https://www.facebook.com/photo.php?v=605089219526687&set=vb.160617097307237&type =2&theater
fajny. dla mnie jeden z najlepszych spotów Hobbita. z trailerow najbardziej lubie ten : youtube.com/watch?v=OPVWy1tFXuc&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DOPVWy1tFXuc
tylko łapka smauga inna niz w pierwszej części...szkoda ze zmieniaja wszystko 10 razy. Bo teraz ma takie cieniutkie paluszki :D
W edycji rozszerzonej już zmienili łapy Smauga. Początkowo miał mieć 4 oddzielne łapy, a teraz przednie ma połączone ze skrzydłami, dlatego takie.
O ja piernicze!!!!! Azog... Gandalf :D Powaliło mnie to:) Dobrze mówili, ze takiej magii Gandalfa jeszcze nie było jak w DOS:)
Czemu Azog nie wyglądał w jedynce? Why Peter?
Teraz chce zobaczyć Bolga w akcji.
Po prostu tu wyłania się z mgły i dlatego inaczej wygląda. To ten sam Azog co w 1:) Ale Gandalf da czadu w Dol Guldur.
Bo Azoga w AUJ robili w ostatniej chwili, prace nad nim trwały jeszcze w dniu premiery... ;)
Wiem, ale pomysł aby Azog był głównym złym był lepszy niż zwykły Ork i powinien być wcześniej wdrożony w życie.
Też żałuję. Na szczęście w AUJ Azog nie gości na ekranie zbyt często, więc przeciętne CGI nie razi aż tak bardzo. Ważne, że teraz będzie wyglądał obłędnie(a przynajmniej tak się zapowiada). :)
Ten z metalem na łbie. Ci co już oglądali film, pisali, że Bolg nie wygląda już tak jak na pamiętnym screenie z Dol Guldur i jest w pełni z CGI.
Szkoda, co nie zmienia faktu, że wciąż go nie widzę w tym spocie, ale to wina niedzieli.
Tutaj masz Bolga - h ....ttp://www.youtube.com/watch?v=EiOZajplcEk&feature=youtu.be
Szkoda, bo jego pierwotny wygląd był po prostu zaje*isty... Ale nie będę narzekał ;)
Dzięki panowie. Oglądałem inny spot. Ale będzie jazda! I znów muszę oddać honory Kamilowi.
No, Azog wygląda w końcu tak , że mi przypadł do gustu . Dlaczego od razu tak nie można było ? No, ale lepiej późno niż wcale ;)
Nie przesadzajcie. Przecież ten zabieg był celowy. Szybko rozrastajacy się mrok. Najpierw baśń, potem drugi Lotr:) Tak miało być, a że niektórym się to nie podoba to już ich problem.
Co nie znaczy, że nie mogę go krytykować. Nawet jeśli te kolorki i inne bzdety by zostały, to pozostał jednak dziecinny humor i parę zbyt długich scen.
To nie zmienia faktu, że jest dziecinny. Krytycy chyba nie polubili by lepiej Pustkowia Smauga, gdyby tam też roiło się od takich wygłupów. Najgorsze to były te komiczne trolle w jedynce, czy krasnoludy fochające się na jedzenie w Rivendell (mogli już tego nie pokazywać)
The Dark Knight Rises i Prometheus też miały być przełomowe, widowiskowe, mroczne. Ten pierwszy wyszedł wyżej średnio, a o drugim już nie wspomnę (domagam się rebootu). Ciesz się, że chociaż Hobbita doceniłem.
Pierwsza reakcja: "O Manwe przepotężny, jego łapa!"
Przemyślana reakcja: Genialny spot. Smaug najlepszy.