Jeszcze niby nie ma premiery w Polsce a już tyle ocen ? Jak to jest ? Bo nie chce mi się wierzyć że
aż tyle osób go oglądało przed premierą , czy jest jak zwykle? zawsze znajdzie się ktoś kto oceni film
który nawet nie oglądał :)
Nie rozumiem tego po co ? jak można oceniać film skoro się go nie obejrzało ? sam siedzę na prywatnych torrentach i film nawet w cam wersji się nie pojawia . Ale myślę intensywnie by iść do kina :) . Wszędzie to samo filmy które nigdy nie wyszły i nie wyjdą mają nawet oceny, nie wiem po co , dlaczego , co to komu daje . mam nadzieje ze ktos mi to wytlumaczy :)
tez mialem ochote ocenic film na 10\10 ale pomyslalem sobie to nie ma sensu.Pamietam ze Hobbitowi 1 dalem napoczatku 10 a puzniej obnizylem ocene do 9.Poprostu czlowiek pod wplywem emocji robi glupoty i nie mysli ;]
glupota jest to na 100% :D ale to działą na szkodę użytkowników bo oceniają osoby ktore nawet nie obejrzaly . wiec jak moga dac wiarygodna ocene?
nie dziala na niczyja szkode You Dont have to be worry that much;].
Prawda jest taka ze ludzi ktorzy daja pochopnie 1\10 albo oceniaja nie ogladajac jeszcze filmu to ich jest i tak na tyle malo ze wogole tego sie nie da zauwazyc.
Pamietaj ze takich ludzi jest bardzo maly procent i bardzo filmu nie krzywdza i nie zanizaja ;].
Poprostu trzeba ich olewac i oceniac po swojemu jak normalny czlowiek a takich juz jest wiecej i przewazaja.
Jesli film ma przy 40tys kinomanow 80% to znaczy pewnie ze jakies 1 procent ocenilo film bez podstawnie albo wogole nie ogladala i tak naprawde nie ma sie co przejmowac takimi ;].
Film jak jest dobry to i tak sie obroni sam od siebie i nie ma co nazekac na kapci albo Trolli ktorzy poprostu maja komplexy albo robia psikusa bo sie nudza ;].
o ty chyba życia nie znasz :) Oczywiście że są ale nie każdy ma filmweb :P zresztą te zjawisko istnieje więc nie ma co się kłócić
Kolega słusznie zauważył inną kwestie ilości głosów i zgadzam się z obydwoma zjawiskami oczywiście.. Jest sporo Polaków za granicami lub takich co tylko oglądali za granicami Polski, ale są też zwykłe trolle, które myślą, że dając 1 obniżą ocenę filmu oraz Ci co dają 10 myśląc, że zawyżą ocenę filmu.. więc nie dość, że to za dużo nic nie zmienia to jeszcze się wyrównują te 1 z 10 ;D