http://www.hobbitfilm.it/2013/10/04/primi-due-spot-della-desolazione-di-smaug-ec co-beorn/
Świetna charakteryzacja! Poza tym sam aktor jest również bardzo dobry i w kilku produkcjach go widziałem. Z pewnością był to strzał w dziesiątkę!!! Peter Jackson potrafi świetnie dobierać aktorów.
Masz racje Khazad. Jesli chodzi o ludzka postac Beorna to mysle ze jest to strzal w dziesiatke. Na pewno musial troche przypakowac do roli Beorna bo pomimo iz jest wysoki to jednak nie jest zbyt masywnym aktorem. Jesli chodzi o gre to wg mnie jest dobry. Takze widzialem go w kilku produkcjach. Marzy mi sie aby wystapil w jakims filmie o wikingach bo zarowno wizualnie jak i jezykowo pasuje do tej roli :D
P.S. Tym ktorzy nie widzieli z nim zadnego filmu polecam Hipnotyzera oraz Hamiltona. Dobre portfolio tego aktora mysle :)
...Szczerze mówiąc to nie wiem co mam o tym myśleć ;) Wygląda trochę jak postać z serialu Herkules/Xena, ale może to tylko wrażenie, bo zdjęcia z kalendarzy itp., często wyglądają trochę dziwnie :D
Jakieś zdjęcie w HD by się przydało, bo te kalendarzowe faktycznie czasem są takie sobie. Co do Beorna, to jest całkiem ok. Niektóre damy lubią wzdychać do takich samotników-brutali z klatą na wierzchu;)
Kogoś mi przypomina, jakbym wcześniej gdzieś widziała podobną postać. Może Planeta Małp, albo Wyspa Doktora Moreau? Sama nie wiem...
Katie a tak z innej beczki masz jakieś info na temat edycji rozszerzonej "Niezwykłej podróży'???? Bo Galapagos w ogóle milczy na ten temat obecnie i w sumie to nic nie wiemy...jakie wydania, jakie koszta.. Kompletna dezinformacja.... Wiesz coś może więcej???
Cośty, dwa razy pisałam do nich na fejsie to odpowiadali mi standardowo typu: Na razie nie możemy podać żadnych więcej informacji / Niebawem poinformujemy o szczegółach na naszym fanpage'u. W innych krajach na świecie już dawno wiadomo jakie będą edycje a u nas nadal cisza :/ Ale i tak najbardziej jestem zła że brytyjski amazon nie wyda edycji z figurką :(
No właśnie widziałem że pisałaś u nich dlatego chciałem zapytać. Wszędzie już można praktycznie zamawiać a my jeszcze nawet nie wiemy jakie mamy wydania ....bez komentarza.... Nawet Czesi już udostępnili preordery. Czyli figurka będzie tylko w Niemczech albo we Francji na to wygląda.. :/
I w USA, skąd cenowo najbardziej się opłaca, ale ten region... Chociaż powiedz mi, jak kupuje nagrywarkę do komputera to region mam automatycznie ustawiony na B/2 czy mogę sama sobie wybrać?
Hmm. nie wiem dokładnie jak to jest. Ale z tego co wiem to raczej nie ma problemu z Blu-Ray z USA w Europie... Przynajmniej z tymi hitowymi. Hobbit wersja kinowa w USA ma kod zarówno A i B więc extended edition także mieć powinna. No ale nie ma jeszcze pełnych recenzji wydania więc dokładnie nie wiadomo :)
Na bluray.com jest napisane że te rozszerzone edycje są tylko na region A, ale tez niby nie były testowane w innych wiec tak do końca nie wiadomo. Już chyba najlepiej byłoby żeby u nas wydali z figurka, chociaz jak pomyśle o cenie jaka sobie zażyczą :/ A Ty wiesz juz skąd będziesz zamawiał czy czekasz jak Galapagos wreszcie poda jakieś inne informacje?
Wydania z figurką na pewno nie będzie u nas bo zawsze mamy takie same wydania jak Czesi a oni u siebie wydają tylko te 3 wersje (dvd, blu-ray, blu-ray 3D) wiec nie ma na co liczyć że to się u nas pojawi . Ja będę czekał na info od Galapagosu co z polskimi wydaniami i wtedy zdecyduje się co zamawiam :) Mnie osobiście interesuje tylko wersja Blu-Ray 2D czyli to 3-płytowe wydanie :)
Jak to Aragorn powiedział w Dwóch Wieżach do Haletha: There's always hope :P Ale tak na poważnie to pewnie masz rację i będę musiała wybrać miedzy Niemcami a USA.
Hehe, no właśnie :) A może ktoś wpadnie na pomysł i wyda to w Polsce...tylko aż boje się ile to by miało kosztować :P
Poczekajcie trochę, na allegro zaczną po jakimś czasie się pojawiać. Mnie się udało kiedyś znaleźć i zakupić figurkę Legolasa Necy za 100zł. Sprawdziłam później na stronie producenta za ile chodzi to mi kopara opadła.
Ooo no właśnie, Wolverin! Teraz mi się przypomniało. Chociaż Planetą małp też trochę podchodzi...
Nie wygląda jak Persbrandt. Zgadzam się z Luthanna - na zdjęciu wygląda jak z serialu klasy B (nie ważne jak kultowego), dodatkowo jest bardzo podobny do postaci z innych filmów. Mam nadzieję, że to kwestia plakatu albo zamieszania i Beorn będzie wyglądał inaczej.
Niestety ale póki co "słabiutko" wygląda ta postać. Owszem, w całej krasie będziemy mogli go zobaczyć dopiero w kinie, więc efekt finalny może będzie lepszy. Postać która zawsze mi imponowała w "Hobbicie" wygląda jak na razie jak połączenie Bestii z uniwersum X-men, bohatera "Jumanji" zamienionego w małpę i Kevina Sorbo z "Herculesa" :/ Wydaje mi się, że nie tędy droga.
To tylko pewnie takie nieudane zdjęcie. Będzie tak samo jak w przypadku trailera, czyli poprawi się.
Mam nadzieje bo póki co mam takie same nie pochlebne zdanie jak kolega wyżej ... a tak powinien wyglądać na poważnie -
https://www.google.pl/search?q=Beorn&newwindow=1&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=kK dPUrWbD-KW0AXixIGIDA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=664&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&img rc=Z9Nr2sr8n41YeM%3A%3BWyctK_g4FRyaKM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.elendilion.pl%252 Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F02%252FBeorn_by_Lelia.jpg%3Bhttp%253A%252F% 252Fwww.elendilion.pl%252F2011%252F03%252F06%252Fbeorn%252F%3B672%3B800
Taki Beorn jest bardzo bliski moim wyobrażeniom. To jest TO :D Wielki, groźnie wyglądający facet z bujną długą brodą, ciemnymi włosami,emanujący siłą i dzikością ale mający jednocześnie inteligentne i przenikliwe spojrzenie świadczące o tym,że jest kimś więcej aniżeli wygląda. A jak na razie jest śmieszny dziwak... Oby rację miała @Aredhel125 i oby "nie było tak źle".