceniania filmu, ktory premiere ma za dwa tygodnie dopiero. Miedzy innymi przez takie zagrania sypia sie ostre hejty, niektorzy zanizaja specjalnie oceny, inni zawyzaja... Po prostu smiech na sali.

MrBaggins

Dlaczego zakładasz ze mieszkam za granicą? Po prostu mnie stać na pójście do kina za granicą. I to jest internet jakbyś zapomniał, tu nie granic, każdy jest to jednym kliknięciu. A to ze ktoś widział wcześniej film to właśnie nazywa się przywilej. Bo równie dobrze zamiast czekac do premiery kinowej to od razu czekaj do premiery na blu Ray bo przecież nie każdy chodzi do kina, i może do momentu jak poleci na Polsacie za 3 lata bo przecież nie każdy filmy kupuje. Zero argumentów cebulko masz.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
madtrexx

wyemigrowałeś z cebulandii to po co się tak ekscytujesz? jesteś za granicą to oceniaj w serwisie językowym Twojego, kraju w którym już odbyła się premiera

Joecrou

Popieram Cie Joecrou.

P.S. Jak tam przygotowania do filmu, kiedy idziesz? Ja przypominam sobie od jutra Hobbita i Niedokończone opowiesci oraz kilka watkow z LOTRA, a w Święta planuje odpalic pierwsza czesc coby byc przygotowanym ;)

Pozdro!

ocenił(a) film na 6
MrBaggins

Siemka. Idę 25 grudnia, Cinema City, 2D : ) Jedynkę już odświeżyłem, w wersji rozszerzonej. A Ty którego idziesz? ; )

Joecrou

Ja ide po Świetach, 27 grudnia :) jestem fanem... ale Świeta to Świeta a ze jestem tradycjonalista to spedzam je z rodzina a nie w kinie :) dodatkowe dwa dni da sie przezyc :)

ocenił(a) film na 9
MrBaggins

Ja tak samo ide na IMAXA 27 grudnia z napisami w cinema city. A święta z rodziną spędzam

ocenił(a) film na 6
MrBaggins

Też tak uważam, ale wole jednak iść tego 25 na te 3 godziny, bo liczę że nie będzie gadającej gawiedzi :P A idziesz na 2 czy 3D? Nie moge się zdecydować... 3D mam tylko w 24 klatkach

madtrexx

Ale to jest polska strona, więc mają prawo odblokować ocenianie dopiero wtedy, kiedy nastąpi premiera w Polsce. Jak ci się nie podoba to zapraszam na IMDB.

bartoszcyc8

Nie ma nic do rzeczy ze to polska strona. Film od swojej premiery - obojętnie w jaki m kraju by się nie odbyła, powinien być możliwy do oceniania. Tak to już jest, że ktoś może być zaproszony do Hollywood na premierę a inny po roku zobaczy na DVD. To nie komuna, gdzie każdy ma mieć po tyle samo.

ocenił(a) film na 9
madtrexx

Oprócz tego, że prowokujesz i piszesz bez sensu - co za różnica kiedy to odblokują? Jak odblokują - zagłosujesz. Masz internet tylko do świąt czy o co chodzi?

madtrexx

Te, ziomek, zapodaj linka do torrenta.

madtrexx

http://img.sadistic.pl/pics/3d551e4f61a7.png

ocenił(a) film na 9
hr_dooku

Bez recepty.

madtrexx

To raczje głupie, ze przed premierą - nawet pokazy prasowe dopiero w tym tygodniu będą :/ Nie powinno być przedtem dostępne głosowanie.

ocenił(a) film na 9
luleczek

Powinno być bo niektórzy oglądali za granicą :)

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

To oceń film tam gdzie go oglądałeś. Proste...

ocenił(a) film na 9
macian

A może być tak, że byłem na wyjeździe do Anglii i akurat oglądnąłem. I co mam dawać ocene Imbd czy na filmwebie. ? Trochę to nierozumne :)

ocenił(a) film na 6
filmowy_laufer

To jakaś wielka trudność wstrzymać się z oceną ?

ocenił(a) film na 9
Joecrou

Dla mnie nie, ale znam ludzi dla których duża by byłą trudność :)

ocenił(a) film na 6
ocenił(a) film na 7
madtrexx

napisz do testovirona by nagrał filmik na ten temat :D

ocenił(a) film na 8
madtrexx

To pewne niedociągnięcie systemu - gdy dodana jest niepełna grudniowa premiera dla jakiegoś kraju, wskakuje ona na pierwszą pozycję dat premier i blokuje możliwość oceniania. Oczywiście głsowanie na FW powinno być dostepne z datą premiery światowej. Teraz jest już OK.

ocenił(a) film na 9
ocenił(a) film na 7
madtrexx

To jest POLSKI serwis więc jak nie pasuje to się wyloguj i daruj sobie to pieprzenie o cebuli

madtrexx

Siema.

Wiesz zastanawiałem się przez chwile czy Ci odpisać czy nie.. Nie wiem czemu się tak strasznie spinasz ale tym co mówisz nie wystawiasz sobie zbyt dobrej opinii o sobie. Fajnie, że Cię stać na to żeby sobie wyjechać i obejrzeć nowy film.. mnie na przykład w tej chwili nie stać i poczekam na polską premierę a pieniądze których nie wydam przeznaczę na prezenty dla najbliższych na święta. Zastanawiam się co by mnie skusiło do tego żeby na forum Filmwebu nazywać Polskę, Twoją ojczyznę którą powinieneś szanować i w której mieszkasz, cebulandią. Ale chyba nigdy bym się jednak nie zniżył do takiego poziomu żeby gdzieś w necie przechwalać się że "cię stać". No cóż.. widać, że powiedzenie że "dżentelmeni o pieniądzach nie rozmawiają" ma wydźwięk ponadczasowy. Masz rację, że Internet jest ponad granicami jednak szkoda że ma taki duży wpływ na brak kultury bo w bezpośrednim spotkaniu wątpię żebyś mnie albo kogokolwiek nazwał cebulakem. No cóż anonimowość dodaje odwagi.

Jeszcze jedno.

Możesz nazywać swoją ojczyznę cebulandią a nas cebulakami. Tylko kto w tym wszystkim tak na prawdę wychodzi na buraka?

Pozdrawiam!